Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hiç sorma banada tel.geldi abimler ve yanında lahmacun yapıp getiriyor lar nasıl yememeliyim diyorum ama nafile bugün ödül günümüz olsun yarın tam gaz devam
Az yemeye özen göstericem inşallah başarabiliriz. Dediğin gibi yarın tam gaz devam Yazın kilo veremiyorum ben ya hep bir misafir ya da gezme çıkıyor. Kışın daha güzel gidiyor kilolar

Az yemeye özen göstericem inşallah başarabiliriz. Dediğin gibi yarın tam gaz devam Yazın kilo veremiyorum ben ya hep bir misafir ya da gezme çıkıyor. Kışın daha güzel gidiyor kilolar
İnsalahhh yaaa kışın daha iyi olur hepimiz için

Bu saate kadar 300 ipsiz zıplama yaptım

Hatay da yaşıyorum kızlar ben, daha doğrusu Hatay da yaşamaya çalışıyorum.. dışarıya çıkıp yürüyüş yapabileceğim bir alan yok. Heryer şantiye gibi.. Bu yüzden evde adımlama ve zamanında faydasını çok gördüğüm ipsiz atlama ile süreci ilerleticem

Kışın evde yapılan zaten sporlarimizi mecbur iyi bir başlangıç

merhaba kızlar mutlu bir hafta sonu diliyorum

yoğun ve hızlı bir haftaydı. kendimi göremedim diyebilirim. tartıldım ama foruma girmeyi unutmuşum kusura bakmayın.

cuma 91.1
dün 92.6 ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

durum kötü farkındayım. haftasonu dinleneyim de 1-2 gün içinde kafamda işyeri beslenmesi için bir plan var. onu uygulayacağım.
hem diyeti memnun edeceğiz, hem mideyi hem kafayı... napalım başka yolu yok

İbre yanlış yöne gittikçe korkuyorum kuzum. Gerekirse işyerinde ağzına hiçbir şey koyma . Yerinde olsam sefer tası uygulamasına geçerim. Geceden yarın için yemeğini hazırla. Bir alissan zor gelmeyecek keyif alacaksin.

sabah için şöyle bir plan düşündüm canım. sabah şekersiz latte kahve içicem. kan şekerim zorlarsa 2 ceviz ya da başka çiğ kuruyemiş atarım ağzıma.
öğlen için de ağız tadıma uygun olarak; ya yumurtalı peynirli salatalı kahvaltı, ya proteinli bakliyatlı makarnalı bir salata türü ya da sağlıklı bir ekmek türü arasına protein ve salata.
öyle bir şey ki yoğunluktan bunaldığım için herşeyi de yemek istemiyorum. fast food tarzı çok cazip geliyor. ekmek arası, tatlı falan...
yani öğlen için sağlıklı ve ağız tadıma uygun bir menü hazırlamam lazım.

şişkolaşan geri buraya düşüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…