• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok özür dilerim Elhan
Bugün biraz rahatsızım tartılamadım
Muhtemelen fazlayımdır, elim, gözüm de şiş.
Hafta sonu kızımda kaldım, ev taşıdılar, bebeğe baktım, hem uykusuz hem yorgun hem ağrım var
Kabul edersen yarın sabah tartılayım
Estağfurullah bitanem. Çok geçmiş olsun. Yarın tartilirsin veya cuma günü bildirim yaparsın sorun değil. Sen kendini iyi hisset yeter ki :dua::KK200:

Estağfurullah bitanem. Çok geçmiş olsun. Yarın tartilirsin veya cuma günü bildirim yaparsın sorun değil. Sen kendini iyi hisset yeter ki :dua::KK200:
Kendime nazar ediyorum
Bu ara çok iyiyim, ağrım da azaldı dediğimin ertesi ağrım da artıyor yorgunluğum da
Teşekkür ederim anlayışın için 😍

Bozmaa bak hersey cok güzel olcak yiyince ne değişiyoo kii olan sana oluyo sonra en baştan başlıyosun vermeye ne gerek varki ama dimii öyle düşünelimm meselaa inan verince azminde çok güzel geliyor
cok haklisin canim, yiyorum dedigin gibi yiyince ne degisiyor hicc, sonra pismanlik, uzuntu. Kendini begenmeme.... moral bozuklugu. Yaa tabi sukurler olsun bi hastaligimiz filan yok ama bu kilo olayi cok canimi SIKIyor, vucudum bana agir geliyor. Insallah olacak bu sefer.
En kolay yapabildigim ketojenik, ben et, sut cok tuketen biriyim. keske omur baya yapabilsem, ama yenik dusuyorum kendime. Kucuk hedeflerle basliyorum bu sefer, ilk hedefim 5 gun ketozenik yapmak, 2 gun az miktarda olsa yiyecegim karbonhidrat.

cok haklisin canim, yiyorum dedigin gibi yiyince ne degisiyor hicc, sonra pismanlik, uzuntu. Kendini begenmeme.... moral bozuklugu. Yaa tabi sukurler olsun bi hastaligimiz filan yok ama bu kilo olayi cok canimi SIKIyor, vucudum bana agir geliyor. Insallah olacak bu sefer.
En kolay yapabildigim ketojenik, ben et, sut cok tuketen biriyim. keske omur baya yapabilsem, ama yenik dusuyorum kendime. Kucuk hedeflerle basliyorum bu sefer, ilk hedefim 5 gun ketozenik yapmak, 2 gun az miktarda olsa yiyecegim karbonhidrat.
Bencede iyi fikirr canımm🥰❤️

Selam kızlar bugün cozuttum o nedenle liste yaptım
Ve de menü yazmaya karar verdim ama ay çok sağlıksız veya onu niye yedin diye yorum yazilmazsa sevinirim çünkü ben biraz saçma besleniyorum farkindayim😊 özel ricamdır bu
20230904_175354.jpg

Allah in izniyle her gün oruç tutacağım yoksa saçmalıyorum
Ne olursa olsun 30 dk yürüyüş
Ve en az _300 gr vermek günlük hedefim
Buna şimdi günlük 2 lt su ve abur cubur yok da ekleyecegim🥰
20230904_180107.jpg

Çirkin yazdım biraz aceleye geldi ise gideceğim de malum 12 saat gecedeyim bugün:)

Son düzenleme:
Menum
Sabah 12.30
Biberli yumurta
Domates salatalik
1 dilim beyaz peynir
2 dilim tb ekmegi
3 hurma (sekersiz fistik ezmeli )

Ara 15.15
Seftali( hindistan cevizi ve kakao ilaveli)
Yarim su bardağı süt

Aksam 18.15
5 yk fasulye kavurmasi
Yogurtlu közlenmis patlican biber salatasi
1 dilim tb ekmegi

Su 2 lt
Spor 45 dk yuruyus
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. Jou Jou

Back