- 20 Mart 2008
- 141.616
- 213.154
- 1.423
- 60
Tebrik ederim müthiş bir kilo vermişsinIlk benden gelsinmi
Lavinia_98 Elhan
-Murphy-
Geçen cuma;67.9
Bugün;66.5
FArk; -1.4 kilo
Eki Görüntüle 3301467
Tebrik ederim gayet güzel vermişsin,önemli birşeyin yoktur umarım .Günaydınnn
Güzel bir gün diliyorum.
8 Eylül 72.80
15 Eylül 72.45
Fark : -350 gram
Eki Görüntüle 3301468
Lavinia_98
Elhan kaptaniçem ben biraz kendime gelene, düzenimi otutturana kadar izne ayrılabilir miyim? sizi seviyorum
Geçmiş olsun ablacımBugün podolojiye gideceğim ayak tırnağımda batık ve kalınlaşma var her ay gidiyorum bakalım bu sefer ne diyecek.
Hiç problem yapma bence gayette güzel verirsin aldığın kiloyu hepimiz yaşadık bu döenmleriGeçen hafta 63.4
Bu hafta 64.8
artı 800 grm
Bir süre bende izine ayrılmak.istiyorum müsadere ederseniz çok yoğun ve stres içinde veremiyorum takımına zor durumda bırakmak istemiyorum
Elhan Lavinia_98
Eki Görüntüle 3301479
Çok sağol canım benim,sıkıntı oluyordu hep ayakkabı gyerken.Geçmiş olsun ablacım
Sakın ihmal etme bence ayakakbı giyerken zor oluyor,çok teşekkürler sağol.Geçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ayy bende de var o sorun Geçmiş olsun canım
Vayyyyy tebriklerr supersin
Geçmiş olsun canımBugün podolojiye gideceğim ayak tırnağımda batık ve kalınlaşma var her ay gidiyorum bakalım bu sefer ne diyecek.
Teşekkür ederriimmm az ve öz yiyince veriliyormuş demekkiTebrik ederim müthiş bir kilo vermişsin
Tebrik ederim gayet güzel vermişsin,önemli birşeyin yoktur umarım .
Sağoll bebişimmGeçmiş olsun canım Allah şifa versin
Ayy bende de var o sorun Geçmiş olsun canım
Vayyyyy tebriklerr supersin
Sagolll aşkooKız harıka sın maşşalahtebrik ederim kuzu
Olabilirr guatırın vardı ya senin kuzu o terslik yaparr sıkma canını sağlığın önemliİlaçlardan mı artık jou bilmiyorum yediğim halde verirken şimdi yemediğim halde alıyorum
Tebrikler canımIlk benden gelsinmi
Lavinia_98 Elhan
-Murphy-
Geçen cuma;67.9
Bugün;66.5
FArk; -1.4 kilo
Eki Görüntüle 3301467
Tebrikler Aslicim.Günaydınnn
Güzel bir gün diliyorum.
8 Eylül 72.80
15 Eylül 72.45
Fark : -350 gram
Eki Görüntüle 3301468
Lavinia_98
Elhan kaptaniçem ben biraz kendime gelene, düzenimi otutturana kadar izne ayrılabilir miyim? sizi seviyorum
Tebrikler Sibelcim.Güncel kilomElhan
Tamam bitanem bildirimini bekliyorum.Günaydın
Bende başlamak istiyorum
Öğlene doğru mu paylaşayım tartıyı karışıklık olmasın
Elhan kaptanım
Tamam canımGeçen hafta 63.4
Bu hafta 64.8
artı 800 grm
Bir süre bende izine ayrılmak.istiyorum müsadere ederseniz çok yoğun ve stres içinde veremiyorum takımına zor durumda bırakmak istemiyorum
Elhan Lavinia_98
Eki Görüntüle 3301479
İlaçlara rağmen yine de güzel sonuç canım.Pazartesi 67.7
Şimdi 67.2
-500 gr
Efenin_Annesi Elhan
Çarşamba günü 600 gr vermiştim sonra o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl veremedim anlamadım. Guatr ilaçları kullanıyorum ondan mı oldu noldu anlamadım
Eki Görüntüle 3301483
Hayalcim dün kısır yemeseydin bugün daha çok eksin olurdu. Perşembe menüleri tartı sonucunu çok etkiliyor.
Kiz olursamhepten gelirim gazaTebrikler canımkirmizi kaptan geliyor gibi dur bakalım
Tebrikler Aslicim.Arayi çok uzatma. İnşallah düzenin güzelce oturur.
Tebrikler Sibelcim.masterfite katılmak ister misin
Tamam bitanem bildirimini bekliyorum.
Tamam canımartıya canını sıkma. İşlerini hallet gel. Takım zora girmez eksimiz olacağı gibi artimiz da olacak. Yoksa yarışmanın tadı çıkmaz.
İlaçlara rağmen yine de güzel sonuç canım.Tebrikler.
Ayyy cok sevindimmmmm 900 vermen mucize yanii bundan sonra bozmuyoruuzzz
Az yedim ama ablaHayalcim dün kısır yemeseydin bugün daha çok eksin olurdu. Perşembe menüleri tartı sonucunu çok etkiliyor.
Tebrikler yine de çok güzel bir sonuç.
Bende çok sevindimAyyy cok sevindimmmmm 900 vermen mucize yanii bundan sonra bozmuyoruuzzz
DEdim ama az ve öz missAz yedim ama ablayine de güzel gitti çok şükür bende normal kadroda olayım mı abla ?
Eveeet çok mutluyumDEdim ama az ve öz miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?