• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Yapcm bakalım pazartesi kırackmıyım 70 i bıktım inanki çok yoruldum
Haklisin bebegimm ac karna sirkeli su ic icebilirsen tarcinli su bide istha kapatiyo 12 de saglam kahvaltini et yumurta omlet mutlaka olsun bol yesillik aksamda yesillik tüket 5 6 dan sonra bise yeme mesela sporda ustune bak nasil veriyosun

Düşünsene yaş 25 sürekli ayakta sın işi güç ama bir aydır 70 deyim
Belki yağdan kaybedip kasta yapıyo olabilirsin tartıya odaklanma aynada görüntüne bak. Bide en az 2 ana 2 ara öğün yap az yemekte kilo verdirmiyor ki en çok yapılan yanlışlardan biride bu

Tatlım yürüme sezonu kapalı kadınlar için henüz başlamadı burada hala sıcaklar nem devam ediyor. Ah keşke yürüyebilsem :işsiz:
Ayyy sıcak dimi bende sıcaktan yürüyemiyorum leslieyle idare ediyorum oda olmasa veremezdim😀 buralar gölge yok ful günes

Canım çok güzel kilo vermişsin maşallah. Bekliyoruz bizi unutma 🥰

Ay süpersin kaptanım ❤️

Regle rağmen eksin güzel. Aynen devam moral bozmuyoruz ☺️

Yine bir regl ve ona rağmen eksi. Harika 🧿

Canın sağ olsun almaman da güzel iyileşince vermeye başlarsın yeniden tatlım ☺️

Oy oy oy ne güzel tık tık iniyorsun aşağılara maşallah🧿🤩

Çok güzel ozii tebrik ederim canım 🤩❣️
Saolasin cnm bnm

Haklisin bebegimm ac karna sirkeli su ic icebilirsen tarcinli su bide istha kapatiyo 12 de saglam kahvaltini et yumurta omlet mutlaka olsun bol yesillik aksamda yesillik tüket 5 6 dan sonra bise yeme mesela sporda ustune bak nasil veriyosun
Saat 9 da kahvaltı yapıyorum 3 gibi akşam yemegi yiyorum yumurta ya karşı alerjim var az bişey tek yiyebiliyorum ama ça karna sirkeli su da içiyorum her gün hemen hemen yeşillik te hiç tüketmiyorum

Leslie benim kurtarıcım abla 15 dkkası bile yetiyo inan
Yazın bayağı tembellestim bir kıvılcımdir belki Leslie. Lavinia_98 Lavinia_98 birbirimizi itekleyelim kuzum sporla. Kilom senden fazla ama kapişirim seninle . :KK73: Pastel yok o olsaydı yok demezdi 😅

Belki yağdan kaybedip kasta yapıyo olabilirsin tartıya odaklanma aynada görüntüne bak. Bide en az 2 ana 2 ara öğün yap az yemekte kilo verdirmiyor ki en çok yapılan yanlışlardan biride bu
Az yemiyorum iki ara ögün yiyorum fıstık badem bir ara ögünede meyve ekliyorum ama artım vardı 2.500 kadar kilo gitti geçen hafta acaba ondan mı durdu

Yazın bayağı tembellestim bir kıvılcımdir belki Leslie. Lavinia_98 Lavinia_98 birbirimizi itekleyelim kuzum sporla. Kilom senden fazla ama kapişirim seninle . :KK73: Pastel yok o olsaydı yok demezdi 😅
Tabikide varım güzel ablam 🥰🙈 yarın başlıyor um hemen spora bugün çok yorgunum

Saat 9 da kahvaltı yapıyorum 3 gibi akşam yemegi yiyorum yumurta ya karşı alerjim var az bişey tek yiyebiliyorum ama ça karna sirkeli su da içiyorum her gün hemen hemen yeşillik te hiç tüketmiyorum
Yag yakacak seyler yemen daha iyi kuzum ondan dediydim sporda şart oluyo cidden ben leslieyle kurtarıyorum

Back