Simdi pazartesi ye bakacazzEveeet çok mutluyum
Maşallah joum harika vermişsin tebrik ederimIlk benden gelsinmi
Lavinia_98 Elhan
@Bls61
Geçen cuma;67.9
Bugün;66.5
FArk; -1.4 kilo
Eki Görüntüle 3301467
Sağol canım benimmMaşallah joum harika vermişsin tebrik ederim
Her türlü eksi makbuldür balim azminin devamını dilerimPazartesi 67.7
Şimdi 67.2
-500 gr
Efenin_Annesi Elhan
Çarşamba günü 600 gr vermiştim sonra o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl veremedim anlamadım. Guatr ilaçları kullanıyorum ondan mı oldu noldu anlamadım
Eki Görüntüle 3301483
Hec bisiSağol canım benimmsende ne var ne yoohhh
Anamm 600 de iyi verdin delimisinPazartesi 67.7
Şimdi 67.2
-500 gr
Efenin_Annesi Elhan
Çarşamba günü 600 gr vermiştim sonra o kadar dikkat etmeme rağmen nasıl veremedim anlamadım. Guatr ilaçları kullanıyorum ondan mı oldu noldu anlamadım
Eki Görüntüle 3301483
Gayet güzel tebrik ederimPazartesi 67.7
Şimdi 67.2
-500 gr
Efenin_Annesi Elhan
Eki Görüntüle 3301483
Çok sağol ekirüm,yok mantar değilmiş belli bir yaşa helede menapoz durumlarında oluyormuş bizlerde.Geçmiş olsun canımYürüme kaliteni düşürür o. Allah şifa versin bitanem. Kalınlaşma mantardan olabilir mi ?
Tebrikler çok güzel vermişsin kilonu
Ksnlikle sağlıklı beslenice birde hemen gidiyor kiloda.Teşekkür ederriimmm az ve öz yiyince veriliyormuş demekki
Kiz saçmalamaa kaptanlıkla ne alakası varr gene iyi vermişsinn arada böyle durgunluklarda olcak ben 3 hafta da 1 kilo vermeye calıştığım bile oldu pes etmedim arada bi durgunluk yaşıycaksın ben geçen hafta hic veremedim aldım aksine buhafta verebildimPazartesi 102.8 kg
Cuma 102.4 kg
-400gr
Elhan
Eki Görüntüle 3301499
Al sana bombeJou -400 gr vermisim bu hafta kendi kendime modumda anormallik vardı bence kaptanlık bana yaramadı diye düşünüyorum. Haftaya daha iyi olacak
Evet ablamm ya cözdüm artık insallah böyle devam ederGayet güzel tebrik ederim
Çok sağol ekirüm,yok mantar değilmiş belli bir yaşa helede menapoz durumlarında oluyormuş bizlerde.
Tebrikler çok güzel vermişsin kilonu
Ksnlikle sağlıklı beslenice birde hemen gidiyor kiloda.
Sen mükemmelsinSagolll aşkooşımartmayın yav beni
Canımm teşekkür ederimm sen naptınSen mükemmelsin
Ne bilim iyi yonetemedim eksiktim diye düşündüm bu sorumluluk psikolojisiyle yetemedigimi düşündümKiz saçmalamaa kaptanlıkla ne alakası varr gene iyi vermişsinn arada böyle durgunluklarda olcak ben 3 hafta da 1 kilo vermeye calıştığım bile oldu pes etmedim arada bi durgunluk yaşıycaksın ben geçen hafta hic veremedim aldım aksine buhafta verebildim
Bende sen gibi yaşadım üzüldüm bile ama herkes bizim gibi kolay kolay aktif olamıyor okul falan oyuzden öyle düşünmeNe bilim iyi yonetemedim eksiktim diye düşündüm bu sorumluluk psikolojisiyle yetemedigimi düşündüm
Pazartesi ben 50 gramla yendim şimdide sen 50 grmla beni yendin bende bu hafta veremedim canım bence vucud dengeliyor her hafta 1 2 kilo gitmez zatenPazartesi 102.8 kg
Cuma 102.4 kg
-400gr
Elhan
Eki Görüntüle 3301499
Al sana bombeJou -400 gr vermisim bu hafta kendi kendime modumda anormallik vardı bence kaptanlık bana yaramadı diye düşünüyorum. Haftaya daha iyi olacak
Ben ne yapcm eksi geldim ama kesinlikle istedığim gibi degildiCanımm teşekkür ederimm sen naptın
KAptanimı uzmediimm
Tartıyı kırmadın dimi
Aynen öyle oluyoorrr oyüzden motivasyonunuzu düşürmeyinn sende çok guzel eksilemişsin normal şeylerPazartesi ben 50 gramla yendim şimdide sen 50 grmla beni yendin bende bu hafta veremedim canım bence vucud dengeliyor her hafta 1 2 kilo gitmez zaten
Geçen cuma 68.55
Bu cuma 68.20
-350
Elhan
Haftaya daha güzel eksi gelcek benceeeBen ne yapcm eksi geldim ama kesinlikle istedığim gibi degildi
Ben normal göruyorum çünkü her hafta o kadar kilo gitmez mesela geçen hafta hemen hemen iki kilo gitti bu hafta vucuud dengeliyorAynen öyle oluyoorrr oyüzden motivasyonunuzu düşürmeyinn sende çok guzel eksilemişsin normal şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?