• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim kocamda vardiyalı çalışıyor çoğu zaman evde ve yemeği de sever. Ama şimdi suçu da ona atamam ben de yapmayı da yemeği de severim beraber alıyoruz veriyoruz sonra 🤣 çünkü diyetteyken arada hamur işi yapsam da daha sağlıklı şeyler tercihim oluyor 🤣
Aynı yaa benimkide vardiyalı calışıyor mesela gece gelcek 12 de bi patates ekmek arasi cok sever onuyiyo😅😅 20adımını atıp sanırim geliyo yemeğe hahahaha 😀

Aynı yaa benimkide vardiyalı calışıyor mesela gece gelcek 12 de bi patates ekmek arasi cok sever onuyiyo😅😅 20adımını atıp sanırim geliyo yemeğe hahahaha 😀
Kız aynen çalıştığı günler 20bin adım atıyor gece yese de kilo almıyor. Malum zaten metebolizmalari da hızlı çalışıyor. Hep der bana senin gibi diyet yapsam senden fazla kilo veririm ama ben diyet yapamam diyor. Hiç diyet yapma gibi bir derdi olmamış bugüne kadar 🥴 ne güzel diyorum yat kalk şükret 🤣

Dahada heyecanlandırdın simdi heee 🙈🙈
83le diyete başladığımda tarih 27 Aralıkti. O zaman bir sene sürsün hiç önemli değil ama artık tekrar kilo almak istemiyorum diyerek başlamıştım diyete. Öyle de olacak gibi. Ara verdiğim, kilo alıp verdiğim dönemler oldu. Şimdi hedefe kitlendim inşallah böyle devam edeceğim ☺️🤩

83le diyete başladığımda tarih 27 Aralıkti. O zaman bir sene sürsün hiç önemli değil ama artık tekrar kilo almak istemiyorum diyerek başlamıştım diyete. Öyle de olacak gibi. Ara verdiğim, kilo alıp verdiğim dönemler oldu. Şimdi hedefe kitlendim inşallah böyle devam edeceğim ☺️🤩
Iyi düşünmüssün bende koruyacam mesela bigün cok kacırdıysam diger güne 2 3 gune veririm misali gramı oyle yapıcazki hem istediğimizi yiyicez hemde foemumuzuda arada koruycaz herkes oyle yapıyo ben önceden öyle akıl edemedim simdi herşey çözüyoruz yaşadıkça

Sevgili arkadaşlar bu haftaki şampiyonumuz toplam 3.7 kg ve 0.52 ortalama ile Kırmızı Takım olmuştur. :sampiyon: Kaptanimiz Koalina Koalina ve yarışmacılarini tebrik ediyoruz. :KK9::KK9:
Mavi Takım 3.4 kg ve 0.48 ortalama ile ikinci olmuştur. :KK9:@J O U kaptanım ve arkadaşlarını tebrik ediyoruz. Çok az bir farkla beraberliği kaçırdılar. :KK36:81. Etap sonunda kilo veren veremeyen tüm arkadaşlara gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. :KK36::KK36:Veee önümüzdeki haftanın kırmızı kaptanı Jou Jou :KK9::KK9::KK9:bireyseldeki basarini tebrik ederim canım. :sampiyon:
Yarışmacı listemiz hazırlandıktan sonra Maviş kaptanıni seçip takımları kurabilirsiniz.. :KK36:

Masterfit Yarışması 81. Etap25.0801.09FarkYüzde
Kırmızı Takım
Koalina Koalina KAPTAN58.5556.95-1.6
asliogretmen asliogretmen 73.7573.35-0.4
s i d e l y a s i d e l y a 70.169.05-1.05
@Efenin_Annesii104.3104.30
@sudansebep59.058.7-0.3
Ellssa Ellssa 81.3 X
@TemelinSafinazi TRANSFER69.669.25-0.35
Mavi Takim
Jou Jou KAPTAN69.167.3-1.8
zeyneppk zeyneppk TRANSFER78.478.0-0.4
@Cookiie78.677.7-0.9
@Ekrl63.864.5+0.7
@Zeytur95.995.2-0.3
@Lavinia_9870.2570.250
@Ozzybal75.874.95-0.85
HAZIRLIK BÖLÜMÜ
@gezegenfeza86.086.00
-Hayal -Hayal 79.5579.2-0.35
@kafasikarisikhatun58.0 X
Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. 73.073.2+0.2
@Bls6170.468.2-2.2izinli
@Lonely single girl65.9564.95-1.0
@60kiloyum ilk bildirim91.192.1+1.
@DeryaOnDiet76.577.30+0.8
Süperizzzz yine bizzzzz 🧿
Ellerine sağlık kaptaniçem Elhan ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye. ♥️
Tebrikler kırmızı takımım :sampiyon: :KK9: :KK9: :KK9:
Tebrikler Koalina Koalina :KK9:
Tebrikler Jou Jou :KK9:
Menülerin ve sporların şahane az da olsa yağdan gittiğine eminim🥰

Spora başlamak çok iyi gelecek lavicim 😘

Tebrik ederim canım ☺️
teşekkür ederim canım s i d e l y a s i d e l y a mmm spor salonunda bir hocayla 12 ders yapmaya karar verdim. Bakalım sonuçlar nasıl olacak? Bugün ilk dersimizi yaptık. Azıcık canım çıkmış olabilir 🤭
canımmmmm bilemedim ki şimdi ? Olur mu dersin? Ben yine heyecanlandım. Tamamdır 👌🏻 hadi başlayalım. 💪🏻

Kız aynen çalıştığı günler 20bin adım atıyor gece yese de kilo almıyor. Malum zaten metebolizmalari da hızlı çalışıyor. Hep der bana senin gibi diyet yapsam senden fazla kilo veririm ama ben diyet yapamam diyor. Hiç diyet yapma gibi bir derdi olmamış bugüne kadar 🥴 ne güzel diyorum yat kalk şükret 🤣
Hahahahahaaynı kocamda diyet yapmazz 🤣🤣🤣🤣

Back