- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
Su tutmuşsundur canım bir kaç gün içinde birden düşer merak etmeÖğlen kefir içtim direk yanında kayisiylatanıyorm ben bu halleri kuzum vücudumla kavgaya girdim şuan kazanacam ama bi şekilde aynı beslenme şekliyle geçen hafta 1800 gr veren bn suan +dayım resmen
Afiyet olsun canım.
O yoğurt yulafı falan tok tutuyomu hic05.10.23
Sabah 9.00
1 poğaça ev yapımı küçük
Salatalık
12.00
1 elma
14.40
1 armut
200 ml kefir
18.00
1 tk keten tohumu
1 tk chia tohumu
2 yk yulaflı müsli
3 yk yoğurt
2 lt su
500 ml bitki çayı
Ysmnondr
2 mil bile iyi yapmişsınŞöyle bir menülere bakıyorum da gerçekten resmen açlık yaşıyoruz. Normalde asla bu menülerle doyulmaz. Ama biz doyuyoruz.
Bu arada Leslie anca 2 mil yapabildik. Benim uşaklar rahat vermedi. Biri birinci sınıfta ne zaman okutacaksin. Diğeri mama derdin de. En büyük Emre hocaya mesaj çek diye başımın etini yer. Bıraktım yarıda. Kendimi usaklarima verdim.
Herkes saldı artık yarin bombayı patlatacaklarHerkes nerede?
Kız maşaallahh hicbirsey yememişsin bile 0 kalori
Ayy eevtt onu diyorummvallahii canımıza yazık yavv2 yumurta ile akşamı etmiş. Akşam da birşey yememiş. Nefes alıp verirken vermiştir o kalorileri.
Bazen kilo duruyor şaka gibi hele Bakalım kesin yarında 68.00 çıkar öldü bayıldı bu tartı 67 çıkarmamak içinÇözecez ins lavim aşkoosadece pazartesiden bugüne 200gram gitmiş pazartesi 66.3 tüm 66.0 olmuşum
Hahahahah insallah bebeğimm ya tek umudum şimdi tarçınlı su içicem yatarken yağyaksınBazen kilo duruyor şaka gibi hele Bakalım kesin yarında 68.00 çıkar öldü bayıldı bu tartı 67 çıkarmamak için
Öldürmüyor süründürüyor gbi daha cokAçlıktan öleceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?