• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tartı günü yarın mı 🙄
Benim kafam karıştı iyice :KK57: rica etsem biri beni aydınlatabilir mi :confused:
Yarın pazartesi kontrol tarti günümüz. Hafta sonu dağıttık mı diye şöyle bir silkeleniyoruz . Fotoğraf şartımiz yok. Asıl tartı günümüz cuma günü akrepcim. 🥰

Bir yanlisim varsa kaptanlar duzeltsin beni 😉
Yarin yani pazartesi gunu kontrol tartisi var fotografsiz. Yani pazartesi gunu de kilo bildiriyoruz ama sadece yaziyla.
Ama cuma gunu asil tarti gunu nickinin ve tarihin oldugu bir kahidi tartinin ustune koyup tartilip fotograf atiyiruz cuma gunu. Ve ak koyun kara koyun belki oluyore 😉
Tam da bu şekilde canım. :super:

Tamam bitanem. Sağ salim bekleriz. Hazırlık bölümüne istersen yazabilirim. Menü bildirimlerin olunca önüne geleni yemekten vazgeçersin caydırıcı olur. Nasıl arzu edersen 🥰❤️.
Eevett evet kendimi kaptırmaktan korkuyorum bugün kahvaltimı bile dogru duzgün etmedim köye geldik 3 dolma yedim dahada birşey yemedim ustune 4 bine yakın adım atmışım kahvaltımı bi 3 zeytin bi küçük peynir başkada yok😝 oda sabah 7de

Eevett evet kendimi kaptırmaktan korkuyorum bugün kahvaltimı bile dogru duzgün etmedim köye geldik 3 dolma yedim dahada birşey yemedim ustune 4 bine yakın adım atmışım kahvaltımı bi 3 zeytin bi küçük peynir başkada yok😝 oda sabah 7de
Kahvaltı bayağı erken yapılıyor :confused: Oranın havası çok temizdir iştahini açmasın canım :confused:

Kahvaltı bayağı erken yapılıyor :confused: Oranın havası çok temizdir iştahini açmasın canım :confused:
Insallahh acmaz yani😅😅
Benim kızz durmadı geldik anneanneme ama uyku saşırdı hepten bi uyudu bi uyandı dalan oyüzden simdi köydeyiz yağmurlu toprak kokusu bi hava var 🥰 şu saate kadar hep yol çektim vallahii

s i d e l y a s i d e l y a ❤️
@sudansebep ❤️
@Mina45 ❤️
S Suskunkardelen ❤️
@Lavinia_98 ❤️
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne ❤️
Kinoalihatun Kinoalihatun ❤️
@MAKE UP_ ❤️

Kızlar dünkü menülerinizi atmismiydiniz, etiketlerde göremedim. Geçmişe de bakamadim.
@Zeytur ❤️
@Elhan❤️
@anneadayiiii ❤️

Hadi bakalim kizlar yarın tartı günü. Bugünkü de sporlu enden geldigince dikkatli atlatiyoruz. Bol suyu ihmal etmiyoruz. :eğlence:

Bugünkü sporumuz pilatesten, ilk baslayanlar seviyesi için ama herkes yapabilir. Pilates hiç yapmayanlar bence bi şansı verin , bugun bi ilki deneyin.

Kaptanım küçük oğlumun basket kursundayim.Eve geçince menü ve spor paylaşımı yapacağım.kendi sınavlarım bitti.Buyuk oğlumun yks sınavları da bitti.artik daha aktif olacağım inşallah 😍

Afiyet olsun canım ❤️ Hayırlısıyla sınav görevlerin bitti. Geçmiş olsun. Değerlendirmeyi unutma , ücretin geç yatmasin. :KK68:
Ayy çok iyi dedin onu tamamen unutmuştum 🤣 ücreti yatmadan yedik maalesef 🫣 dün kızımın yıl sonu gösterisi vardı.. mini Bi kutlama yemeği yedik gitti paracıklar 🥺🤣

Hamdolsun iyiym canım. Sen nasılsın :KK19:
Ben de iyiyim çok şükür. Yoruldum bugün yatak odasın dolaplarını detaylı temizledim. Şimdi mutfağa giricem yemek için. geç bile kaldım biraz dinleneyim dedim ama kalkmam lazım 🤭
Menun harika👍
Ve hemen sorayim detoks suyunu hepsini karistirip mi iciyirsun? Nasil hazirliyorsun?
Teşekkür ederim canım ☺️
Evet canım blendardan geçiriyorum. İki gün bu şekildeydi. Bugün farklı bir detoks vardı programda ama ben yapamadım. Akşam ödem çayı var zaten, onu içerim artık ☺️

s i d e l y a s i d e l y a ❤️
@sudansebep ❤️
@Mina45 ❤️
S Suskunkardelen ❤️
@Lavinia_98 ❤️
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne ❤️
Kinoalihatun Kinoalihatun ❤️
@MAKE UP_ ❤️

Kızlar dünkü menülerinizi atmismiydiniz, etiketlerde göremedim. Geçmişe de bakamadim.
@Zeytur ❤️
@Elhan❤️
@anneadayiiii ❤️

Hadi bakalim kizlar yarın tartı günü. Bugünkü de sporlu enden geldigince dikkatli atlatiyoruz. Bol suyu ihmal etmiyoruz. :eğlence:

Bugünkü sporumuz pilatesten, ilk baslayanlar seviyesi için ama herkes yapabilir. Pilates hiç yapmayanlar bence bi şansı verin , bugun bi ilki deneyin.

