- 25 Ağustos 2019
- 61.160
- 114.346
- 698
- 30
Cuma gunuu bombayı patlatalımmcuma ya kadar salmak yok bakkkkYeni yegane kaptanım beni seçmenden dolayı çok onire oldummm kurude yaptim yedim geceleri favori açlık krizi gidericim olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma gunuu bombayı patlatalımmcuma ya kadar salmak yok bakkkkYeni yegane kaptanım beni seçmenden dolayı çok onire oldummm kurude yaptim yedim geceleri favori açlık krizi gidericim olacak
Estağfurullah bitanem. Çok geçmiş olsun. Yarın tartilirsin veya cuma günü bildirim yaparsın sorun değil. Sen kendini iyi hisset yeter kiÇok özür dilerim Elhan
Bugün biraz rahatsızım tartılamadım
Muhtemelen fazlayımdır, elim, gözüm de şiş.
Hafta sonu kızımda kaldım, ev taşıdılar, bebeğe baktım, hem uykusuz hem yorgun hem ağrım var
Kabul edersen yarın sabah tartılayım
Bu hafta kudurazağim eriyen yaglarimda ayağın kayacak yere sağlam bas senElhan ellerin yarı oldum haftaya belki yine görüşürüz aynı takımda ama bence rakibim olman daha hoşuma giderr seni eksilere bogazaammmm
Cumaya dikkatli olmanı dilerim sidoşum.Ay çok özür dilerim kaptanım kahvaltıya misafirliğe geldim fırsat bulamadım telefonu almaya. -200 geldim bugün
Hahah ya bitanemmBomba elinizde kalmasın
Kendime nazar ediyorumEstağfurullah bitanem. Çok geçmiş olsun. Yarın tartilirsin veya cuma günü bildirim yaparsın sorun değil. Sen kendini iyi hisset yeter ki
cok haklisin canim, yiyorum dedigin gibi yiyince ne degisiyor hicc, sonra pismanlik, uzuntu. Kendini begenmeme.... moral bozuklugu. Yaa tabi sukurler olsun bi hastaligimiz filan yok ama bu kilo olayi cok canimi SIKIyor, vucudum bana agir geliyor. Insallah olacak bu sefer.Bozmaa bak hersey cok güzel olcak yiyince ne değişiyoo kii olan sana oluyo sonra en baştan başlıyosun vermeye ne gerek varki ama dimii öyle düşünelimm meselaa inan verince azminde çok güzel geliyor
Oo bana sepet havası@Efenin_Annesii ımı alayiimmm çok zor bi karar oldu ya FitVenus mavi takıma göderiyorum aşiretlerim çok iyiydi ama.birini seçmem şarttı
Daha iyi olacağım diyelim o zaman nazarimiz geçmesin.Kendime nazar ediyorum
Bu ara çok iyiyim, ağrım da azaldı dediğimin ertesi ağrım da artıyor yorgunluğum da
Teşekkür ederim anlayışın için
Kırmızı ailemize hoş geldin tatlımOo bana sepet havası
asliogretmen kaptanım beni kilolarımla kabul eder misin dur karın egzersizi yapam da gittiğim yeri utandırmayım
Hahaha yaaa ama vallaha zor oldu ama mecburdummmm belkide işe yarıyacak baaahhhOo bana sepet havası
asliogretmen kaptanım beni kilolarımla kabul eder misin dur karın egzersizi yapam da gittiğim yeri utandırmayım
Bencede iyi fikirr canımmcok haklisin canim, yiyorum dedigin gibi yiyince ne degisiyor hicc, sonra pismanlik, uzuntu. Kendini begenmeme.... moral bozuklugu. Yaa tabi sukurler olsun bi hastaligimiz filan yok ama bu kilo olayi cok canimi SIKIyor, vucudum bana agir geliyor. Insallah olacak bu sefer.
En kolay yapabildigim ketojenik, ben et, sut cok tuketen biriyim. keske omur baya yapabilsem, ama yenik dusuyorum kendime. Kucuk hedeflerle basliyorum bu sefer, ilk hedefim 5 gun ketozenik yapmak, 2 gun az miktarda olsa yiyecegim karbonhidrat.
Ben revirdeyim ya yinede tartılcakmıydım ben onu unuttumHazırlık Cookiie
Hazırlık @60kiloyum
@s i d e l y a
Hazırlık Lonely single girl
Hazırlık gezegenfeza
Kizlar pazartesi tablosu hazırlık aşamasında
Bildirimleriniz bekleniyor
Ana dogruu ozaman gecen haffta pek yoktun sen hahahaBen izin aldım ya kızz
Cuma ayrıldımAna dogruu ozaman gecen haffta pek yoktun sen hahaha