- 1 Aralık 2019
- 5.727
- 23.403
- 348
- 30
Kaptanım kaptanım üzgünüm inan bak bunu yeni öğrendim pazartesi kişi değişikliği yapilabiliyormusAh Joum ahhh sen regle dua et, davul gibi şiş karnım
maşallah kaptaniçem, döktürmüşsün
kesinlikle, biz istersek her şeyi yapabiliriz.ama gerçekten istemek gerek
maşallah canım, yine çok güzel bir menü, Allah yardımcın olsun.
evet canımm haftaya herkes başlıyor.
İşte bu
Harikasın kaptaniçemmm
süpersin canım, çok çok iyi
canım hiç sorun yok bence
hareketsiz kaldıysan olabilir canım.
ellerine sağlık kaptaniçemmm
Efenin_Annesi al işte bak gördün mü o kadar dedim sana hayırlı olsun yeni takımın. seni özleyeceğiz.
FitVenus hoş geldin canım öyle bir azimle savaş ki kırmızı takım seni kaybettiğine çok çok üzülsün. Sana sonsuz güveniyorum.
Estağfurullah canım benim. Maviş takım seninle gurur duyacak.
Sadece semizotu salatası akşam yemeğimSana güveniyoruuuummmm
Çatlama ordan kıskanç haspam yazasım geldi şu emojileri görünce
Offfff harikasın bak acıkırsan mutlaka yoğurt kürü ye hiçbir zararı yokSadece semizotu salatası akşam yemeğim
Ooow haspa kelimesini cümleiçinde duymayalı çook uzun zaman olmuştuÇatlama ordan kıskanç haspam yazasım geldi şu emojileri görünce
Yarışma dediğinOoow haspa kelimesini cümleiçinde duymayalı çook uzun zaman olmuştucanım senin çok kilo verebileceğinin iki takım da çok farkında o yüzden seni almak çok normal, ben kaptan olsam ben de alırdım. Ben Jou ya takılıyorum öyle. Mesele senin gitmen değil senin baya maşallahın var benim 3 ayda verdiğimi sen 3 günde veriyosun
Takılıyoruz canm maksat bir birimizi gaza getirmekOoow haspa kelimesini cümleiçinde duymayalı çook uzun zaman olmuştucanım senin çok kilo verebileceğinin iki takım da çok farkında o yüzden seni almak çok normal, ben kaptan olsam ben de alırdım. Ben Jou ya takılıyorum öyle. Mesele senin gitmen değil senin baya maşallahın var benim 3 ayda verdiğimi sen 3 günde veriyosun
Anaammmm neler ettiinnn benimde iyice bi market alışverişim var hahahaha diyet masrafıda çok oluyo bide haa o yilaflı muzluya epey heveslendim yapacam inşaallahh
Aklımda not ettimOfffff harikasın bak acıkırsan mutlaka yoğurt kürü ye hiçbir zararı yok
Sagol kaptancım.Çok guzel menü afiyetler olsuuunnnnn canım aşiretlerriimmm
Bak kaptanım nap bikiyo musun yarik yada bozulmamış ama bozulmaya yakın kabuğu kararmış muzlardan al onları doğra buzluğa at saklama kabına doldur tarifi verdim zaten pişirme den ekle yulafida sut koy tarcin ekle bizitlat mis gibiiAnaammmm neler ettiinnn benimde iyice bi market alışverişim var hahahaha diyet masrafıda çok oluyo bide haa o yilaflı muzluya epey heveslendim yapacam inşaallahh
Cok guzel menün bayıldın
Okadar tok tutuyomu bunlarr hic inanmiyodum amaa deneyecem bebeğimm buzdan çikarıp yapmak daha güzel olurBak kaptanım nap bikiyo musun yarik yada bozulmamış ama bozulmaya yakın kabuğu kararmış muzlardan al onları doğra buzluğa at saklama kabına doldur tarifi verdim zaten pişirme den ekle yulafida sut koy tarcin ekle bizitlat mis gibii
Ya bide benim gibi birinin cuma günü kaptanlar tarafından sona kalma şokum beni benden alıyor son 4 de kalıyorum ilk seçmiyorlar sasiriyoreeeeOoow haspa kelimesini cümleiçinde duymayalı çook uzun zaman olmuştucanım senin çok kilo verebileceğinin iki takım da çok farkında o yüzden seni almak çok normal, ben kaptan olsam ben de alırdım. Ben Jou ya takılıyorum öyle. Mesele senin gitmen değil senin baya maşallahın var benim 3 ayda verdiğimi sen 3 günde veriyosun
Sütte güzel yapar çok tok tutsun sekerimde düşmesin istiyorsan ceviz fındık veya Medine hurması ekleye bilirsin yarım avakoda canın ne eklemek isterse ben alışkın olduğumdan tok tutuyor bide şu msj ver beyine çok güzel doydum tıka basa tokum acıkmadım de sürekli çok ağzına biseyler atmak istiyorsanız salatalık yıka 1 tane yavaş yavaş ye uzun uzun çiğne ise yarıyor gör bakOkadar tok tutuyomu bunlarr hic inanmiyodum amaa deneyecem bebeğimm buzdan çikarıp yapmak daha güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?