Tavsiyelerine uyucağim, Kahvaltıyı geciktireyim bakayimTeşekkürler kaptanımm
Kahvaltıyı az ye gitmeden maydanoz kürü yap iç sütlü kahvede iç önce ödemi at sonra gidince az az yersin ekmek yemezsin
CUk olurTavsiyelerine uyucağim, Kahvaltıyı geciktireyim bakayim
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca zor oluyor. Beni de sanki hastalık yokluyor gibi. İnşallah hafif atlatirimDün ki menu
Sabah domates salatalık ağırlıklı yarım poğaça
Öğlen yarım dilim kek
Aksam salata tavuk döner
16.30 yemek işini bitirmiştim ama akşam 8de organik armut ikram ettiler dayanamadım.
1.5 lt su içtim
Küçüğüm ateşli gece boyu uyku sorunumuz oldu. Sabah uyanınca kustu. Çocuğun hastalığı çok zor
Vallahii diyetlere daldım kuzumm baktım yoksun yazdım sanaSen çok arıyon ya
Sen yine ye denince yersin iç denince içersin. Bı paylaşmıştım ballı sirkeli limonlu su çok iyi geliyor. Grip gibiysen. Küçüğe rüşvetle zor iciriyorumGeçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca zor oluyor. Beni de sanki hastalık yokluyor gibi. İnşallah hafif atlatirim
Teşekkür ettim canım. Ama sanki dayak yemiş gibiyim vücudum ağrıyor.Sen yine ye denince yersin iç denince içersin. Bı paylaşmıştım ballı sirkeli limonlu su çok iyi geliyor. Grip gibiysen. Küçüğe rüşvetle zor iciriyorum
Tartıldım dayanamadım çok güzel bir sonuç aldımÇok iyi gidiyorAfiyet olsun lavişim
yok canım 92 liydiCuma bildirimi 82' li bir şeydi yanlış mi gördüm .geçmişten tekrar kontrol edeyim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?