Her adım atışınd aokuyor ondanCanım ya bugün istemsizce oldu bu kadar yürüyüş saatin markası huawei gayet memnunum
Kaptanım sizin tartılara göre transfer olayı gerçekleşiyor.Az sabır canımmutlaka kırılacak.
Evet canım ondan dedim ya sadece kaptanınkine göre mi diye . Ben takımımın toplam eksisine göre oluyor sanıyordum.
Menüyü merak ettim bak simdiBugünkü menüm hiç iyi olmadı. Avantaj kazandırdım sana bilinçli değildi tabi ki
Misafirliğe gittik. Döndüm hemen yattımNasılsın canım, dün gelmemişsin takıma
İyi olmana sevindimMisafirliğe gittik. Döndüm hemen yattım
Medya marketten günlük indirimdeydi almıştımTrenddenmi aldın
HayrolsunKiz çocukları annelerinden yakın olmanın zararları ni yedim
Şimdi anladımMenüm
Sabah
Haşlanmış yumurta Domates Salatalık 1dilim çavdar ekmeği ile
Ogle
1 adet nar
Akşam
Taze fasulye
Salata
Yogurt
Ve hemen ardından browni kek
Kızım yapmış getirdi dayanamadım vallahi 1 dilim yedim
Elhan gezegenfeza
Hoşbuldum :))) ben ordan oraya geziyorumTahmin ettiğiniz üzereyazarhanim35 mavişlere hoşgeldin canım
@Lavinia_98 üzülerek seni de kırmızıya uğurluyorum tatlım, üzülme cumaya kadar eksiye düşeceğine inanıyorum
Tebrik ederimTahmin ettiğiniz üzereyazarhanim35 mavişlere hoşgeldin canım
@Lavinia_98 üzülerek seni de kırmızıya uğurluyorum tatlım, üzülme cumaya kadar eksiye düşeceğine inanıyorum
Aslında bana bir kişi daha gelse daha iyi olur. Eşit oluruz. Böyle Sen 9 ben 7 kişiyim.Tahmin ettiğiniz üzereyazarhanim35 mavişlere hoşgeldin canım
9 Ekim MenüsüMenüyü merak ettim bak simdi
Afiyet olsun canım. Karbonhidrat fazla olmuş sende farkındasındır zaten ve yarın dengelersin diye düşünüyorum.Menü bildirimi
Sabah
1 adt Simit poğacasi
Domates
Kk peynir
Yesilcay
Öğlen
Ayak üstü atıştırdım sandivic Tarzı
Ara öğün
Form bisküvi
Akşam
Sebzeli kuşbaşı
1 dlm ekmek
Elhan blonde ambition
Tatlım içine sinmediyse ben ayrılırım maviş takımdanAslında bana bir kişi daha gelse daha iyi olur. Eşit oluruz. Böyle Sen 9 ben 7 kişiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?