- 11 Şubat 2016
- 4.023
- 18.721
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insaallahh ya hepimize çarptı demekkii odamda çok serindirr ama şu 3 4 gündür düzgün uyuyamadımBu gece bana da çok sıkıntılı geldi. Bir türlü uyuyamadım. Rabbim hayra çıkarsın![]()
kızzzzzanam korktum sendenn pazartesi alacan aşiretimi![]()
Balıkcı hasan üzerimize uyku atsın ben hemen oltaya gelirimbugün uykusuzluk ve stres beni yemeye itmez inşallah
![]()
Bu gece bana da çok sıkıntılı geldi. Bir türlü uyuyamadım. Rabbim hayra çıkarsın![]()
Kahvaltı yapmadan paylaşayım da göbeğim çok belli olmasınElhan 1 kerelik herkes şuan kg halinin fotosunu paylaşsın mi yüzünü göstermeden
Hiç affetmiyorum kuzumAntep mii onda da al abla yaaa her gittiğimde sabahtan akşama kadar yemek yiyorum ben orada![]()
Ayy abla sende hic belli etmiyorsun kilonuKahvaltı yapmadan paylaşayım da göbeğim çok belli olmasınBoy 160 kilo 73
![]()
Teşekkür ederim hayalcim.Ayy abla sende hic belli etmiyorsun kilonumaşallah
![]()
Daş gibi hatunsun vesselamKahvaltı yapmadan paylaşayım da göbeğim çok belli olmasınBoy 160 kilo 73
![]()
PirimmmmEki Görüntüle 3295169
asliogretmen KAPTANIM GITTIMI DUNDEN BUGUNE -500 KALDI HEDEFE KALDI -3.5KG KONFETILERI SIMDIDEN HAZIRLA
![]()
![]()
Elhan
Sağ ol kuzum çok zarifsin.Daş gibi hatunsun vesselam![]()
Pirimmmm![]()
Diyetle veremezsem o kiloları bu bildirimi gördükten sonra kahrimdan verebilirim
Cimri.coma bakayım en uygun konfeti nerede
![]()
Bunun üzerine su sarkiyi ac havanı bulSağ ol kuzum çok zarifsin.senin meteorlugunun yanında lafı bile olmazken anlık mutlu etti
![]()
Kahvaltı yapmadan paylaşayım da göbeğim çok belli olmasınBoy 160 kilo 73
![]()