Teşekkür ederim fezomRabbim şifa versin
Kolay geçsin ameliyatı
Gidiyorum bütün aşklar yüreğimdeDüşene bir tekme de sen at be nolcekkk
Allah yardımcın olsun canım.Bni affedin canım bn aranızda olamayacağım hamileyim ve düşük tehlikem var malesef dualarınıza talibim
Afiyet olsun canımAralıklı oruç başladım bakalım inşallah yapabildiğim sürece devam edeceğim akşam biraz yedim arada lokmalar hurma ezmeli bisey var ondan yedim 7.10 da yemek işi bitti bugün şükür
Rica ederim ameliyat bitince haber verirsin demi güzel haberlari alalım sendenCanım ekürim çok teşekkür ederim.
Geçmiş olsun umarım çok sağlıklı bir hamilelik geçirirsin güzel haberlerini alalım buradanBni affedin canım bn aranızda olamayacağım hamileyim ve düşük tehlikem var malesef dualarınıza talibim
Evet haklısın canım annem bende kalıyor hastane çıkışından beri dün misafir gelirken getirmiş yedim.iste inan düzenim bozuldu birde stres var çok bu sıralar artik diyorum almayayım bari diyesim var daha dikkatli olacağım söz kaptanımCanım benim bak artın var sen bir dilim kek üstüne sarmalar dolmaşar yemiş sin inan senin iyiliğin için söylüyorum beni dinlersen önümüzdeki 3 gün bol zebze li geçir
Allah yardımcın olsun canım insalah evladın sıkı sıkı tutunur sağlıkla kucağına alirsinBni affedin canım bn aranızda olamayacağım hamileyim ve düşük tehlikem var malesef dualarınıza talibim
Tabi ki ekürim.Rica ederim ameliyat bitince haber verirsin demi güzel haberlari alalım senden
Günaydın Sibelcim.Günaydın herkese
Nasıl sevindim anlatamamiyi akşamlar kızlarrr
cuma 92.6
bugün akşamüzeri 91.2Elhan
acilen bir 3 kilo vermem lazım ki şu yanlarımdaki yastıklar gitsin
Allah yardımcın olsun. Sağlıkla kucağına al inşallahBni affedin canım bn aranızda olamayacağım hamileyim ve düşük tehlikem var malesef dualarınıza talibim
Tekrrdan geçmişler olsun ekürim .Tabi ki ekürim.
Damar yolumuz açıldı cagirmalarini bekliyoruz şu an.
Günaydın aşkoo 1 litre suyumu bitirdimJou günaydın bebisim
Zabah zabah 1 litre nasıl içtin kizzzGünaydın aşkoo 1 litre suyumu bitirdimtıkandım hahaha
Günaydın aşkoo 1 litre suyumu bitirdimtıkandım hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?