• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydınnnnn 🌸 dün yazamadım .

Kahvaltı :
10fındık
10 badem şeklinde oldu
(Üniversitw sınavı vardı da sabahtan iştahım yoktu)

Öğle yemeği:
Yulaflı kaşarlı omlet (2 yumurtalı)

Ara: 2 adet orta boy latte (kocam içemedi onunkini de içtim ziyan olmasın diye 😂)

Akşam:
Tarhana çorbası
2 kaşık pilav
Kabak yemeği

Ve çok şükür bu sabah tartıda 60.30 u gördüm tekrar. Cuma günü 61.85 idi 🌸
Harika :KK9::KK9:
Tebrikler nimocum.:KK60:

Çok şükür :KK60:
Ye ama sebze protein ye. Kıtlık sinyali almasın metabolizman durur sonra perişan eder seni.
Hayatım protein alıyorum yumurta yiyorum ama sebzeye çok ulaşamıyorum set yemekleri malum mümkün olduğunca yemeğe çalışıyorum sonra ceviz kuru siyah üzüm falan yiyorum kabak çekirdeği falan ama bilemedim :KK43: aslında bu ara yine bağırsak problemi çekiyorum bu hafta tık yok muhtemelen bu artıda ondan zaten amaof yaa bıktım artık

Hayatım protein alıyorum yumurta yiyorum ama sebzeye çok ulaşamıyorum set yemekleri malum mümkün olduğunca yemeğe çalışıyorum sonra ceviz kuru siyah üzüm falan yiyorum kabak çekirdeği falan ama bilemedim :KK43: aslında bu ara yine bağırsak problemi çekiyorum bu hafta tık yok muhtemelen bu artıda ondan zaten amaof yaa bıktım artık
Canım ben her sabah aç karınla probiyotik aldığımdan beri bağırsaklarım baya düzene girdi tavsiye ederim.

Canım ben her sabah aç karınla probiyotik aldığımdan beri bağırsaklarım baya düzene girdi tavsiye ederim.
Ah şu probiyotikler ben kendime para harcamam ki bi harcasam çare bulucam da değermi vermiyorum kendime herşeyi esirgiyorum ne gerek var diyorum :(

Günaydın herkese, Elhan Elhan kaptanım. Vücudum sızlıyor bademciklerim şişmiş öğleye doğru atacağım tartı fotosunu. Üstümü giyindim ama okula gidecek halim yok.
Geçmiş olsun kaptanım ne durumdasın bu havalar tam hasta etmelik dün kısa kolluyla yanıyoduk bugün üşüyoruz

Ah şu probiyotikler ben kendime para harcamam ki bi harcasam çare bulucam da değermi vermiyorum kendime herşeyi esirgiyorum ne gerek var diyorum :KK43:

valla en başta kendinize harcamalısınız bence. Ayrıca bağırsak sağlığı her şeyi etkiliyor. Modumuzu, cildimizi, sağlığımızı.

Ben bunu kullanıyorum, günde 2 tane diyor ama bir tane atıyorum (sonuçta yoğurttan turşudan ve sirkeli sudan da probiyotik alıyorum) . Bi tane alsanız 2 ay yeter. Günlük 3 lira kendinize ve bağırsağınıza harcayın. (Ürün satıyormuş gibi haha).

Eklentiler

• 418CA1F7-FDB7-4236-B3DC-47B3D450D385.png
    418CA1F7-FDB7-4236-B3DC-47B3D450D385.png
    179,4 KB · Görüntüleme: 32
Halledersin sen bunu 🥰
inşallah kaptanımm :KK68:

Cuma: 69.6
Pzt : 70.3
Fark: + 700
@suspushanimcim
70' lerle vedalaşmıştım ama yeterli gelmemiş. Büyük bir veda yapmam lazım bu toksik ilişki canımı sıktı. :KK62:
cumaya 68leri görme ihtimalini çok yüksek görüyorum ben, şimdiden vedanı hazırla can kaptannn :KK49::KK68:

Canım benim doğru söylüyorsun :KK5: kesinlikle geçeceksin geçeceğiz :KK76::KK76:
tabii kii :KK76::KK49::KK49:

Ah şu probiyotikler ben kendime para harcamam ki bi harcasam çare bulucam da değermi vermiyorum kendime herşeyi esirgiyorum ne gerek var diyorum :KK43:
hayatta senden daha kıymetli hiç birşey, hiç kimse yok canım lütfen kendini ihmal etme unutma sen iyiysen annen iyi baban iyi eşin iyi çocukların iyi

kabızlığı tetikleyen birşey de magnezyum eksikliğiymiş magnezyum oksit kullanabilirsin

valla en başta kendinize harcamalısınız bence. Ayrıca bağırsak sağlığı her şeyi etkiliyor. Modumuzu, cildimizi, sağlığımızı.

Ben bunu kullanıyorum, günde 2 tane diyor ama bir tane atıyorum (sonuçta yoğurttan turşudan ve sirkeli sudan da probiyotik alıyorum) . Bi tane alsanız 2 ay yeter. Günlük 3 lira kendinize ve bağırsağınıza harcayın. (Ürün satıyormuş gibi haha).
Teşekkürler alıcam alıncada yazıcam 😊

E2F2DF83-A7B0-43D8-A164-6ADE87AA6383.png

inşallah kaptanımm :KK68:

cumaya 68leri görme ihtimalini çok yüksek görüyorum ben, şimdiden vedanı hazırla can kaptannn :KK49::KK68:

tabii kii :KK76::KK49::KK49:

hayatta senden daha kıymetli hiç birşey, hiç kimse yok canım lütfen kendini ihmal etme unutma sen iyiysen annen iyi baban iyi eşin iyi çocukların iyi

kabızlığı tetikleyen birşey de magnezyum eksikliğiymiş magnezyum oksit kullanabilirsin
Hiç baktırmadım tahlil falan yaptırmadım ama srnelerfir bu sorunla uğraşıyorum şindi aldım bi ilaç heralde 1 haftaya kadar gelir

Back