- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insaallahh ya hepimize çarptı demekkii odamda çok serindirr ama şu 3 4 gündür düzgün uyuyamadımBu gece bana da çok sıkıntılı geldi. Bir türlü uyuyamadım. Rabbim hayra çıkarsın
kızzzzzanam korktum sendenn pazartesi alacan aşiretimi
Balıkcı hasan üzerimize uyku atsın ben hemen oltaya gelirim bugün uykusuzluk ve stres beni yemeye itmez inşallah
Bu gece bana da çok sıkıntılı geldi. Bir türlü uyuyamadım. Rabbim hayra çıkarsın
Kahvaltı yapmadan paylaşayım da göbeğim çok belli olmasın Boy 160 kilo 73Elhan 1 kerelik herkes şuan kg halinin fotosunu paylaşsın mi yüzünü göstermeden
Hiç affetmiyorum kuzumAntep mii onda da al abla yaaa her gittiğimde sabahtan akşama kadar yemek yiyorum ben orada
Ayy abla sende hic belli etmiyorsun kilonu maşallahKahvaltı yapmadan paylaşayım da göbeğim çok belli olmasın Boy 160 kilo 73
Teşekkür ederim hayalcim. Geçen seneki giysilerim olmuyor o yüzden bir yerden başlamak lazımdı. Dün itibariyle fermuari zararlı her şeye çektim.Ayy abla sende hic belli etmiyorsun kilonu maşallah
Daş gibi hatunsun vesselamKahvaltı yapmadan paylaşayım da göbeğim çok belli olmasın Boy 160 kilo 73
PirimmmmEki Görüntüle 3295169
asliogretmen KAPTANIM GITTIMI DUNDEN BUGUNE -500 KALDI HEDEFE KALDI -3.5KG KONFETILERI SIMDIDEN HAZIRLA Elhan
Sağ ol kuzum çok zarifsin. senin meteorlugunun yanında lafı bile olmazken anlık mutlu ettiDaş gibi hatunsun vesselam
Yaa severim senii havaifişek de olurPirimmmm
Diyetle veremezsem o kiloları bu bildirimi gördükten sonra kahrimdan verebilirim
Cimri.coma bakayım en uygun konfeti nerede
Bunun üzerine su sarkiyi ac havanı bulSağ ol kuzum çok zarifsin. senin meteorlugunun yanında lafı bile olmazken anlık mutlu etti
Kahvaltı yapmadan paylaşayım da göbeğim çok belli olmasın Boy 160 kilo 73