Kiz allah seni yaşatsın çok güldüm kocam diyo ne gülüyosun hanım komikmiYine şahane menü canım. Beni hiç şaşırtmıyorsun
Bomba gibi gümbür gümbür geliyordu
Millet gaza gelmiş 1500e zıplıyor, kimi açlıktan bayılıyor , kimi yürüdüm yetmez bide ip atlarım diyor.Hani senin gaza gelmiş halin Bu kadar gaz vermesem Pizzanın yanına patates kızartması ve kola da ekleyecek gibisin
Kız ben de sandım bu dayanamayıp üçüncüyü eline aldı. Bir ıssırık atınca aklına Elhan geldi geri bıraktı
Yaa benim de tayt var terletiyo baya cok iyi geliyo içine jel sürup daha iyi olur diyordu ama alamadım onu kaldıda oyle jelKızlar baya arastirdim yengeç jel diye bisi buldum Sikilastirma ve çatlak giderme özelliği varmış kullananlar baya memnun bugün başladım kullanmaya eğer etki ederse sizede söyleyeyim de fit olalim hep beraber
Ay bin tane yapabilirim inşallah kalkıyım bi bariHahahaa bakk eğerr yediysen böyle şeyler zıplarsan yediği az birsey yakmış olursun ama 1000 yaparsan çokgüzel gider emin oll
Yok yarın yap kuzum geç oldu saatte 200 atlasan bile yeter yarına başlarsınAy bin tane yapabilirim inşallah kalkıyım bi bari
Bendede var terleten tayttan ama aşırı rahatsiz edici ya su gbi oluyorum bugün jeli sürüp giydim 1 haftada belli olur heralde değişiklik olsa bakalim neler olacakYaa benim de tayt var terletiyo baya cok iyi geliyo içine jel sürup daha iyi olur diyordu ama alamadım onu kaldıda oyle jel
Ay bendede var olursa banada söyle kuzum alayimBendede var terleten tayttan ama aşırı rahatsiz edici ya su gbi oluyorum bugün jeli sürüp giydim 1 haftada belli olur heralde değişiklik olsa bakalim neler olacak2 sezeryan göbeği var çok sinir bozucu umarim işe yarar
Buna bir de ufak bir kase karışık çerez ekleyelim canım. Temizlikten sonra çok acıkmışımYine şahane menü canım. Beni hiç şaşırtmıyorsun
Bomba gibi gümbür gümbür geliyordu
Millet gaza gelmiş 1500e zıplıyor, kimi açlıktan bayılıyor , kimi yürüdüm yetmez bide ip atlarım diyor.Hani senin gaza gelmiş halin Bu kadar gaz vermesem Pizzanın yanına patates kızartması ve kola da ekleyecek gibisin
Kız ben de sandım bu dayanamayıp üçüncüyü eline aldı. Bir ıssırık atınca aklına Elhan geldi geri bıraktı
Hayırlısı insallah olurTabiki söylerim haftaya bugündeğişiklik olup olmadığını
150 atladım yarın yapyım bari kuzum iyi gecelerYok yarın yap kuzum geç oldu saatte 200 atlasan bile yeter yarına başlarsın
Iyi gecelerrr güzel halletmişsin gene150 atladım yarın yapyım bari kuzum iyi geceler
Bencede yeter yanii kızz masallahh bende böyleydim hahahah sonra yapamıyorum 6lara inince500 e tamamladım yeter 15000 de adımım var
O cepteAyyy harika menü kaptanım
Hadi pazartesi avantajı bize gelsinnn
Bence sabahSabah kahavlti yapmadan mi yürüyüşe çıksam. Yoksa akşam üzerimi.
Afiyet olsun canımMenü bildirimi gün bitmeden
Kahvalti
1 adt poğaça
1 yumurta
Öğleni atladım bugun işlerden
Ara öğün
diyet bisküvi yanına yesilcay
Akşam
Firinda patates
1 kpçe çorba
30 dakika yürüyüşle günü kapattım
Elhan @blonde ambition
Afiyet olsun kaptanımEki Görüntüle 3313858
Kahvaltım
2 yumurta
Bol peynir
Susam, çörekotu
Eki Görüntüle 3313859
Alışverişe gittim, geciktim, köfte yapacaktım, yetiştiremedim.
Salatama doyurucu olsun diye çekirdek içi attım
1 buçuğa yakın su
Elhan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?