Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kaptanım kaptanım üzgünüm inan bak bunu yeni öğrendim pazartesi kişi değişikliği yapilabiliyormus Bi daha kine söz dinlerim umarim

Çatlama ordan kıskanç haspam yazasım geldi şu emojileri görünce
Ooow haspa kelimesini cümleiçinde duymayalı çook uzun zaman olmuştu canım senin çok kilo verebileceğinin iki takım da çok farkında o yüzden seni almak çok normal, ben kaptan olsam ben de alırdım. Ben Jou ya takılıyorum öyle. Mesele senin gitmen değil senin baya maşallahın var benim 3 ayda verdiğimi sen 3 günde veriyosun

Yarışma dediğin

Takılıyoruz canm maksat bir birimizi gaza getirmek hadi kapışalım eski kaptanım

Anaammmm neler ettiinnn benimde iyice bi market alışverişim var hahahaha diyet masrafıda çok oluyo bide haa o yilaflı muzluya epey heveslendim yapacam inşaallahh
Cok guzel menün bayıldın

Anaammmm neler ettiinnn benimde iyice bi market alışverişim var hahahaha diyet masrafıda çok oluyo bide haa o yilaflı muzluya epey heveslendim yapacam inşaallahh
Cok guzel menün bayıldın
Bak kaptanım nap bikiyo musun yarik yada bozulmamış ama bozulmaya yakın kabuğu kararmış muzlardan al onları doğra buzluğa at saklama kabına doldur tarifi verdim zaten pişirme den ekle yulafida sut koy tarcin ekle bizitlat mis gibii

Okadar tok tutuyomu bunlarr hic inanmiyodum amaa deneyecem bebeğimm buzdan çikarıp yapmak daha güzel olur

Ya bide benim gibi birinin cuma günü kaptanlar tarafından sona kalma şokum beni benden alıyor son 4 de kalıyorum ilk seçmiyorlar sasiriyoreeee

Okadar tok tutuyomu bunlarr hic inanmiyodum amaa deneyecem bebeğimm buzdan çikarıp yapmak daha güzel olur
Sütte güzel yapar çok tok tutsun sekerimde düşmesin istiyorsan ceviz fındık veya Medine hurması ekleye bilirsin yarım avakoda canın ne eklemek isterse ben alışkın olduğumdan tok tutuyor bide şu msj ver beyine çok güzel doydum tıka basa tokum acıkmadım de sürekli çok ağzına biseyler atmak istiyorsanız salatalık yıka 1 tane yavaş yavaş ye uzun uzun çiğne ise yarıyor gör bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…