• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Bir gece geçirip dönmek zorunda kaldık ikizanacim.Eşimin bel ağrısı araba üstü çadira dayanamadı. Hâlâ çareler arıyoruz. Dayanilacak gibi değil sıcaklar. :işsiz:

Oldu oldu :super:Tez zamanda istediğin kiloya ulaşirsin inşallah ❤️
Yaa Allah şifalar versin. Amin inşallah 😍

Herkese hayirli sabahlar :KK19:
Suyuna ingiliz karbonati koyan yada sabah ac karnina yada gun icinde icen varmi. Ben icmek istiyorum ama karar veremedim. Gun icinemi yayiyim yoksa bir seferdemi iciyim o_O
Sabah aç karna çok iyiymiş zulal da öyleydi

Herkese hayirli sabahlar :KK19:
Suyuna ingiliz karbonati koyan yada sabah ac karnina yada gun icinde icen varmi. Ben icmek istiyorum ama karar veremedim. Gun icinemi yayiyim yoksa bir seferdemi iciyim o_O
Bir surahiye bir çay kaşığı ile baslayabilirsin canım. Gün içinde tüketebilirsin bir seferdeye vücut alışkın olmayabilir.

75. ETAP MASTERFİT LİSTESİ
TemelinSafinazi TemelinSafinazi
ozlemon ozlemon
FitVenus FitVenus
suspushanimcim suspushanimcim
N Nimooo
Zeytur Zeytur
Mthn83 Mthn83
Childdevelopment Childdevelopment
Cookiie Cookiie
Lavinia_98 Lavinia_98
s i d e l y a s i d e l y a
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Jou Jou
Nergis 35 Nergis 35
asliogretmen asliogretmen
Ellssa Ellssa
Kinoalihatun Kinoalihatun

HAZIRLIK BÖLÜMÜ
kitapzede kitapzede
Anbuyanbu Anbuyanbu
1 1artiikizanasi

TemelinSafinazi TemelinSafinazi kaptanım bu listeden kendine bir Mavi Kaptan seçip gün içinde gecikmeden takımları oluşturmanızı rica ederim. Selamlar sevgiler canım. :KK68: :KK60:
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
Ben bugün pek müsait değilim aktif olamıyorum pek gönüllü yapmak isteyen varsa benim yerimi alabilir mi

Back