TurlzmMesleğiniz nedir ? Merak ettim
Lavinia_98 Elhan -Murphy-
Açkarna;sirkeli su
09.00
Yarım omlet
2 çatal patates kızartma
3küp domates
5 küp salatalık
3 zeytin
2 uno tam buğday ekmek sekersiz
Şekersiz çay
13.00
Soğuk kahve (süt türk kahve tarçın kakao)
17.00
1 tabak dolusu közlenmiş patlıcan yemeği
1 uno sekersiz ekmek
1 camlı kase yoğurt
Yatmadan önce yoğurt kürü
3litre su(bitti bile)
Yaniifırına közledim ben kabukları kesip sonra yumusayınca yemegini ettim yani patlıcan yemeği gibiben birazfarklı yapıyorumKız közlenmiş patlıcanla yemeğini nasıl yapıyon:)
Yaniifırına közledim ben kabukları kesip sonra yumusayınca yemegini ettim yani patlıcan yemeği gibiben birazfarklı yapıyorum-Hayal
Yaaaaa totolarını yerruuummmmİkiside girll
Evet bebegimm kırmızı biberle falanda ediyorumOnu duymuştum ama nasıl yapıldığını bilmiyordum. Yani normal patlıcan yemeği gibi pişiyor musun sonra
Ben onu söyle yapıyorum jou patlıcan salatası gibi kozleyip domates kurusogan kuru nane biraz suvi yağ limon közlenmiş biber tuz kırmızı pul biberile salatasini yapıyorum buda çok lezzetli oluyor dene mutlaka istersen maydonozda doğrayan bilirsinYaniifırına közledim ben kabukları kesip sonra yumusayınca yemegini ettim yani patlıcan yemeği gibiben birazfarklı yapıyorum-Hayal
25 aylıklar evde hep bir savaş hali var kimin eli kimin saçında bilmiyorumYaaaaa totolarını yerruuummmm
Coook sanşlısın bende kızım olsun çok istiyorum25 aylıklar evde hep bir savaş hali var kimin eli kimin saçında bilmiyorum
Hahahahahaha kızlar kavgayla birbirlerine sahip cıkar25 aylıklar evde hep bir savaş hali var kimin eli kimin saçında bilmiyorum
Yapıyorum onuda çok ettim bezdummBen onu söyle yapıyorum jou patlıcan salatası gibi kozleyip domates kurusogan kuru nane biraz suvi yağ limon közlenmiş biber tuz kırmızı pul biberile salatasini yapıyorum buda çok lezzetli oluyor dene mutlaka istersen maydonozda doğrayan bilirsin
Benim kiz komando kendisiCoook sanşlısın bende kızım olsun çok istiyorum
Benim kiz komando kendisi
Geçmiş olsun kaptanım. Noldu bitanemValla hastayım biraz aç geziyorum mide bulantısı baş agrısı var iki gündür sende durumlar nasıl
Afiyet olsun kaptanımElhan
Canimm kaptanım bugün ki menüm şöyle idi
Sabah 10 gibi semizotu salatası🌶
SSaat 13.00 de İkizleri uyutunca hem atıştırmalık hem ara öğün niyetine tarz-ı hususi bir Türk kahvesi yanında geceden isladigim 2 tane cevizi yedim.
Aksam domatesli kabak spagetti1 bardak ayran içtim 3 litre su tükettim 1 Saat zumba lesli karışık sporumda tamam
Afiyet olsun canımLavinia_98 Elhan -Murphy-
Açkarna;sirkeli su
09.00
Yarım omlet
2 çatal patates kızartma
3küp domates
5 küp salatalık
3 zeytin
2 uno tam buğday ekmek sekersiz
Şekersiz çay
13.00
Soğuk kahve (süt türk kahve tarçın kakao)
17.00
1 tabak dolusu közlenmiş patlıcan yemeği
1 uno sekersiz ekmek
1 camlı kase yoğurt
Yatmadan önce yoğurt kürü
3litre su(bitti bile)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?