Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Canım evett süt tok tutarr bende çoğu biliyorum halamla çok diyet etmişimdir o da cok giderdi diyetisyene ordan burdan şurdan anlıyorum ona göre diyet ediyorum mesela ama smoothielere hic bakmamıştım bukadar iyi tok tutcağını düşünmemiştim benim şekerlede hic aram yok iyisi kötüsü icerimm yeterki yarasın

Lonely aciktigin zaman ye ama sağlıklı bir şeyler olsun.
Yemekten önce hafif kıyafetlerle tartilmalisin. İki günde 2.5 kilo artı geleceğini sanmam. Motivasyonun daim olsun istersen yapabileceğine inanıyorum.

Derdimiz keyifle ama birazcık da disiplinle kilo verebilmek. Diğer diyet zayıflama gruplarından biraz farklıyız. Bu sayfanın kurucuları belli kurallar koymuş yarış haline dönüştürmüs. Günlük gibi veya sadece sohbet muhabbet arasında kilomu da söyleyeyim gibi bir işleyişimiz yok. Daha doğrusu önceliğimiz yok diyeyim. Görev , sorumluluklarimizi yaptıktan sonra elbette günün telaşını mutluluğunu sıkıntısını paylaşıp dertlesebiliyoruz canım. Senin işin hayat tarzin kaynaklı biraz sorunlar yaşıyoruz zamanında bildirim yapmıyorsun yapamıyorsun.
Cuma ve pazartesi sabahları öğleye kadar (bazen öğleden sonraları bile olabiliyor esnetiyorum çoğunlukla) tartı bildirimlerimiz var. Düzenli menü paylaşımı da şart.
Hazırlık bölümünde olman senin için avantaj ama bildirim olmadığı için listeye çoğu kişiyi eklemiyorum.
.

Afiyet olsun canım
Çok güzel Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım

2 tane sigara böreğiyle insanın karnı mı doyarmış? Yesene beş on tane
Muhteşem dediğime bakma mesajını görünce seviniyorum. Akşam öğünü nerede kaptanım Afiyet olsun.
yemeyim dedim canım kaptaniçem
afiyet olsun, çok çok güzel dahil
afiyet olsun canım
Kaptanım kaptanım üzgünüm inan bak bunu yeni öğrendim pazartesi kişi değişikliği yapilabiliyormus Bi daha kine söz dinlerim umarim
umarım
afiyet olsun canımcım
4 Eylül
9:00
Yulaf lapası
Çay

13:30

Orta boy pizza yarısı

20:00
1 laviva çikolata
Çay
2 adet ceviz

2,5 litre su
10.000 adım

ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
asliogretmen
afiyet olsun canım
afiyet olsun ozym çok güzel

Aaaa ustüme iyilik sağlıkk oynama benimleee

Ozim çok güzel bir menü. Afiyet olsun.
.
teşekkürler

teşekkürler kaptanım

Az zamanda verdiğim şu 3 kilo bile beni o kadar rahatlattı ki anlatamam, kıyafetler üzerimde daha iyi durmaya başladı. bir 3 kilo daha verince ne olacak bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…