• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayatım protein alıyorum yumurta yiyorum ama sebzeye çok ulaşamıyorum set yemekleri malum mümkün olduğunca yemeğe çalışıyorum sonra ceviz kuru siyah üzüm falan yiyorum kabak çekirdeği falan ama bilemedim :KK43: aslında bu ara yine bağırsak problemi çekiyorum bu hafta tık yok muhtemelen bu artıda ondan zaten amaof yaa bıktım artık
Bu işi kayısı çayı çözer bir dene derim bir günde iki defa iç anlarsın

@suspushanimcim geçmiş olsun Rabb'im safi adıyla şifa versin hemen bir doktora gitmeni öneririm bende de olmuştu 2 ay önce aşırı ağrı bademcikler iltihaplandi ateşim o kadar yükseldi ki havale gecirecektim iltihap tüm vücuda tesir etmiş dedi Dr 20 iğne verdi Sabah akşam yaptırdım yeni yeni kendime gelebiliyorum iğneler ilaçlar kilo yaptı ama olsun sağlık daha muhimmis anladım
çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum ❤️❤️

inşallah kaptanımm :KK68:

cumaya 68leri görme ihtimalini çok yüksek görüyorum ben, şimdiden vedanı hazırla can kaptannn :KK49::KK68:

tabii kii :KK76::KK49::KK49:

hayatta senden daha kıymetli hiç birşey, hiç kimse yok canım lütfen kendini ihmal etme unutma sen iyiysen annen iyi baban iyi eşin iyi çocukların iyi

kabızlığı tetikleyen birşey de magnezyum eksikliğiymiş magnezyum oksit kullanabilirsin
Çok teşekkür ederim casminim. Vedalarimiz kalıcı olsun inşallah :dua::KK200::KK60:

Niye bu kadar artı geldi kaptanım 😵
Gelesi varmış kuzum. Çaresine bakacağız. Yalnız değilsin hepimizin başına gelen bir şey. Kolay iş yapmıyoruz . Bu tür sıkıntılar olabilir. Düzenli beslen yeter ki...her şeyi yapıyorum yine de olmuyor deyip bırakma sadece. Bir şekilde düzeliyor tecrübeyle sabit.

Isınmak mi😅baktım bebiş duruyor açtım bilgisayarı basladiydim🤭hiç aklıma gelmedi isinmak

Oo yarı yarıya fark etmiş😂😂 telefon sırt cantamdaydi ama onun için ayrı uygulama mi gerekiyor bilmiyorum ki nerden bakacağım🥴

Allah bağışlasın canım🤗abisi 8,5 ablası 5 yasinda bu yavrum da arada altın top🤭
Ben de iki üç biber diktim ama her gün çıkıp sulamaya ben de üşeniyorum🙈 başını ort uzun giy mesele🤭 neyse yarın çamaşır sererken suların artık😅
Sen daha önce takımlarda tartışmış mıydın?
Cuma zayiflama yarismasina katilmistim daha once ;)

Gelesi varmış kuzum. Çaresine bakacağız. Yalnız değilsin hepimizin başına gelen bir şey. Kolay iş yapmıyoruz . Bu tür sıkıntılar olabilir. Düzenli beslen yeter ki...her şeyi yapıyorum yine de olmuyor deyip bırakma sadece. Bir şekilde düzeliyor tecrübeyle sabit.
Ablq ben tartılara inanmıyorum gramları oynuyor

Back