Ben atmıştım ama gözden kaçtı galiba

Eklentiler

• Screenshot_2023-06-18-19-29-23-53.webp
    Screenshot_2023-06-18-19-29-23-53.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 33
En güzeli bahçede ya da saksıda yetiştirip hemen taze taze tüketmek.Taze soğan ve maydonozum var saksılarda.Onceki senelerde roka da emiyordum ama bu sene yaz geç gelince ekmedim

Aynen öyle arzu eden pzt siyi de fotografliyor 🤭👏👏kaptanları etiketlemeti de unutma😉
Haklisin canim cuma gunu unutmustum kaptanlari etiketlemeyi 🤪

En güzeli bahçede ya da saksıda yetiştirip hemen taze taze tüketmek.Taze soğan ve maydonozum var saksılarda.Onceki senelerde roka da emiyordum ama bu sene yaz geç gelince ekmedim

Aynen öyle arzu eden pzt siyi de fotografliyor 🤭👏👏kaptanları etiketlemeti de unutma😉
Ben de severim taze koparilmis ama balkonumuz cok sicak birkac defa esim cicek denedi hepsi kisa surede kurudu.
Nerelere gittin bizi goyup😅🤭🤭

Teşekkür ederim kaptanicem🤗🤗bugün 4te kapattım🤭kızımın uyanmasını bekliyorum yürüyüşe çıkacağım bebek arabasina atip
oyy senin bebis kac aylik/ kac yasinda?

Ben de iyiyim çok şükür. Yoruldum bugün yatak odasın dolaplarını detaylı temizledim. Şimdi mutfağa giricem yemek için. geç bile kaldım biraz dinleneyim dedim ama kalkmam lazım 🤭

Teşekkür ederim canım ☺️
Evet canım blendardan geçiriyorum. İki gün bu şekildeydi. Bugün farklı bir detoks vardı programda ama ben yapamadım. Akşam ödem çayı var zaten, onu içerim artık ☺️
Diyetisyene mi gidiyorsun?

Nerelere gittin bizi goyup😅🤭🤭

Teşekkür ederim kaptanicem🤗🤗bugün 4te kapattım🤭kızımın uyanmasını bekliyorum yürüyüşe çıkacağım bebek arabasina atip
Hahahaha aslında köye gidene kadar diyet etcem demistim kendi kendime ama sonra dedim devam ederimm buseferde tartı bulamadım len😅😅 tartısızzz olmuyo daha kolay dengeliyodum hep iyi oluyodu

Haklisin canim cuma gunu unutmustum kaptanlari etiketlemeyi 🤪
Her genç kızın başına gelir😜😂😂
Ben de severim taze koparilmis ama balkonumuz cok sicak birkac defa esim cicek denedi hepsi kisa surede kurudu.

oyy senin bebis kac aylik/ kac yasinda?
Direkt fayansin üzerine koymayın ,sehpa gibi bir şeyin üzerinde deneyebilirsin.Annem İzmir'de balkonunda ne biberler yetiştiriyor🤭kocaman bir divanın üzerine legenlerde ya da kestirdiği bidonlarda.Anneme geçtiğimde atayım inşallah.Bi de tabi her gün sulamak gerekiyo
6,5 aylık canım,senin de mi bebiş var?
Özümde zayıf bı insandım zaten hep hamilelikten 😜😜😜
Hahahaha aslında köye gidene kadar diyet etcem demistim kendi kendime ama sonra dedim devam ederimm buseferde tartı bulamadım len😅😅 tartısızzz olmuyo daha kolay dengeliyodum hep iyi oluyodu
Daha önceki yıllarda tartisoyla giden arkadaşlar vardı🤭(4 yıla bir çocuk dogurdugumdan hep buralardayım😁😁)

Bilin bakalım naptın😭😭6 gibi çıktım yürüyüşe, güzel güzel yürüdüm spor baslatmistim.Bi 20 dk sonra sonlandırdık adimima bakmak için bı de ne göreyim evden çıktığımda aynı😭😭 bebek arabasını tuttuğum için saymamis😩 menekse_kokusu menekse_kokusu senin de aynıydı saatin sende de oldu mu böyle?
Sonra tek elle arabayı sürdüm saatli kolumu da sallaya sallaya yürüdüm

Her genç kızın başına gelir😜😂😂

Direkt fayansin üzerine koymayın ,sehpa gibi bir şeyin üzerinde deneyebilirsin.Annem İzmir'de balkonunda ne biberler yetiştiriyor🤭kocaman bir divanın üzerine legenlerde ya da kestirdiği bidonlarda.Anneme geçtiğimde atayım inşallah.Bi de tabi her gün sulamak gerekiyo
6,5 aylık canım,senin de mi bebiş var?
Özümde zayıf bı insandım zaten hep hamilelikten 😜😜😜

Daha önceki yıllarda tartisoyla giden arkadaşlar vardı🤭(4 yıla bir çocuk dogurdugumdan hep buralardayım😁😁)
Hahahahaha evettt hiç sığmadı biyere kızzzz 😅😅

Back