- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
Efsane oluyorO nasıl kiz haşlayıp kavurmak ilkkez gördüm mercimek koftesi gibi mi
ben de dun erkendne yattim yememyeyim diye ama uyuyamadim o ayriNeseeeekafa birmilyon vallahaa yatıp uyuycamm yoksa gece yeme perileri geldi banaa
Tamam bitanem bildirimini bekliyorum.
Açlıktan dimiben de dun erkendne yattim yememyeyim diye ama uyuyamadim o ayri
insallah benimki de direnctir. uzuldum sabah arti gordum, aslinda bu hafta gayet iyiydim.Aynenn vücudu başka şekilde şaşırtacaksın iste geçen hafta bende veremedim dirençi kopardım
Varmı tarifi anaamm anlamadım simdi nasıl olduğunuEfsane oluyoriçine çok az da ketçap mayonez ve aci
evet :) devm edcegim 17den sonra yememeye ama umarim kilo veriririm haftayaAçlıktan dimi
Olabilir bende geçen hafta +cıktım sebepsiz yere haftaya erim erim erirsinninsallah benimki de direnctir. uzuldum sabah arti gordum, aslinda bu hafta gayet iyiydim.
Haşlıyorsun sonra soğanla kavurup hammVarmı tarifi anaamm anlamadım simdi nasıl olduğunu
Hangi mercimekleHaşlıyorsun sonra soğanla kavurup hamm
Verirsin bencee bende sen gibi çıktım bi şoklaevet :) devm edcegim 17den sonra yememeye ama umarim kilo veriririm haftaya
Yeşilmercimekten neolur doyurur ve şişirirYesil mercimek
Sporda yapiyormusun canimevet :) devm edcegim 17den sonra yememeye ama umarim kilo veriririm haftaya
insallah canim,Olabilir bende geçen hafta +cıktım sebepsiz yere haftaya erim erim erirsinn
evet yapiyorum. bu hafta 4 kere spor yaptimSporda yapiyormusun canim
Sıkılaştın ozaman yaevet yapiyorum. bu hafta 4 kere spor yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?