- 15 Mart 2015
- 7.188
- 33.915
- 548
Trşekkürler öneriniz içinŞifa olsun şimdiden![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Trşekkürler öneriniz içinŞifa olsun şimdiden![]()
Selamlar iyi günler olsunSelamm![]()
Selam canımselam ablacım![]()
kaptanım harikasınnElhan
Geçen hafta 80.8
Bugün 79.8
Fark -1
Elveda 80ler birdaha görüşmeyelim mümkünse
Eki Görüntüle 3263103
Bu işi kayısı çayı çözer bir dene derim bir günde iki defa iç anlarsınHayatım protein alıyorum yumurta yiyorum ama sebzeye çok ulaşamıyorum set yemekleri malum mümkün olduğunca yemeğe çalışıyorum sonra ceviz kuru siyah üzüm falan yiyorum kabak çekirdeği falan ama bilemedimaslında bu ara yine bağırsak problemi çekiyorum bu hafta tık yok muhtemelen bu artıda ondan zaten amaof yaa bıktım artık
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum@suspushanimcim geçmiş olsun Rabb'im safi adıyla şifa versin hemen bir doktora gitmeni öneririm bende de olmuştu 2 ay önce aşırı ağrı bademcikler iltihaplandi ateşim o kadar yükseldi ki havale gecirecektim iltihap tüm vücuda tesir etmiş dedi Dr 20 iğne verdi Sabah akşam yaptırdım yeni yeni kendime gelebiliyorum iğneler ilaçlar kilo yaptı ama olsun sağlık daha muhimmis anladım
Niye bu kadar artı geldi kaptanımCuma: 69.6
Pzt : 70.3
Fark: + 700
@suspushanimcim
70' lerle vedalaşmıştım ama yeterli gelmemiş. Büyük bir veda yapmam lazım bu toksik ilişki canımı sıktı.![]()
Yaparım dersen sen yaparsın kaptanımmCuma: 69.6
Pzt : 70.3
Fark: + 700
@suspushanimcim
70' lerle vedalaşmıştım ama yeterli gelmemiş. Büyük bir veda yapmam lazım bu toksik ilişki canımı sıktı.![]()
Çok teşekkür ederim casminim. Vedalarimiz kalıcı olsun inşallahinşallah kaptanımm
cumaya 68leri görme ihtimalini çok yüksek görüyorum ben, şimdiden vedanı hazırla can kaptannn
tabii kii
hayatta senden daha kıymetli hiç birşey, hiç kimse yok canım lütfen kendini ihmal etme unutma sen iyiysen annen iyi baban iyi eşin iyi çocukların iyi
kabızlığı tetikleyen birşey de magnezyum eksikliğiymiş magnezyum oksit kullanabilirsin
Tatlım benim çok sağ ol.Yaparım dersen sen yaparsın kaptanımm![]()
Gelesi varmış kuzum. Çaresine bakacağız. Yalnız değilsin hepimizin başına gelen bir şey. Kolay iş yapmıyoruz . Bu tür sıkıntılar olabilir. Düzenli beslen yeter ki...her şeyi yapıyorum yine de olmuyor deyip bırakma sadece. Bir şekilde düzeliyor tecrübeyle sabit.Niye bu kadar artı geldi kaptanım![]()
Benim başim kel mı
Rabbim razı olsun çok teşekkür ederimçok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum![]()
Cuma zayiflama yarismasina katilmistim daha onceIsınmak mibaktım bebiş duruyor açtım bilgisayarı basladiydim
hiç aklıma gelmedi isinmak
Oo yarı yarıya fark etmiştelefon sırt cantamdaydi ama onun için ayrı uygulama mi gerekiyor bilmiyorum ki nerden bakacağım
Allah bağışlasın canımabisi 8,5 ablası 5 yasinda bu yavrum da arada altın top
Ben de iki üç biber diktim ama her gün çıkıp sulamaya ben de üşeniyorumbaşını ort uzun giy mesele
neyse yarın çamaşır sererken suların artık
Sen daha önce takımlarda tartışmış mıydın?
Sabah tartilip yazdim, ama gondere basmamisim.Günaydınnn canlarımm
Yeni bir hafta güzel geçmesini diliyorum bol eksiler istiyorum
Yürüyüşümü yapıp geliyorum güzel eksiler görelim
Eki Görüntüle 3263084
Jou
@Mthn83
@ozlemon
@Iron Butterfly
@Tesnim1903
@Limoni026
bilgeyogii
@Jasminium84
@Kevssooo
@menekse_kokusu
DeryaOnDiet
@Meryem1306
Nasil peki? 10 gun bitti mi? Etkisi ne oldu?Instagram'da diyetisyenin düzenlediği 10 günlük bir kampa katıldım canım.
Ablq ben tartılara inanmıyorum gramları oynuyorGelesi varmış kuzum. Çaresine bakacağız. Yalnız değilsin hepimizin başına gelen bir şey. Kolay iş yapmıyoruz . Bu tür sıkıntılar olabilir. Düzenli beslen yeter ki...her şeyi yapıyorum yine de olmuyor deyip bırakma sadece. Bir şekilde düzeliyor tecrübeyle sabit.
Sende al aşkoBenim başim kel mı![]()
Canım bu durum yeni bişey değil bende kayısı kabak çekirdeği kefir yulaf sinameki bile içtim fayda yokBu işi kayısı çayı çözer bir dene derim bir günde iki defa iç anlarsın