Annelik çok zor bitanem.Diş çıkarıyor abla gündüzleri bi şekil geçiyor ama geceleri çok zorlanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Annelik çok zor bitanem.Diş çıkarıyor abla gündüzleri bi şekil geçiyor ama geceleri çok zorlanıyorum
Canım kaç aylıkk calpol veriyormusunDiş çıkarıyor abla gündüzleri bi şekil geçiyor ama geceleri çok zorlanıyorum
Tebrikler kaptanım
Süpersin
Ya kilo vermek istiyorum ama bi motive olamadım anlamadım 1 gün iyiysem 2. Gün saçma sapan seyler yerken buluyorum kendimi
kaptanım, tebrikler
sagol kaptancim. insallah yeniden geride birakmak nasip olur su 70leriTatlım tebrikler.
canim, hicbirsey kalmamis 69a. Devaam
Teşekkür ederiiimTamam bitanem Keyifli, sağlıklı tatiller dilerim.
Maşallah asli ne güzel istikrarlı ilerliyorsun
Hoş geldin TempusMerhabalar
Buradaymışsınız
Hoş buldum canım. Beni ERİT!!!Hoş geldin Tempus
Maşallah ben evde abur cubur olunca kendimi durduramıyorumBen akşam olmadık saatte cıss bir şey yediysem, ertesi gün öğlene kadar bir şey yemiyorum dengelemek için, eğer öğlen yediysem akşam yemeğini pas geçmeye çalışıyorum ya da tabi ki kabak yiyorum. geçen gün de anlatmıştım, poğaça ve tatlı bir şeyler vardı evde, çok açtım yememe ramak kalmıştı, 2 kabak rendeledim yedim, kendime geldim.
Bize böyle gelHoş buldum canım. Beni ERİT!!!
Kaptaniçem çok yoğunum, çok merak ediyorum burayı. İnşallah ilerleyen saatlerde geleceğimKaptanım tebrikler. Kilomuz çok yakın
Geldim.. Dayanamadım..Bize böyle gel
Seve seve keyifle kuzum
13 aylık canım verdim ama banamısın demiyorCanım kaç aylıkk calpol veriyormusun
Acaba azılarmı geliyorr canım ya13 aylık canım verdim ama banamısın demiyor