Aynı yaa benimkide vardiyalı calışıyor mesela gece gelcek 12 de bi patates ekmek arasi cok sever onuyiyoBenim kocamda vardiyalı çalışıyor çoğu zaman evde ve yemeği de sever. Ama şimdi suçu da ona atamam ben de yapmayı da yemeği de severim beraber alıyoruz veriyoruz sonraçünkü diyetteyken arada hamur işi yapsam da daha sağlıklı şeyler tercihim oluyor
Dahada heyecanlandırdın simdi heeeİnşallah tatlım ama sen kışa kalmazsın.
Kız aynen çalıştığı günler 20bin adım atıyor gece yese de kilo almıyor. Malum zaten metebolizmalari da hızlı çalışıyor. Hep der bana senin gibi diyet yapsam senden fazla kilo veririm ama ben diyet yapamam diyor. Hiç diyet yapma gibi bir derdi olmamış bugüne kadarAynı yaa benimkide vardiyalı calışıyor mesela gece gelcek 12 de bi patates ekmek arasi cok sever onuyiyo20adımını atıp sanırim geliyo yemeğe hahahaha
83le diyete başladığımda tarih 27 Aralıkti. O zaman bir sene sürsün hiç önemli değil ama artık tekrar kilo almak istemiyorum diyerek başlamıştım diyete. Öyle de olacak gibi. Ara verdiğim, kilo alıp verdiğim dönemler oldu. Şimdi hedefe kitlendim inşallah böyle devam edeceğimDahada heyecanlandırdın simdi heee
Iyi düşünmüssün bende koruyacam mesela bigün cok kacırdıysam diger güne 2 3 gune veririm misali gramı oyle yapıcazki hem istediğimizi yiyicez hemde foemumuzuda arada koruycaz herkes oyle yapıyo ben önceden öyle akıl edemedim simdi herşey çözüyoruz yaşadıkça83le diyete başladığımda tarih 27 Aralıkti. O zaman bir sene sürsün hiç önemli değil ama artık tekrar kilo almak istemiyorum diyerek başlamıştım diyete. Öyle de olacak gibi. Ara verdiğim, kilo alıp verdiğim dönemler oldu. Şimdi hedefe kitlendim inşallah böyle devam edeceğim
Al al menü falan yazarımKaptanım listeye almayım mi seni
Harika listede olmak önemli bitanemAl al menü falan yazarım
Geliyor ayak tikirtisini duyuyorum
Tamam kaptan olmayacaksam varım abla
Süperizzzz yine bizzzzzSevgili arkadaşlar bu haftaki şampiyonumuz toplam 3.7 kg ve 0.52 ortalama ile Kırmızı Takım olmuştur.Kaptanimiz Koalina ve yarışmacılarini tebrik ediyoruz.
Mavi Takım 3.4 kg ve 0.48 ortalama ile ikinci olmuştur.@J O U kaptanım ve arkadaşlarını tebrik ediyoruz. Çok az bir farkla beraberliği kaçırdılar. 81. Etap sonunda kilo veren veremeyen tüm arkadaşlara gayretlerinden dolayı teşekkür ederim. Veee önümüzdeki haftanın kırmızı kaptanı Jou bireyseldeki basarini tebrik ederim canım.
Yarışmacı listemiz hazırlandıktan sonra Maviş kaptanıni seçip takımları kurabilirsiniz..
Masterfit Yarışması 81. Etap 25.08 01.09 Fark Yüzde Kırmızı Takım Koalina KAPTAN 58.55 56.95 -1.6 asliogretmen 73.75 73.35 -0.4 s i d e l y a 70.1 69.05 -1.05 @Efenin_Annesii 104.3 104.3 0 @sudansebep 59.0 58.7 -0.3 Ellssa 81.3 X @TemelinSafinazi TRANSFER 69.6 69.25 -0.35 Mavi Takim Jou KAPTAN 69.1 67.3 -1.8 zeyneppk TRANSFER 78.4 78.0 -0.4 @Cookiie 78.6 77.7 -0.9 @Ekrl 63.8 64.5 +0.7 @Zeytur 95.9 95.2 -0.3 @Lavinia_98 70.25 70.25 0 @Ozzybal 75.8 74.95 -0.85 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @gezegenfeza 86.0 86.0 0 -Hayal 79.55 79.2 -0.35 @kafasikarisikhatun 58.0 X Elhan 73.0 73.2 +0.2 @Bls61 70.4 68.2 -2.2 izinli @Lonely single girl 65.95 64.95 -1.0 @60kiloyum ilk bildirim 91.1 92.1 +1. @DeryaOnDiet 76.5 77.30 +0.8
teşekkür ederim canımMenülerin ve sporların şahane az da olsa yağdan gittiğine eminim
Spora başlamak çok iyi gelecek lavicim
Tebrik ederim canım
canımmmmm bilemedim ki şimdi ? Olur mu dersin? Ben yine heyecanlandım. Tamamdır
Hahahahahaaynı kocamda diyet yapmazzKız aynen çalıştığı günler 20bin adım atıyor gece yese de kilo almıyor. Malum zaten metebolizmalari da hızlı çalışıyor. Hep der bana senin gibi diyet yapsam senden fazla kilo veririm ama ben diyet yapamam diyor. Hiç diyet yapma gibi bir derdi olmamış bugüne kadarne güzel diyorum yat kalk şükret
Yani olursa vaktin kuzum istiyormusun
Kiz kim
Evet canım istiyorum, teşekkür ederim.Yani olursa vaktin kuzum istiyormusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?