- 5 Haziran 2021
- 4.597
- 19.919
- 158
İnşallah canım benimOHaaa bakk verebiliyosun azminle demekki sen yaparsın kuzuşumm
Tmm güzelimTamam canım. Kendini iyi hissettiğin zaman başlarız.
Tebrikler canım
Regle rağmen harika. Tebrikler canım
Maşallah kaptanima.
Tebrikler ozimbalim.Herkese merhabalar,
Geçen cuma: 75.80 kg
Bugün: 74.95 kg
Fark: -850 gram
Elhan Jou
Eki Görüntüle 3294704
Sağlıklı ilerliyorsun safişim gayet güzelSelamlar hayırlı cumalar bol eksili gün olsunben pazartesiye göre biraz artıdayım sanırım reglden dolayı bir de çarşamba çok kötü geçti iyi hissetmiyordum o gün dışardaydık kaçamaklı oldu
Geçen cuma 69.60
Bugün 69.25
Fark - 350 gr
Yine de ekside olmak güzelAslında çok da acelem yok bir yandan emziriyorum da bebeğim küçük çok da kasmak istemiyorum kendimi
Masterfit listesine ekleyim mı kuzum? Bu tartıyı ilk bildirim kabul edelim.
Bu hafta yarışmaya gireyim daha ciddi ilerleme şansı yakalarım bence de güzel olacak.Hahahah ayy cokgüzel olur kızz
Benden bildirim yok malesef bu hafta. Eve geçemedim. Ankara yolundayım şu an.Hazirlikçilar
@kafasikarisikhatun canım bıraktın mi yarışmayı
@gezegenfeza bildirim
Ellssa canım bir tek sen kaldin takimlarda, bildirim almadım hâlâ
Foto yüklenmemiç onu ekledim
Eylüle girdij bebegimmBu hafta yarışmaya gireyim daha ciddi ilerleme şansı yakalarım bence de güzel olacak.Hava serinleyene kadar evde bir şeyler yapalım.
Suss kız regl olmana rağmen çok iyi bence ben çıkmıştım resmen ve reglken bozmazsan bittiği zaman regl bak gör nasil gidiyo benim öyle oldu
Cok istediğim kiloya ulaşmıssın pislikFoto yüklenmemiç onu ekledimteşekkür ederim güzel mesajlarınız için de
İsterim aslında ama kaptan olmak istemiyorumTebrikler canım. Yarışma listesine girmek ister misin?
Ayy inşallah canım benimSuss kız regl olmana rağmen çok iyi bence ben çıkmıştım resmen ve reglken bozmazsan bittiği zaman regl bak gör nasil gidiyo benim öyle oldu
Akşamları sebze tükett yeterrAyy inşallah canım benim
Maşallaaahhh darısı başıma inşallahYaaa ben bildirimimi yanlış etmisimm galerimde resme bakarken pazartesideki hesap ederek yapmışımm megersem fazla vermişim
Kanıtları atayim
Eki Görüntüle 3294792
Eki Görüntüle 3294793 Eki Görüntüle 3294794
Ay soktayım şuaj hiç farkinda değilimm yani -1.8 olmuşumm
Elhan Koalina
Nerdeee bizim evde haftanın 4 günü kesin et oluyor eşim başka bir şeyle doymuyormuşAkşamları sebze tükett yeterr
Olsun kız ette protein et doyurucu ya 8 saat tok tutuyoNerdeee bizim evde haftanın 4 günü kesin et oluyor eşim başka bir şeyle doymuyormuş
olur canim, deneyeyim tekrardan. insallah bu sefer olur.Tebrikler canım. Yarışma listesine girmek ister misin?
Regle rağmen harika. Tebrikler canım
Maşallah kaptanima.
Tebrikler ozimbalim.
Sağlıklı ilerliyorsun safişim gayet güzel
Masterfit listesine ekleyim mı kuzum? Bu tartıyı ilk bildirim kabul edelim.
Nuye olmiyinnyav kimse benden baskada kaptan olmay haa kimi seçecemİsterim aslında ama kaptan olmak istemiyorum
Evet çok iyi oluyor dediğin gibi tok tutuyorOlsun kız ette protein et doyurucu ya 8 saat tok tutuyo
Benim kendime motivasyonum yok size nasıl vereyimNuye olmiyinnyav kimse benden baskada kaptan olmay haa kimi seçecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?