Yaaaa allah acil sifalar versinCanım çok sıkıldı kızlar. Öğrencimin ablasına bugün araba çarpmış. Durumu ağırmis. Kuzumun haberi bile yok. Dememişler. Şimdi kuzenimi aradım. Buradaki tıp fakultesinde anestezi uzmanı. Abla entube şekilde buraya geldi dedi. İnşallah sağlığına kavuşur. Daha 19 yaşında. Hukuk fakültesi öğrencisi.
Hayda bakalummmBende kayısı çayı içtim bakalım yarın kimler kalıp kalıp yağ atmış
GünaydııınnnGünaydın kızlar :)
Eksi artı durumu kaç canım
Gecen cuma 72.5 du canım onları yazmayi unutmuşum yazdımEksi artı durumu kaç canım
Çok teşekkürler fezacım sağol.Geçmiş olsun hanımcım
Tamam kuzum hazırlığa alırım. Başın sağ olsun mekanı cennet olsun yengenizin.Yok yok bu gece aç yatıyorum sanırım susuz kalıyorum. Bu ara cenazeler var bugün yine büyük yengemizi kaybettik. Bı yaprak dökümü var. Sıranın sana geldiğini ailenin büyüklerinden olduğunu hissediyorsun. El öperken el öpülen oluyorsun. Garip duygular.
Çok artidayim. Bu hafta beni hazırlık grubunda alirmisin bı kendimi toplayayim
Senle kilolarimiz aynı gibi gram gram gidiyor bendende kilo azaldikca vermek zor muş ama bu kadar da az olmasın yani demi
Başınız sagolsun canımYok yok bu gece aç yatıyorum sanırım susuz kalıyorum. Bu ara cenazeler var bugün yine büyük yengemizi kaybettik. Bı yaprak dökümü var. Sıranın sana geldiğini ailenin büyüklerinden olduğunu hissediyorsun. El öperken el öpülen oluyorsun. Garip duygular.
Çok artidayim. Bu hafta beni hazırlık grubunda alirmisin bı kendimi toplayayim
Allah acil şifalar versin gençliğine acısın insalahh ahh su trafik terörüCanım çok sıkıldı kızlar. Öğrencimin ablasına bugün araba çarpmış. Durumu ağırmis. Kuzumun haberi bile yok. Dememişler. Şimdi kuzenimi aradım. Buradaki tıp fakultesinde anestezi uzmanı. Abla entube şekilde buraya geldi dedi. İnşallah sağlığına kavuşur. Daha 19 yaşında. Hukuk fakültesi öğrencisi.
Heee kızzz bu kiloya geldikçe inan yavaşladıve dirençim bu kilodaymış demeekki 2 haftada 300 gramla 66 yı sonunda kırdım hanii yoruldum yav aç kalmaktan ama kesin dün yeşil corbadan verdimSenle kilolarimiz aynı gibi gram gram gidiyor bendende kilo azaldikca vermek zor muş ama bu kadar da az olmasın yani demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?