• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ah Joum ahhh sen regle dua et, davul gibi şiş karnım 😕

maşallah kaptaniçem, döktürmüşsün 💙

💙💙💙

kesinlikle, biz istersek her şeyi yapabiliriz. 💪🏻 ama gerçekten istemek gerek ☺️

maşallah canım, yine çok güzel bir menü, Allah yardımcın olsun. 🤲🏻

evet canımm haftaya herkes başlıyor.

İşte bu :KK9:

Harikasın kaptaniçemmm :KK9:

süpersin canım, çok çok iyi :KK9:

canım hiç sorun yok bence 💙

hareketsiz kaldıysan olabilir canım.

ellerine sağlık kaptaniçemmm 💙

Efenin_Annesi Efenin_Annesi al işte bak gördün mü o kadar dedim sana 😕 hayırlı olsun yeni takımın. 💙 seni özleyeceğiz.

FitVenus FitVenus hoş geldin canım 💐 öyle bir azimle savaş ki kırmızı takım seni kaybettiğine çok çok üzülsün. Sana sonsuz güveniyorum. 💪🏻💙

Estağfurullah canım benim. Maviş takım seninle gurur duyacak. 💙
Kaptanım kaptanım üzgünüm inan bak bunu yeni öğrendim pazartesi kişi değişikliği yapilabiliyormus 🤣 Bi daha kine söz dinlerim umarim

Çatlama ordan kıskanç haspam yazasım geldi şu emojileri görünce 😅🤣🤣🤣
Ooow haspa kelimesini cümleiçinde duymayalı çook uzun zaman olmuştu 🤣 canım senin çok kilo verebileceğinin iki takım da çok farkında o yüzden seni almak çok normal, ben kaptan olsam ben de alırdım. Ben Jou Jou ya takılıyorum öyle. Mesele senin gitmen değil senin baya maşallahın var benim 3 ayda verdiğimi sen 3 günde veriyosun :KK70::KK75:

Ooow haspa kelimesini cümleiçinde duymayalı çook uzun zaman olmuştu 🤣 canım senin çok kilo verebileceğinin iki takım da çok farkında o yüzden seni almak çok normal, ben kaptan olsam ben de alırdım. Ben Jou Jou ya takılıyorum öyle. Mesele senin gitmen değil senin baya maşallahın var benim 3 ayda verdiğimi sen 3 günde veriyosun :KK70::KK75:
Yarışma dediğin 😁😁😁

Takılıyoruz canm maksat bir birimizi gaza getirmek 😁 hadi kapışalım eski kaptanım 🥰

Bugün ku menülerim
Sabah 9 da yulafli muzlu sutlu smoothie
Saat 12.30 Türk kahvesi sade
14.45 de karpuz siyah üzüm
18.00 semizotu salatası
3.5 litre su
Ve kapanış Türk kahvesi ve soda Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ve Jou Jou 💪😘😘
Anaammmm neler ettiinnn benimde iyice bi market alışverişim var hahahaha diyet masrafıda çok oluyo bide haa o yilaflı muzluya epey heveslendim yapacam inşaallahh🤣🤣
Cok guzel menün bayıldın😘😘

Anaammmm neler ettiinnn benimde iyice bi market alışverişim var hahahaha diyet masrafıda çok oluyo bide haa o yilaflı muzluya epey heveslendim yapacam inşaallahh🤣🤣
Cok guzel menün bayıldın😘😘
Bak kaptanım nap bikiyo musun yarik yada bozulmamış ama bozulmaya yakın kabuğu kararmış muzlardan al onları doğra buzluğa at saklama kabına doldur tarifi verdim zaten pişirme den ekle yulafida sut koy tarcin ekle bizitlat mis gibii😍

Bak kaptanım nap bikiyo musun yarik yada bozulmamış ama bozulmaya yakın kabuğu kararmış muzlardan al onları doğra buzluğa at saklama kabına doldur tarifi verdim zaten pişirme den ekle yulafida sut koy tarcin ekle bizitlat mis gibii😍
Okadar tok tutuyomu bunlarr hic inanmiyodum amaa deneyecem bebeğimm buzdan çikarıp yapmak daha güzel olur

Ya bide benim gibi birinin cuma günü kaptanlar tarafından sona kalma şokum beni benden alıyor son 4 de kalıyorum ilk seçmiyorlar sasiriyoreeee:skandal::KK51:

Okadar tok tutuyomu bunlarr hic inanmiyodum amaa deneyecem bebeğimm buzdan çikarıp yapmak daha güzel olur
Sütte güzel yapar çok tok tutsun sekerimde düşmesin istiyorsan ceviz fındık veya Medine hurması ekleye bilirsin yarım avakoda canın ne eklemek isterse ben alışkın olduğumdan tok tutuyor bide şu msj ver beyine çok güzel doydum tıka basa tokum acıkmadım de sürekli çok ağzına biseyler atmak istiyorsanız salatalık yıka 1 tane yavaş yavaş ye uzun uzun çiğne ise yarıyor gör bak

Back