- 13 Ağustos 2022
- 6.504
- 27.293
- 478
Afiyet olsun bende abartmadan yedimBen dün diyet şeylerde hazırladım, ama midem kötüydü, bol patatesli salata yedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun bende abartmadan yedimBen dün diyet şeylerde hazırladım, ama midem kötüydü, bol patatesli salata yedim.
Havaniz serinse harika olur. Biz hâlâ yanıyoruz nem bir bitmediAncak geldim kaptanım, dun çocuklu kalabalık bir misafir grubum vardı, bir ara telefonu kaybettim buradayım hiç bir yere gitmiyorum.
Ben dün diyet şeylerde hazırladım, ama midem kötüydü, bol patatesli salata yedim.
Evet mavi takım biraz hareketlenelim, havalar çok sıcak değil, eşim kosudan geldi şimdi, ben de bir yürüyüp gelsem mi?
Günaydın eski kaptanimGünaydınnnnn
Mutlu Pazarlar
Yaaaa ne güzel birseyyyTam 7 yıl sonra eşimle basbasa bir aksam gecşrdik bakıcımız sagolsun kaldı kızlarla önce film izledik, ardından canlı muzık yemek, içmek fılan. Ama cok yemedım. İnşallah bir dahaki çıkışımıza daha hoş daha ince olacagım.
Eşim iyiki düşünüp planlamışsın dedi, yıllardır hiç başbaşa kalmamıştık. İyi geldi.
Iyi bi motivee ben gramım iniyoree düzeldi sanırımHee ben ondan demek şuan yarım kilo aldım
Iyi bi motivee ben gramım iniyoree düzeldi sanırım
Kesin o zatenn şuan 2 litre suyumu bitirdimBen regl de oldum onun etkisi de var tabiri
Adet olamadığın için bu kadar duygusalsın canım neden olmadın acaba ? Hep olur mu böyle ilkkez mi yaşadınKızlar selam neredeyse 10 gün gecikti ben artık fenalık geçireceğim neden olmuyor strese girince böyle oluyordu genelde
Süreç uzadıkça iştah kontrolüm zorlaşıyor zaten 12 saat çalışıyorum yeter diye bağırıp ağlamak istiyorum ya gerçekten şöyle karşıma biri geçsin ağlayayım anlatayım ama beni anlayan birisi olsun çok doldum ya
Ya da geciktigi için bu kadar duygusalim hormonal bilemiyorum
Tartın başımı döndürdüGünaydın tartım bilmiyorum:)
Başka şeyler düşün üzülme canım ya. gelmezse gelmesin en kotu ihtimal ki inşallah olmaz doktora gidersin hormon tedavisi olursun ama dilerim bu raddeye gelmez. Takıntı yaptıkça moralin diplerde. Çok neşeli hayat dolu bir kız neye dönüşüyor böyle izin verme artık. Ağlayacak bir şey yok değecek bir şey olsa da ağlasan diyecem. İştah duygularla alakalı sen kendini kötü hissettikce bir şeyler atistirinca geçer sanıyorsun gibi. Al işte birileri biziz karsindayiz seni endişelendiren ne varsa paylaş , dinleyeceğimize emin ol. Kendi adıma dinlerim söz. Baş edemedigin ne varsa. Uzman birinden destek almayı da imkan dahilinde aklında bulundur. Sorunlar çözülmek için var.Kızlar selam neredeyse 10 gün gecikti ben artık fenalık geçireceğim neden olmuyor strese girince böyle oluyordu genelde
Süreç uzadıkça iştah kontrolüm zorlaşıyor zaten 12 saat çalışıyorum yeter diye bağırıp ağlamak istiyorum ya gerçekten şöyle karşıma biri geçsin ağlayayım anlatayım ama beni anlayan birisi olsun çok doldum ya
Ya da geciktigi için bu kadar duygusalim hormonal bilemiyorum
Abla ne kadar iyi kalpli yardım sever bi insansın. Yazdıklarını okudukça anne şefkati alıyorum senden.Başka şeyler düşün üzülme canım ya. gelmezse gelmesin en kotu ihtimal ki inşallah olmaz doktora gidersin hormon tedavisi olursun ama dilerim bu raddeye gelmez. Takıntı yaptıkça moralin diplerde. Çok neşeli hayat dolu bir kız neye dönüşüyor böyle izin verme artık. Ağlayacak bir şey yok değecek bir şey olsa da ağlasan diyecem. İştah duygularla alakalı sen kendini kötü hissettikce bir şeyler atistirinca geçer sanıyorsun gibi. Al işte birileri biziz karsindayiz seni endişelendiren ne varsa paylaş , dinleyeceğimize emin ol. Kendi adıma dinlerim söz. Baş edemedigin ne varsa. Uzman birinden destek almayı da imkan dahilinde aklında bulundur. Sorunlar çözülmek için var.
Kızım yaşlarinda olabilirsinizAbla ne kadar iyi kalpli yardım sever bi insansın. Yazdıklarını okudukça anne şefkati alıyorum senden.
Hoş geldin Sibel. Grubumuz kilo vermeye istekli tüm hanımlara açık.Gruba katılabiliyor muyuz?
Yaa çok mutlu oldum uzmana gitmeyi ben de çok istiyorum ama 3 aydır randevu yok talep acmamam rağmen gece 3 te açıyorlar kapatıyorlar ya da ben denk gelemiyorum 5 dakikada kapanıyorBaşka şeyler düşün üzülme canım ya. gelmezse gelmesin en kotu ihtimal ki inşallah olmaz doktora gidersin hormon tedavisi olursun ama dilerim bu raddeye gelmez. Takıntı yaptıkça moralin diplerde. Çok neşeli hayat dolu bir kız neye dönüşüyor böyle izin verme artık. Ağlayacak bir şey yok değecek bir şey olsa da ağlasan diyecem. İştah duygularla alakalı sen kendini kötü hissettikce bir şeyler atistirinca geçer sanıyorsun gibi. Al işte birileri biziz karsindayiz seni endişelendiren ne varsa paylaş , dinleyeceğimize emin ol. Kendi adıma dinlerim söz. Baş edemedigin ne varsa. Uzman birinden destek almayı da imkan dahilinde aklında bulundur. Sorunlar çözülmek için var.
İstekliyim ama bu şekilde grup hoşuma gitti. Yarış olunca hırs daha fazla olur dedimHoş geldin Sibel. Grubumuz kilo vermeye istekli tüm hanımlara açık.
AYnen oyle oluyo daha çok gaza geliyorsunİstekliyim ama bu şekilde grup hoşuma gitti. Yarış olunca hırs daha fazla olur dedim