Canım afiyet olsun.17 Haziran cumartesi menüsu
7.30 kahvaltı
2 h yumurta, salatalık, peynir, 1 dlm tb ekmeği, 1 YK tahin pekmez
15.00 çeyrek simi krem peynir
19.00 yoğurt çorbası iki kase
Adım izinliydim
Şu 1,5 lt
Elhan
suspushanimcim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım afiyet olsun.17 Haziran cumartesi menüsu
7.30 kahvaltı
2 h yumurta, salatalık, peynir, 1 dlm tb ekmeği, 1 YK tahin pekmez
15.00 çeyrek simi krem peynir
19.00 yoğurt çorbası iki kase
Adım izinliydim
Şu 1,5 lt
Elhan
suspushanimcim
Telafi ederim kaptanım da hafta içini buluyor.Sen telafi edersin Minnos yürekli kaptanicem ,üzülme![]()
Yarın pazartesi kontrol tarti günümüz. Hafta sonu dağıttık mı diye şöyle bir silkeleniyoruz . Fotoğraf şartımiz yok. Asıl tartı günümüz cuma günü akrepcim.Tartı günü yarın mı
Benim kafam karıştı iyicerica etsem biri beni aydınlatabilir mi
![]()
Tam da bu şekilde canım.Bir yanlisim varsa kaptanlar duzeltsin beni
Yarin yani pazartesi gunu kontrol tartisi var fotografsiz. Yani pazartesi gunu de kilo bildiriyoruz ama sadece yaziyla.
Ama cuma gunu asil tarti gunu nickinin ve tarihin oldugu bir kahidi tartinin ustune koyup tartilip fotograf atiyiruz cuma gunu. Ve ak koyun kara koyun belki oluyore![]()
Eevett evet kendimi kaptırmaktan korkuyorum bugün kahvaltimı bile dogru duzgün etmedim köye geldik 3 dolma yedim dahada birşey yemedim ustune 4 bine yakın adım atmışım kahvaltımı bi 3 zeytin bi küçük peynir başkada yokTamam bitanem. Sağ salim bekleriz. Hazırlık bölümüne istersen yazabilirim. Menü bildirimlerin olunca önüne geleni yemekten vazgeçersin caydırıcı olur. Nasıl arzu edersen.
Kahvaltı bayağı erken yapılıyorEevett evet kendimi kaptırmaktan korkuyorum bugün kahvaltimı bile dogru duzgün etmedim köye geldik 3 dolma yedim dahada birşey yemedim ustune 4 bine yakın adım atmışım kahvaltımı bi 3 zeytin bi küçük peynir başkada yokoda sabah 7de
Insallahh acmaz yaniKahvaltı bayağı erken yapılıyorOranın havası çok temizdir iştahini açmasın canım
![]()
Nerelere gittin bizi goyupElhan ablamm tartı bulamadım 20 günlük iznim olsun evime donunce tekrardan başlarım sadece formumu korurum
![]()
Teşekkür ederim kaptanicemCanım afiyet olsun.![]()
s i d e l y a
@sudansebep
@Mina45
S Suskunkardelen
@Lavinia_98
ilimtalepedenanne
Kinoalihatun
@MAKE UP_
Kızlar dünkü menülerinizi atmismiydiniz, etiketlerde göremedim. Geçmişe de bakamadim.
@Zeytur
@Elhan
@anneadayiiii
Hadi bakalim kizlar yarın tartı günü. Bugünkü de sporlu enden geldigince dikkatli atlatiyoruz. Bol suyu ihmal etmiyoruz.
Bugünkü sporumuz pilatesten, ilk baslayanlar seviyesi için ama herkes yapabilir. Pilates hiç yapmayanlar bence bi şansı verin , bugun bi ilki deneyin.
Ayy çok iyi dedin onu tamamen unutmuştumAfiyet olsun canımHayırlısıyla sınav görevlerin bitti. Geçmiş olsun. Değerlendirmeyi unutma , ücretin geç yatmasin.
![]()
Ben de iyiyim çok şükür. Yoruldum bugün yatak odasın dolaplarını detaylı temizledim. Şimdi mutfağa giricem yemek için. geç bile kaldım biraz dinleneyim dedim ama kalkmam lazımHamdolsun iyiym canım. Sen nasılsın![]()
Teşekkür ederim canımMenun harika![]()
Ve hemen sorayim detoks suyunu hepsini karistirip mi iciyirsun? Nasil hazirliyorsun?
s i d e l y a
@sudansebep
@Mina45
S Suskunkardelen
@Lavinia_98
ilimtalepedenanne
Kinoalihatun
@MAKE UP_
Kızlar dünkü menülerinizi atmismiydiniz, etiketlerde göremedim. Geçmişe de bakamadim.
