- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.804
- 1.423
- 60
Başınız sağolsun mekanları cennet olsun.Yok yok bu gece aç yatıyorum sanırım susuz kalıyorum. Bu ara cenazeler var bugün yine büyük yengemizi kaybettik. Bı yaprak dökümü var. Sıranın sana geldiğini ailenin büyüklerinden olduğunu hissediyorsun. El öperken el öpülen oluyorsun. Garip duygular.
Çok artidayim. Bu hafta beni hazırlık grubunda alirmisin bı kendimi toplayayim
Başinız sagolsun canım çok zorYok yok bu gece aç yatıyorum sanırım susuz kalıyorum. Bu ara cenazeler var bugün yine büyük yengemizi kaybettik. Bı yaprak dökümü var. Sıranın sana geldiğini ailenin büyüklerinden olduğunu hissediyorsun. El öperken el öpülen oluyorsun. Garip duygular.
Çok artidayim. Bu hafta beni hazırlık grubunda alirmisin bı kendimi toplayayim
Ben bugün tartilma fırsatı buldum 66 çıktım ama foto çekemedim
Eskiden kaçtım onu da unuttum iyice kafa gitti bende
Kızlar internetim bitmiş, oğlumdan bağlandım, akşam o da gider
Yarın akşama kızım, damadım gelecek çok şükür
Anca eve geçebilirim
Eki Görüntüle 3312634
Kahvaltım bu
Yumurtaların sadece sarısını yedim
Eki Görüntüle 3312679
Mantarın üstüne sarımsaklı yoğurt döktüm
Eki Görüntüle 3312680
Bu da kilom
Ysmnondr
Elhan
Kilo veren herkesi tebrik ederim. Çocuğu hasta olan arkadaşlarima da geçmiş olsun. İnşallah bebeler sagliklarina kavuşur.
Tebrikler vallahi Bu hafta bende kabak olayına ağırlık vericem benimde kilit noktası 65 bi kırsam gelecek gerisi deHeee kızzz bu kiloya geldikçe inan yavaşladıve dirençim bu kilodaymış demeekki 2 haftada 300 gramla 66 yı sonunda kırdım hanii yoruldum yav aç kalmaktan ama kesin dün yeşil corbadan verdim
Ben herzaman burdayımKilo veren herkesi tebrik ederim. Çocuğu hasta olan arkadaşlarima da geçmiş olsun. İnşallah bebeler sagliklarina kavuşur.
Kilo bildirimleri
Geçen cuma:
Bugün:
Fark:
Kaptaniniz ve benim etiketim biçiminde olursa sevinirim. Devam etmek istemeyenler de minik bir açıklama lütfen.
Şu ana kadarMthn83 , Ozzybal unutmayım diye yazıyorum.
Bence güzel indin ama senle beraber aynı gidiyoduk sen benden güzel kırdın devamıda gelecek elbettTebrikler vallahi Bu hafta bende kabak olayına ağırlık vericem benimde kilit noktası 65 bi kırsam gelecek gerisi de
Ayyy iinsalhh canım yaa yılbaşına kadar 60 olsak yeterBence güzel indin ama senle beraber aynı gidiyoduk sen benden güzel kırdın devamıda gelecek elbett
Hedefe ulaşsamda burda olacam yoksa kendimi kaptırırımSensiz olmaz ki
Oluruzz yaa eğer güzel kırarsak haftada 1 kilo verirsek miss zaten aralıktada kardeşimin istemesi var bi 60da yeter banaAyyy iinsalhh canım yaa yılbaşına kadar 60 olsak yeter
Vallahaa haftada güzel kırdınn bide veremedim diyip duruyodun7 leri iple çekiyorum kızlar :) sanki böyle 7lere düşünce 6’lı rakamlar çabuk gelecekmiş gibi hissediyorum
Hepinizle gurur duyuyorum mukemmelsiniz bence
Yag vermissindir odem artmıştır o yüzden hiç sıkma canını
Heyttt bee aferin kiz
inş öyledir kaptanımYag vermissindir odem artmıştır o yüzden hiç sıkma canını
Ay kıyamam ya küçücük daha rabbim yardımcısı olsun gençliğine acisinCanım çok sıkıldı kızlar. Öğrencimin ablasına bugün araba çarpmış. Durumu ağırmis. Kuzumun haberi bile yok. Dememişler. Şimdi kuzenimi aradım. Buradaki tıp fakultesinde anestezi uzmanı. Abla entube şekilde buraya geldi dedi. İnşallah sağlığına kavuşur. Daha 19 yaşında. Hukuk fakültesi öğrencisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?