Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükürYok vazgeçmedim geçer gibi oldum bu sabah daha az yedim öğle yemicem sıvı geçiştiricem akşamda yemicem yarın tekrar tartılıcam
HarikaGünaydınnnnndün yazamadım .
Kahvaltı :
10fındık
10 badem şeklinde oldu
(Üniversitw sınavı vardı da sabahtan iştahım yoktu)
Öğle yemeği:
Yulaflı kaşarlı omlet (2 yumurtalı)
Ara: 2 adet orta boy latte (kocam içemedi onunkini de içtim ziyan olmasın diye)
Akşam:
Tarhana çorbası
2 kaşık pilav
Kabak yemeği
Ve çok şükür bu sabah tartıda 60.30 u gördüm tekrar. Cuma günü 61.85 idi![]()
Çok geçmiş olsun kaptanımGünaydın herkese,Elhan kaptanım. Vücudum sızlıyor bademciklerim şişmiş öğleye doğru atacağım tartı fotosunu. Üstümü giyindim ama okula gidecek halim yok.
Hayatım protein alıyorum yumurta yiyorum ama sebzeye çok ulaşamıyorum set yemekleri malum mümkün olduğunca yemeğe çalışıyorum sonra ceviz kuru siyah üzüm falan yiyorum kabak çekirdeği falan ama bilemedimÇok şükür
Ye ama sebze protein ye. Kıtlık sinyali almasın metabolizman durur sonra perişan eder seni.
Tam çözemedim canım tartımıTartından memnun musun canım![]()
Canım ben her sabah aç karınla probiyotik aldığımdan beri bağırsaklarım baya düzene girdi tavsiye ederim.Hayatım protein alıyorum yumurta yiyorum ama sebzeye çok ulaşamıyorum set yemekleri malum mümkün olduğunca yemeğe çalışıyorum sonra ceviz kuru siyah üzüm falan yiyorum kabak çekirdeği falan ama bilemedimaslında bu ara yine bağırsak problemi çekiyorum bu hafta tık yok muhtemelen bu artıda ondan zaten amaof yaa bıktım artık
Çok yakında yine 6lara kavuşacaksın abla. Darısı tümm 7lerde 8lerde olan arkadaşlarımaCuma: 69.6
Pzt : 70.3
Fark: + 700
@suspushanimcim
70' lerle vedalaşmıştım ama yeterli gelmemiş. Büyük bir veda yapmam lazım bu toksik ilişki canımı sıktı.![]()
Ah şu probiyotikler ben kendime para harcamam ki bi harcasam çare bulucam da değermi vermiyorum kendime herşeyi esirgiyorum ne gerek var diyorumCanım ben her sabah aç karınla probiyotik aldığımdan beri bağırsaklarım baya düzene girdi tavsiye ederim.
Geçmiş olsun kaptanım ne durumdasın bu havalar tam hasta etmelik dün kısa kolluyla yanıyoduk bugün üşüyoruzGünaydın herkese,Elhan kaptanım. Vücudum sızlıyor bademciklerim şişmiş öğleye doğru atacağım tartı fotosunu. Üstümü giyindim ama okula gidecek halim yok.
Ah şu probiyotikler ben kendime para harcamam ki bi harcasam çare bulucam da değermi vermiyorum kendime herşeyi esirgiyorum ne gerek var diyorum![]()
inşallah kaptanımmHalledersin sen bunu![]()
cumaya 68leri görme ihtimalini çok yüksek görüyorum ben, şimdiden vedanı hazırla can kaptannnCuma: 69.6
Pzt : 70.3
Fark: + 700
@suspushanimcim
70' lerle vedalaşmıştım ama yeterli gelmemiş. Büyük bir veda yapmam lazım bu toksik ilişki canımı sıktı.![]()
tabii kiiCanım benim doğru söylüyorsunkesinlikle geçeceksin geçeceğiz
![]()
hayatta senden daha kıymetli hiç birşey, hiç kimse yok canım lütfen kendini ihmal etme unutma sen iyiysen annen iyi baban iyi eşin iyi çocukların iyiAh şu probiyotikler ben kendime para harcamam ki bi harcasam çare bulucam da değermi vermiyorum kendime herşeyi esirgiyorum ne gerek var diyorum![]()
Teşekkürler alıcam alıncada yazıcamvalla en başta kendinize harcamalısınız bence. Ayrıca bağırsak sağlığı her şeyi etkiliyor. Modumuzu, cildimizi, sağlığımızı.
Ben bunu kullanıyorum, günde 2 tane diyor ama bir tane atıyorum (sonuçta yoğurttan turşudan ve sirkeli sudan da probiyotik alıyorum) . Bi tane alsanız 2 ay yeter. Günlük 3 lira kendinize ve bağırsağınıza harcayın. (Ürün satıyormuş gibi haha).
valla en başta kendinize harcamalısınız bence. Ayrıca bağırsak sağlığı her şeyi etkiliyor. Modumuzu, cildimizi, sağlığımızı.
Ben bunu kullanıyorum, günde 2 tane diyor ama bir tane atıyorum (sonuçta yoğurttan turşudan ve sirkeli sudan da probiyotik alıyorum) . Bi tane alsanız 2 ay yeter. Günlük 3 lira kendinize ve bağırsağınıza harcayın. (Ürün satıyormuş gibi haha).
Hiç baktırmadım tahlil falan yaptırmadım ama srnelerfir bu sorunla uğraşıyorum şindi aldım bi ilaç heralde 1 haftaya kadar gelirinşallah kaptanımm
cumaya 68leri görme ihtimalini çok yüksek görüyorum ben, şimdiden vedanı hazırla can kaptannn
tabii kii
hayatta senden daha kıymetli hiç birşey, hiç kimse yok canım lütfen kendini ihmal etme unutma sen iyiysen annen iyi baban iyi eşin iyi çocukların iyi
kabızlığı tetikleyen birşey de magnezyum eksikliğiymiş magnezyum oksit kullanabilirsin
şifa olsun inşallah canımHiç baktırmadım tahlil falan yaptırmadım ama srnelerfir bu sorunla uğraşıyorum şindi aldım bi ilaç heralde 1 haftaya kadar gelir
İnşallahşifa olsun inşallah canım
selam ablacımSelamlar hanımlar![]()