Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Harikasın canım güzel eksiler görmeni dilerim.

asliogretmen kaptaniçemm yarına hazır miyizz
Ah Joum ahhh sen regle dua et, davul gibi şiş karnım
maşallah kaptaniçem, döktürmüşsün

Nefesler tutuldu kaptanım. Çok şükür

Mükemmel bir heyecandı, gururla gözler dolu dolu izledim kupa alışlarını. Türk kadını isterse yapar diyoruzz vee biz de motive oluyoruz kızlarrr
kesinlikle, biz istersek her şeyi yapabiliriz. ama gerçekten istemek gerek
maşallah canım, yine çok güzel bir menü, Allah yardımcın olsun.
Minik çocuklarmı başladı diğerler sanırım haftaya
evet canımm haftaya herkes başlıyor.
Gunaydinnnnn güne 103.8 ile merhaba dedim verdiğim 500 gr geri geldi ama diğer-500gr korumusum
İşte bu
Cuma : 73.2
Pazartesi: 72.8
Fark : -400
asliogretmen
Harikasın kaptaniçemmm
süpersin canım, çok çok iyi
Cuma:79.20
Pazartesi:79.25

Üzgünüm
asliogretmen
canım hiç sorun yok bence
hareketsiz kaldıysan olabilir canım.
ellerine sağlık kaptaniçemmm
Efenin_Annesi ımı alayiimmm çok zor bi karar oldu ya FitVenus mavi takıma göderiyorum aşiretlerim çok iyiydi ama.birini seçmem şarttı
Efenin_Annesi al işte bak gördün mü o kadar dedim sana hayırlı olsun yeni takımın. seni özleyeceğiz.

FitVenus hoş geldin canım öyle bir azimle savaş ki kırmızı takım seni kaybettiğine çok çok üzülsün. Sana sonsuz güveniyorum.
Oo bana sepet havası
asliogretmen kaptanım beni kilolarımla kabul eder misin dur karın egzersizi yapam da gittiğim yeri utandırmayım
Estağfurullah canım benim. Maviş takım seninle gurur duyacak.

Ah Joum ahhh sen regle dua et, davul gibi şiş karnım
Oyy canımm hic bozma rejimini miss gibi vericeksin
Cok fenasın aslıcım ama yeterki hedefine ulaşsın sırf gaza gelsin böyle diye sana yolladımm FitVenus

Fazla uğra tabi elestirilere kapalı olmak tek başına yeterli olmaz yalnız ...
Evet bildirimini yapayım az önce tartildim tabi yemek yemiştim
67.5
Fark iki günde +2.5kg hem de pazar günü full gün oruç tuttum
Umarım 1 kilosu odemdir eleştirilere açığım ama ben burada 3 ogun düzenli yemek yiyenler gibi olamıyorum maalesef isim dolayısıyla moralim motivasyonu kırılsın istemiyorum çünkü önceki gruplarda bu menüler.veremezsin bu ne böyle tarxi konuşan biri vardı hem de ters konuştu gerçek hayata insanın yüzüne söyleyemeyecek şeyler. cevap verdim diye, ben böyle yiyebiliyorum dedim ( kendisi herhalde torpilliydi :) ) ben banlandım sadece o bana koymuştu 5 sene falan oldu tabi bu olay şimdi olsa takmam belki de o zaman sorunlarım vardı işte neyse
Bu da böyle boş bir anım
ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…