Abla 1 bardak koladan ne olcikk şifa olsun9 Ekim Menüsü
11.00 İki has yumurta , domates, biber , marul, peynir
12.00 Türk kahvesi
16.00 100 gr et döner ekmeksiz , salata , Sibelcim sevinenecegin yer tam da
burabir bardak kola hikâyesi uzun suçluyum yine de
Su iki litre olmadı ama olacak
gezegenfeza
Kiloş ları verirsenn değişirsinHoşbuldum :))) ben ordan oraya geziyorum
Abla birsey yokki ekmek bile yok kolay sekerliyse gramin durur oda yatmadan yoğurt kürü yersen işe yakar aslındaTatlım bu yüzden menü yorumlarına pek girmek istemedim.Kendi yediğim naneye bakmadan kime ne diyebilirim.
YararYoğurt kürü yaparım umarım işe yarar.
Tesekkur ederim anca doyuyorum canım valla emzirdigim için fazla da kısmak istemiyorum ama kilo almıyorumAfiyet olsun canım. Karbonhidrat fazla olmuş sende farkındasındır zaten ve yarın dengelersin diye düşünüyorum.
Evet cnm ederimOluyo bian şekerin düşüyor demekkii yarına telafi edersin
Senin suçun, çok verince gezmek kaçınılmaz oluyorHoşbuldum :))) ben ordan oraya geziyorum
Ben de seni tebrik ediyorum canım, emeğin çokTebrik ederim❤
Ayy harcadın beni +300 için abla aşk olsun ama merak etme ben çok çabuk veriyorum cumaya 66 yla gelcmTahmin ettiğiniz üzere @yazarhanim35 mavişlere hoşgeldin canım
Lavinia_98 üzülerek seni de kırmızıya uğurluyorum tatlım , üzülme cumaya kadar eksiye düşeceğine inanıyorum
Afiyet olsun canım09.10 pzt menüm
Sabah 8.00
Yarım tost ekmeğiyle tost
3 dilim yumurta (çocukların kalanlari)
13.00
Öğlen
Koca tabak ton balikli salata ve 1 kurabiye
Akşam 19.00
2 kepçe susuz nohut ve salata
Ara 20.00
2 dilim armut
Dükkan kapandı
Hiç öyle düşünme bence önemli olan doğruyu yanlışı ayırt edebilmek, yoksa hepimiz nefis taşıyoruz, canımız çok şeyler çekebiliyor, yemek yada yememek kişilerin kendi tercihiTatlım bu yüzden menü yorumlarına pek girmek istemedim.Kendi yediğim naneye bakmadan kime ne diyebilirim.
Ben sana vereceksin diyorum zatenAyy harcadın beni +300 için abla aşk olsun ama merak etme ben çok çabuk veriyorum cumaya 66 yla gelcm
Huhuvvvvv bombayı patlattıAyy harcadın beni +300 için abla aşk olsun ama merak etme ben çok çabuk veriyorum cumaya 66 yla gelcm
Aslında artım 1300 düBen sana vereceksin diyorum zaten
Ama artının da bir cezası olmalı kuzum
Gaflet dalalet içine düşebilir insan an meselesi kaptanımHiç öyle düşünme bence önemli olan doğruyu yanlışı ayırt edebilmek, yoksa hepimiz nefis taşıyoruz, canımız çok şeyler çekebiliyor, yemek yada yememek kişilerin kendi tercihi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?