Başlayinca bırakmak çok zorBir 5 kilo daha vermem lazım tarhana yemem için. 70 kiloya düşeyim kendime ödül vereyim. Sizin yerinize de seve seve yerim.ama bir tabak ikimizin yerine olsun.bir tabak size bir tabak bana fazla olur.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başlayinca bırakmak çok zorBir 5 kilo daha vermem lazım tarhana yemem için. 70 kiloya düşeyim kendime ödül vereyim. Sizin yerinize de seve seve yerim.ama bir tabak ikimizin yerine olsun.bir tabak size bir tabak bana fazla olur.![]()
Kesinlikle sayılırızTulumba tatlisina kadar çok güzel dedim. Neyse o da nazarlık olsun. Afiyet olsun canım.
Ooooo hemşehri sayılırız o zaman hocam.
Bitince bırakılıyor. Eşim firik isteyelim dedi. Yok sakın dedim sabah.Başlayinca bırakmak çok zor![]()
Waaaooowww bencedeKesinlikle sayılırızBaba Antep, anne Maraş çok şanslıyım.
![]()
Çok iyi yapmışsın. Evde bitmeyince benim de içim rahat etmez .Bitince bırakılıyor. Eşim firik isteyelim dedi. Yok sakın dedim sabah.
Kaldırdım en dip köşeye koydum. Dursun dipte dedim. Çocuklar isterlerse ver dedim eşime ben evde yokken lütfenÇok iyi yapmışsın. Evde bitmeyince benim de içim rahat etmez .
Afiyet olsun Hayalcim.Tulumbalar ödül değil mi
![]()
Misafirim vardı onlarla yedim yemesem olmazdıTulumba tatlisina kadar çok güzel dedim. Neyse o da nazarlık olsun. Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canımMisafirim vardı onlarla yedim yemesem olmazdı![]()
Kaptanim yogunluktan giremedim bgun pek biliyosun
Yarına dikkat ediyoruz canım pazartesi tartı var.Kaptanim yogunluktan giremedim bgun pek biliyosun
Sabah klasik kahve yesilcay
Kahvalti 13.00
5 zeytin
2 kasık kahvlti sosu
1 dilim peynir
1 poşe yumurta
Ara öğün
1 dilim kek
Akşam 18.00
1 küçük elma
Çeyrek simit
1 haşlanmış patates
Disarda olunca saçma sapan biseyler oldu bgun![]()
Daha az yersem ölürüm bence artikYarına dikkat ediyoruz canım pazartesi tartı var.
Ben sana az ye demedim. Sadece dengeli ye demek istedim canım. Karbonhidrat sona doğru olmuşDaha az yersem ölürüm bence artikYarın akşama lahana yapip yicem ama karar verdim
![]()
Mecburi istikametti napayimBen sana az ye demedim. Sadece dengeli ye demek istedim canım. Karbonhidrat sona doğru olmuş
Domatesle az salçalı pişirip yicem teferruatsiz şekildeLahanayı nasıl yapacaksın. Bende de kabak var
Maraş'ın et kabağı. Onu mu yapsam yoksa kuru fasulye mi islasam karar veremedim.
Mecburi istikametti napayimtoparlarım ama no probleq
Sana güveniyorum canım. Hadi bakalım yarın pazartesiDomatesle az salçalı pişirip yicem teferruatsiz şekilde![]()