Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kırmızı takımı Koalina tebrik ediyorum mavi takım bizde de güzel eksiler var özellikle Jou kaptan olarak çok güzel eksi olmuş tebrikler
Benim eşim bu hafta izinli evde o evde olunca diyet sarkıyor biraz benim o yüzden masterfite katılmak istemiyorum bu hafta sevgili kaptanım ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.

Canım haftaya güzel eksi gelir üzülme lütfen. Eksin gayet güzel
İnşallah canım teşekkür ederim
Teşekkürler kaptan

Jou kaptanım tebrik ediyorum, çoook eğlenceli geçti yarışma
Ay vallahaa seninle kapışmak güzel di bee tebrik ediyorum senide canım benim hep aramizda 200 gram fazla oldu buhafta cok güzel verdik şimdi kiminle kapışsam bilemeyrumm

Ya hiç deme başladık bile bugün resmen sınavdan geçiyorum bir de yemeyi özellikle de hamur işi ve tatlı türlerini çok seviyor
Ahanda +1 benim kocammm buhafta ne acmalar ettim ne birsey 3gunde 3kilo vermis aksi bide 20bin adım atmış işyerinde bugün beraber tarttık beni yendi

Ahanda +1 benim kocammm buhafta ne acmalar ettim ne birsey 3gunde 3kilo vermis aksi bide 20bin adım atmış işyerinde bugün beraber tarttık beni yendi
Benim kocamda vardiyalı çalışıyor çoğu zaman evde ve yemeği de sever. Ama şimdi suçu da ona atamam ben de yapmayı da yemeği de severim beraber alıyoruz veriyoruz sonra çünkü diyetteyken arada hamur işi yapsam da daha sağlıklı şeyler tercihim oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…