Yanındayız kuzum güzel menülerle artilarin üstesinden geleceksin inşallah.
Olsun sabitlik her zaman candır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yanındayız kuzum güzel menülerle artilarin üstesinden geleceksin inşallah.
Olsun sabitlik her zaman candır
Tamam canım bugünlük izinlisin. Yarın tartilabilir misin Hafta sonun nasıl geçmiş ona bakardık.Arkadaşlar ben tartılamadım, şehir dışındaydık dün akşam geldik. Bugün de toplantıya geldim. Bugünlük beni affedin
Daha iyi bi kilo veririzz şu eylülde ohh misssEvet ben de çocukların okul düzenini sağlayayım, yürüyeceğim bol bol.
Evim evim güzel evim geldim şükürDeniz çok yorar insanı hele ki cocukluysan ezer geçer
Elhan yaa unutuyorum mazur gör canım zaten surekli etiketliyom seniBu yolda celdiriciler hep olacaktır. Kalkıp yola devam etmesini bileceğiz. Katılıyorum sana.
Bildirimlerinde kaptaninla beraber beni etiketlemeyi unutma demiştim aslında.
simdilik ilk hedef hedefe ulasmakHedefine ulaşınca da korumak var ah biz kilo dertli
valla buyudu ilk dogum kilolarimi berabr vermistikCanım o kadar büyüdü mü yaa hayırlı olsun eğitim hayatı
Şükür
Güle güle yetmişler
Tebrikler canım
Devam böyleÇok sükürr bozmak yok nasıl.başladıysan öyle devam et
Bozarsan hepten istemezsin oyuzden hic bozma bende öyle ettim bak nelere geldimmŞükür
Devam böyle
Tabikii bozmak yok yola devaaaammmmsimdilik ilk hedef hedefe ulasmak
Ben seni maruz görürüm tatlım. Bildirim gözümden kaçarsa sen beni mazur görür müsün bazen kızıyorum hani bildirim diye...ama abla paylaştım ben diyor yarışmacıElhan yaa unutuyorum mazur gör canım zaten surekli etiketliyom seni
Hoş geldin canım Enerjin daim olsun.Evim evim güzel evim geldim şükür
Pek umuyordum ama çok enerjik döndüm inşallah uzun soluklu olur
Bira dimi o zaten kalorili baya heleki gece içiliyorsa