- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.394
- 348
- 30
Gel yamacıma tabi kii dee uygunnsssUygunmudur sevgili arkadaşım:)
Daha azimli oluruz kız deme öyle eheheh
Hosgeldin iyiyiz sizler nasılsınız koşmali yürümeli bol sivili ter dokmeli az yemeli günlerin tekrarını yaşayıp gidiyoruz sistematik bu şekilde ilerliyorSelam kizlar kim var kim yok ben yine buralara geldim baya uzun zaman ara vermiş oldum herkes iyidir inşallah neler yapıyorsunuz sistem nasıl
Ne güzel bende inşallah geliyorum yavaştan yavaştanHosgeldin iyiyiz sizler nasılsınız koşmali yürümeli bol sivili ter dokmeli az yemeli günlerin tekrarını yaşayıp gidiyoruz sistematik bu şekilde ilerliyor
Kolla kendini Jouu jouuu :)))Evett aynenn düşmanımsın bu haftaaaaaa
Gel yamacıma tabi kii dee uygunnsss
Hay hay buyurun efenimNe güzel bende inşallah geliyorum yavaştan yavaştan
Enerjik kelebeklerim benimKolla kendini Jouu jouuu :)))
Sevgili kaptanım artık o iş bizde
MAVİ KELEBEKLERIM
1. YARIN TARTI BİLDİRİMİ YAPMAYI UNUTMUYORUZ SABAH TUVALET İHTİYACINI GÖRDÜKTEN SONRA AL TARTIYI ÖNÜNE MÜMKÜNSE KIYAFETSIZ TARTIL FOTOGRAFI YOLLAElhan I BENI ETİKETLE CUMA KAÇ KG İDİN PAZARTESI KAC KG GELDIN EKSI (-) YADA (+)FARKI YAZ YOLLA MAKBULU (-) OLANDIR TABİ SİZİ ÖPÜYORUM İYİ GECELER
-Murphy-
Elhan
DeryaOnDiet
Ozzybal
zeyneppk
Ellssa
Sana kaptanlık çok yakışıyooooor
Kız pizza da neyyyİyi geceler
Menümü yazayım
Kahvaltı
12:30 1 dilim TB ekmeği, 1 dilim peynir, az sucuklu yumurta,5 yeşil zeytin,2 ceviz
Ara
16:00 1 fincan sütlü kahve 1 avuç kuru üzüm ve fındık
Akşam
20:00
2 dilim pizza, 1 bardak ayran
21:30 yeşil çay
5000 adım
1 lt su
Lavinia_98 Elhan
Sen nasıl bir guzelliksinMAVİ KELEBEKLERIM
1. YARIN TARTI BİLDİRİMİ YAPMAYI UNUTMUYORUZ SABAH TUVALET İHTİYACINI GÖRDÜKTEN SONRA AL TARTIYI ÖNÜNE MÜMKÜNSE KIYAFETSIZ TARTIL FOTOGRAFI YOLLAElhan I BENI ETİKETLE CUMA KAÇ KG İDİN PAZARTESI KAC KG GELDIN EKSI (-) YADA (+)FARKI YAZ YOLLA MAKBULU (-) OLANDIR TABİ SİZİ ÖPÜYORUM İYİ GECELER
-Murphy-
Elhan
DeryaOnDiet
Ozzybal
zeyneppk
Ellssa
Sistem genel hatlarıyla aynı karamellim. Sadece spor yarışı yapamıyoruz. Adım sayısını bildirme zorunluluğu yok. Bizler iyiyiz. Gelirsen sağlıkla keyifle kilo vermeye devam ederiz inşallah.Selam kizlar kim var kim yok ben yine buralara geldim baya uzun zaman ara vermiş oldum herkes iyidir inşallah neler yapıyorsunuz sistem nasıl
Aferim kelebeğime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?