@Zeytur
@Elhan
@anneadayiiii
Hadi bakalim kizlar yarın tartı günü. Bugünkü de sporlu enden geldigince dikkatli atlatiyoruz. Bol suyu ihmal etmiyoruz.
Bugünkü sporumuz pilatesten, ilk baslayanlar seviyesi için ama herkes yapabilir. Pilates hiç yapmayanlar bence bi şansı verin , bugun bi ilki deneyin.
Haklisin canim cuma gunu unutmustum kaptanlari etiketlemeyiEn güzeli bahçede ya da saksıda yetiştirip hemen taze taze tüketmek.Taze soğan ve maydonozum var saksılarda.Onceki senelerde roka da emiyordum ama bu sene yaz geç gelince ekmedim
Aynen öyle arzu eden pzt siyi de fotografliyorkaptanları etiketlemeti de unutma
![]()
Ben de severim taze koparilmis ama balkonumuz cok sicak birkac defa esim cicek denedi hepsi kisa surede kurudu.En güzeli bahçede ya da saksıda yetiştirip hemen taze taze tüketmek.Taze soğan ve maydonozum var saksılarda.Onceki senelerde roka da emiyordum ama bu sene yaz geç gelince ekmedim
Aynen öyle arzu eden pzt siyi de fotografliyorkaptanları etiketlemeti de unutma
![]()
oyy senin bebis kac aylik/ kac yasinda?Nerelere gittin bizi goyup
Teşekkür ederim kaptanicembugün 4te kapattım
kızımın uyanmasını bekliyorum yürüyüşe çıkacağım bebek arabasina atip
Diyetisyene mi gidiyorsun?Ben de iyiyim çok şükür. Yoruldum bugün yatak odasın dolaplarını detaylı temizledim. Şimdi mutfağa giricem yemek için. geç bile kaldım biraz dinleneyim dedim ama kalkmam lazım
Teşekkür ederim canım
Evet canım blendardan geçiriyorum. İki gün bu şekildeydi. Bugün farklı bir detoks vardı programda ama ben yapamadım. Akşam ödem çayı var zaten, onu içerim artık![]()
Hahahaha aslında köye gidene kadar diyet etcem demistim kendi kendime ama sonra dedim devam ederimm buseferde tartı bulamadım lenNerelere gittin bizi goyup
Teşekkür ederim kaptanicembugün 4te kapattım
kızımın uyanmasını bekliyorum yürüyüşe çıkacağım bebek arabasina atip
Her genç kızın başına gelirHaklisin canim cuma gunu unutmustum kaptanlari etiketlemeyi![]()
Direkt fayansin üzerine koymayın ,sehpa gibi bir şeyin üzerinde deneyebilirsin.Annem İzmir'de balkonunda ne biberler yetiştiriyorBen de severim taze koparilmis ama balkonumuz cok sicak birkac defa esim cicek denedi hepsi kisa surede kurudu.
oyy senin bebis kac aylik/ kac yasinda?
Daha önceki yıllarda tartisoyla giden arkadaşlar vardıHahahaha aslında köye gidene kadar diyet etcem demistim kendi kendime ama sonra dedim devam ederimm buseferde tartı bulamadım lentartısızzz olmuyo daha kolay dengeliyodum hep iyi oluyodu
Hahahahaha evettt hiç sığmadı biyere kızzzzHer genç kızın başına gelir
Direkt fayansin üzerine koymayın ,sehpa gibi bir şeyin üzerinde deneyebilirsin.Annem İzmir'de balkonunda ne biberler yetiştiriyorkocaman bir divanın üzerine legenlerde ya da kestirdiği bidonlarda.Anneme geçtiğimde atayım inşallah.Bi de tabi her gün sulamak gerekiyo
6,5 aylık canım,senin de mi bebiş var?
Özümde zayıf bı insandım zaten hep hamilelikten
Daha önceki yıllarda tartisoyla giden arkadaşlar vardı(4 yıla bir çocuk dogurdugumdan hep buralardayım
)