Az yemeye özen göstericem inşallah başarabiliriz. Dediğin gibi yarın tam gaz devamHiç sorma banada tel.geldi abimler ve yanında lahmacun yapıp getiriyor lar nasıl yememeliyim diyorum ama nafile bugün ödül günümüz olsun yarın tam gaz devam
İnsalahhh yaaa kışın daha iyi olur hepimiz içinAz yemeye özen göstericem inşallah başarabiliriz. Dediğin gibi yarın tam gaz devamYazın kilo veremiyorum ben ya hep bir misafir ya da gezme çıkıyor. Kışın daha güzel gidiyor kilolar
Vermek istediğim mesajı almışsın sıkıntı yok o zamanTokat gibi geldi şu mesajın
Kışın evde yapılan zaten sporlarimizi mecbur iyi bir başlangıçBu saate kadar 300 ipsiz zıplama yaptım
Hatay da yaşıyorum kızlar ben, daha doğrusu Hatay da yaşamaya çalışıyorum.. dışarıya çıkıp yürüyüş yapabileceğim bir alan yok. Heryer şantiye gibi.. Bu yüzden evde adımlama ve zamanında faydasını çok gördüğüm ipsiz atlama ile süreci ilerleticem
Senden de canım.Allah razı olsun ablacım6 gunlük oldu bebegim insa saglicakla duzelicez..
Geldim kaptanım.
İnşallah cnmGeldim kaptanım.
Bol eksili güzel bir haftamız olsun.
İbre yanlış yöne gittikçe korkuyorum kuzum. Gerekirse işyerinde ağzına hiçbir şey koyma . Yerinde olsam sefer tası uygulamasına geçerim. Geceden yarın için yemeğini hazırla. Bir alissan zor gelmeyecek keyif alacaksin.merhaba kızlar mutlu bir hafta sonu diliyorum
yoğun ve hızlı bir haftaydı. kendimi göremedim diyebilirim. tartıldım ama foruma girmeyi unutmuşum kusura bakmayın.
cuma 91.1
dün 92.6Elhan
durum kötü farkındayım. haftasonu dinleneyim de 1-2 gün içinde kafamda işyeri beslenmesi için bir plan var. onu uygulayacağım.
hem diyeti memnun edeceğiz, hem mideyi hem kafayı... napalım başka yolu yok
Arada bi kendime getir beni sen motive oldumVermek istediğim mesajı almışsın sıkıntı yok o zaman
İnşallah canım benimHiç sorma banada tel.geldi abimler ve yanında lahmacun yapıp getiriyor lar nasıl yememeliyim diyorum ama nafile bugün ödül günümüz olsun yarın tam gaz devam
Ayyy hadı insalahhh o. yaglar eriyecek başka yolu yok
Seve seveArada bi kendime getir beni sen motive oldum
Allah analı babalı büyütsün canım bebişi. sağlıkla ve afiyetle büyüsünAllah razı olsun ablacım6 gunlük oldu bebegim insa saglicakla duzelicez..
İyiyim kuzum. Kilo alıp vermeceyle uğraşıp duruyoruz. Allah başka dert vermesin.
Kaçamak miSesiniz çıkmıyor haftasonu diye kaçamak yapmaya kalkmayın bakın pazartesi tartı günü ona göre
Mavi takimim
Elhan
@DeryaOnDiet
@Ozzybal
@zeyneppk
Ellssa
♡♡♡♡♡♡BOL SUUUU İÇELİM SIZI SEVİYOREEE
sabah için şöyle bir plan düşündüm canım. sabah şekersiz latte kahve içicem. kan şekerim zorlarsa 2 ceviz ya da başka çiğ kuruyemiş atarım ağzıma.İbre yanlış yöne gittikçe korkuyorum kuzum. Gerekirse işyerinde ağzına hiçbir şey koyma . Yerinde olsam sefer tası uygulamasına geçerim. Geceden yarın için yemeğini hazırla. Bir alissan zor gelmeyecek keyif alacaksin.
şişkolaşan geri buraya düşüyor zatenİyiyim kuzum. Kilo alıp vermeceyle uğraşıp duruyoruz. Allah başka dert vermesin.Eski kadronun çoğu yok. Şişko olup gelsinler diye dua etmemi bekliyorlar sanırım ama iyiler arada bir gelip selam veriyorlar. Kaptanimiz zipzip çalışıyor. Kordiş de iyi.
Ben şimdi gördüm kusura bakmayın
Kırmızı takımımız hayırlı olsun güzel bir hafta olur inşallahKIRMIZI TAKIMIM KURALLARI BİLİYORSUNUZ. BUGÜNDEN İTİBAREN MENÜLERİ HAFİFLETİP BENİ ETİKETLİYORSUNUZ. PASTA ÇÖREK HİÇ BİŞEY OLMUYACAK MENÜLERDE KAÇAMAK YOK BU HAFTA BİZİM YAĞLARI ERİTİGİMİZ HAFTA OLCAK.
@Jou
Zeytur
@s i d e l y a
Nergis 35
@asliogretmen
@1artiikizanasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?