Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynı yaa benimkide vardiyalı calışıyor mesela gece gelcek 12 de bi patates ekmek arasi cok sever onuyiyo 20adımını atıp sanırim geliyo yemeğe hahahaha

Aynı yaa benimkide vardiyalı calışıyor mesela gece gelcek 12 de bi patates ekmek arasi cok sever onuyiyo 20adımını atıp sanırim geliyo yemeğe hahahaha
Kız aynen çalıştığı günler 20bin adım atıyor gece yese de kilo almıyor. Malum zaten metebolizmalari da hızlı çalışıyor. Hep der bana senin gibi diyet yapsam senden fazla kilo veririm ama ben diyet yapamam diyor. Hiç diyet yapma gibi bir derdi olmamış bugüne kadar ne güzel diyorum yat kalk şükret

Dahada heyecanlandırdın simdi heee
83le diyete başladığımda tarih 27 Aralıkti. O zaman bir sene sürsün hiç önemli değil ama artık tekrar kilo almak istemiyorum diyerek başlamıştım diyete. Öyle de olacak gibi. Ara verdiğim, kilo alıp verdiğim dönemler oldu. Şimdi hedefe kitlendim inşallah böyle devam edeceğim

Iyi düşünmüssün bende koruyacam mesela bigün cok kacırdıysam diger güne 2 3 gune veririm misali gramı oyle yapıcazki hem istediğimizi yiyicez hemde foemumuzuda arada koruycaz herkes oyle yapıyo ben önceden öyle akıl edemedim simdi herşey çözüyoruz yaşadıkça

Süperizzzz yine bizzzzz
Ellerine sağlık kaptaniçem ElhanElhan hesabı doğrulanmış üye.
Tebrikler kırmızı takımım
Tebrikler Koalina
Tebrikler Jou
Menülerin ve sporların şahane az da olsa yağdan gittiğine eminim

Spora başlamak çok iyi gelecek lavicim

Tebrik ederim canım
teşekkür ederim canım s i d e l y a mmm spor salonunda bir hocayla 12 ders yapmaya karar verdim. Bakalım sonuçlar nasıl olacak? Bugün ilk dersimizi yaptık. Azıcık canım çıkmış olabilir
canımmmmm bilemedim ki şimdi ? Olur mu dersin? Ben yine heyecanlandım. Tamamdır hadi başlayalım.

Hahahahahaaynı kocamda diyet yapmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…