Evett bakk bide geçen hafta 2 kilo cok iyi yanii herhafta böyle eksilesek keşkee ama olmuyorrrBen normal göruyorum çünkü her hafta o kadar kilo gitmez mesela geçen hafta hemen hemen iki kilo gitti bu hafta vucuud dengeliyor
Ayy hadi inşallahHaftaya daha güzel eksi gelcek benceee
Aynn hiç dme her hafta 2 kilo gitseydi kilolu kimse kalmazdıEvett bakk bide geçen hafta 2 kilo cok iyi yanii herhafta böyle eksilesek keşkee ama olmuyorrr
Canımız sağ olsun be lavinim güzel bir takımdır ikimizde alnımızın akıyla atlattık ikimizdePazartesi ben 50 gramla yendim şimdide sen 50 grmla beni yendin bende bu hafta veremedim canım bence vucud dengeliyor her hafta 1 2 kilo gitmez zaten
Geçen cuma 68.55
Bu cuma 68.20
-350
Elhan
Evettt obez diye bise olmazdıAynn hiç dme her hafta 2 kilo gitseydi kilolu kimse kalmazdı
Devam eder merak etme,arada bir duraklama mutlaka oluyor buda gayet normal .Evet ablamm ya cözdüm artık insallah böyle devam eder
Tabikide öyleeDevam eder merak etme,arada bir duraklama mutlaka oluyor buda gayet normal .
Tabikide öylee
Aynenn vücudu başka şekilde şaşırtacaksın iste geçen hafta bende veremedim dirençi kopardım1 haftada 2 kilo veren ben bende duraklama dönemindeyim inş. İnş haftaya 3 kilo veiririm:)
Aynenn vücudu başka şekilde şaşırtacaksın iste geçen hafta bende veremedim dirençi kopardım
2 hafta ya kadar mükk gibi olursunİnş beybim kocamın yanına çok Fit gitmek istiyorum
2 hafta ya kadar mükk gibi olursun
Yediklerimi takip ettiysen aynısını etKız ne 2 haftası tam 1 hafta var:) arada bana gaz ver jou :)
Bugün arkadaşlarım gelecek biraz yeyim onlarla akşam hiç bisey yemem 5 ten sonraSimdi pazartesi ye bakacazzkahvaltını sağlam et akşamı sebze veya protein tüket kuzum asıl akşamı az yiycen oğlen filtre kahve miss gibi bide susatıyo su içeain geliyo
Sağol ablacımTebrikler çok güzel vermişsin kilonu
Ye canım 1 avuç kadarBugün arkadaşlarım gelecek biraz yeyim onlarla akşam hiç bisey yemem 5 ten sonra
elimden geldiğince çok çok az yiycem inşallahYe canım 1 avuç kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?