- 25 Ağustos 2019
- 61.376
- 115.097
- 698
- 31
Heee yok ablam çorba kasesi anlaşılmasın diye öyle yazıyorumAfiyet olsun canımCamlı kase yoğurt dikkatimi çekti
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee yok ablam çorba kasesi anlaşılmasın diye öyle yazıyorumAfiyet olsun canımCamlı kase yoğurt dikkatimi çekti
![]()
Afiyet olsun canım benimLavinia_98
Elhan @Bls61
Açkarna;sirkeli su
09.00
Yarım omlet
2 çatal patates kızartma
3küp domates
5 küp salatalık
3 zeytin
2 uno tam buğday ekmek sekersiz
Şekersiz çay
13.00
Soğuk kahve (süt türk kahve tarçın kakao)
17.00
1 tabak dolusu közlenmiş patlıcan yemeği
1 uno sekersiz ekmek
1 camlı kase yoğurt
Yatmadan önce yoğurt kürü
3litre su(bitti bile)
Bilmiyorum aniden iki gündür baş dönmesi ve mide bulantısı tuttu ama 1 saatir iyiyim şükürGeçmiş olsun kaptanım. Noldu bitanem![]()
Rica ederim şuan ölü balık gibiyim iki tane yaramaz içerde neler neler yapıyorTeşekkürler kaptanımm![]()
Napıyor bebelerrr onlardamı saç başRica ederim şuan ölü balık gibiyim iki tane yaramaz içerde neler neler yapıyor![]()
Kaptanım yarın nane limon kaynat mide bulantına iyi gelir. Gebelik falan olabilir mi dikkatli ol.Bilmiyorum aniden iki gündür baş dönmesi ve mide bulantısı tuttu ama 1 saatir iyiyim şükür![]()
Evett ablam istediğin kadar ye tabi ben okadar yiyebiliyorum oyuzdenYoğurt miktari o kadar kötü değil rahat ol kuzum.
Devlette olmak her zaman iyidir,aynı derdi kızımda yaşamıştı yds ile işe girdi sonra kadrosu geldi garanti artık.Evet Kendi memleketim
Çok sağ olun kızlar hepiniz
Tam da son raddeye gelmişken yorgunluğum, ruhsal daha çok yani.
Çok iyi geldi
Hamile olmayasın lavinBilmiyorum aniden iki gündür baş dönmesi ve mide bulantısı tuttu ama 1 saatir iyiyim şükür![]()
Neler neler bir bilsenNapıyor bebelerrr onlardamı saç baş![]()
Aman yok tövbe gebelik değildirKaptanım yarın nane limon kaynat mide bulantına iyi gelir. Gebelik falan olabilir mi dikkatli ol.
Seni anlıyorum canım yoğun ve yorucu bir süreç sen diyetini bozma yeterli cuma günü bildirim unutmaGünaydınnnn
Lavinia_98 canım kaptanım çok özür diliyorum. Bu hafta izne çıkmam gerekirdi ASLInda. O gün dalgınlığıma geldi. Gelebilirim, devam edebilirim diye düşündüm. Ama okulun ilk haftası bir türlü kendime gelemiyorum. Yetişemiyorum gibi hiç bir şeye. 2. Sınıf, 40 öğrenci. Eve gelince pert bir ben. İki üç haftaya oturur düzenim ama ama işte.
Cuma günü eksi geleceğime söz veriyorum kaptanım. Beni affet![]()
İnşallahDevlette olmak her zaman iyidir,aynı derdi kızımda yaşamıştı yds ile işe girdi sonra kadrosu geldi garanti artık.
Hayırlı uğurlu olsun şimdidenİnşallah