• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hosgeldin Derya,ben de dun katildim,umarim kisa surede istedigimiz kilolari veririz.
Insallah canim. Ilk kizimin dogumu dan sonra burda kk destegi sayesinde, hamilelikten oncekinden bile daha fit olmustum. Insallah simdi de beraber fit oluceez 😉

Bu haftaki yoğunluktan marulu çürüttüm dolapta🥺 birazdan bı el atayım kurtarilacak kalmış mi😅yürüyüş planım var olmadı alırım gelirkwn
Yesillikler cabuk curiyor. Bir iki gun icinde tuketmek en guzeli galiba. Ben de dun maydonozumu attim, curumus 🥲

Çok sevinirim :KK200:
Bildirim günü Cuma mı?
Bir yanlisim varsa kaptanlar duzeltsin beni 😉
Yarin yani pazartesi gunu kontrol tartisi var fotografsiz. Yani pazartesi gunu de kilo bildiriyoruz ama sadece yaziyla.
Ama cuma gunu asil tarti gunu nickinin ve tarihin oldugu bir kahidi tartinin ustune koyup tartilip fotograf atiyiruz cuma gunu. Ve ak koyun kara koyun belki oluyore 😉

Hemen dünkü menümü paylaşayım. Gece geçmiş okurken uyuyakalmışım.
Aslında cuma günüyle aynı
Kahvaltı 11
2 yumurta
2 yk lor
5 zeytin
Söğüş
Detoks suyu (yeşil çay,nane, salatalık,zencefil,limon,zencefil,maden suyu)

Ara
Yeşil çay
Chiali keten tohumlu maden suyu

Akşam 19
5 YK bamya yemeği
2 yk süzme yoğurt
Biraz salata

Gece
Ödem çayı

2,5 lt su
6000 adım
@suspushanimcim Elhan Elhan
Menun harika👍
Ve hemen sorayim detoks suyunu hepsini karistirip mi iciyirsun? Nasil hazirliyorsun?

@s i d e l y a ❤️
@sudansebep ❤️
@Mina45 ❤️
S Suskunkardelen ❤️
@Lavinia_98 ❤️
@ilimtalepedenanne ❤️
@Kinoalihatun ❤️
@MAKE UP_ ❤️

Kızlar dünkü menülerinizi atmismiydiniz, etiketlerde göremedim. Geçmişe de bakamadim.
@Zeytur ❤️
@Elhan❤️
@anneadayiiii ❤️

Hadi bakalim kizlar yarın tartı günü. Bugünkü de sporlu enden geldigince dikkatli atlatiyoruz. Bol suyu ihmal etmiyoruz. :eğlence:

Bugünkü sporumuz pilatesten, ilk baslayanlar seviyesi için ama herkes yapabilir. Pilates hiç yapmayanlar bence bi şansı verin , bugun bi ilki deneyin.

Cok da begenirim Ebru salliyi. Hazir bebekim de uyuyorlen hemen yapayim 😉

@s i d e l y a ❤️
@sudansebep ❤️
@Mina45 ❤️
S Suskunkardelen ❤️
@Lavinia_98 ❤️
@ilimtalepedenanne ❤️
@Kinoalihatun ❤️
@MAKE UP_ ❤️

Kızlar dünkü menülerinizi atmismiydiniz, etiketlerde göremedim. Geçmişe de bakamadim.
@Zeytur ❤️
@Elhan❤️
@anneadayiiii ❤️

Hadi bakalim kizlar yarın tartı günü. Bugünkü de sporlu enden geldigince dikkatli atlatiyoruz. Bol suyu ihmal etmiyoruz. :eğlence:

Bugünkü sporumuz pilatesten, ilk baslayanlar seviyesi için ama herkes yapabilir. Pilates hiç yapmayanlar bence bi şansı verin , bugun bi ilki deneyin.

Cook begendim. Uzun zamandir pilates yapmamistim. Cok sagol canim oneri icin 👍

Selamm
Cookiie Cookiie kaptanim cok yogun geciyor gunlerim giremedim buraya. Sinav gorevlerim vardi. Menulerimi toplu yazacağım
Cuma
sabah 1 haslamis yumurta 4 krep 2 dilim peynir 5 zeytin 1 tk cikolata yesillik
ara 10 badem
ogle 6 izgara kofte köz salata 1 lavas 1 sb ayran
ara 2 kayısı 5 çilek 1 dilim karpuz
3 e yakin su
Cumartesi
Saba h 2 hindi füme 2 yumurta yeşillik 1 dilim tbe
Öğle 3 yk pilav tavuk döner salata 1 sb ayran
Ara 2 hurma
Akşam avuç içi kadar lavaş ızgara tavuk salata cacık
Ara 1 top dondurma
2 5 litre su
Elhan Elhan

Yesillikler cabuk curiyor. Bir iki gun icinde tuketmek en guzeli galiba. Ben de dun maydonozumu attim, curumus 🥲
En güzeli bahçede ya da saksıda yetiştirip hemen taze taze tüketmek.Taze soğan ve maydonozum var saksılarda.Onceki senelerde roka da emiyordum ama bu sene yaz geç gelince ekmedim
Bir yanlisim varsa kaptanlar duzeltsin beni 😉
Yarin yani pazartesi gunu kontrol tartisi var fotografsiz. Yani pazartesi gunu de kilo bildiriyoruz ama sadece yaziyla.
Ama cuma gunu asil tarti gunu nickinin ve tarihin oldugu bir kahidi tartinin ustune koyup tartilip fotograf atiyiruz cuma gunu. Ve ak koyun kara koyun belki oluyore 😉
Aynen öyle arzu eden pzt siyi de fotografliyor 🤭👏👏kaptanları etiketlemeti de unutma😉

Selamm
Cookiie Cookiie kaptanim cok yogun geciyor gunlerim giremedim buraya. Sinav gorevlerim vardi. Menulerimi toplu yazacağım
Cuma
sabah 1 haslamis yumurta 4 krep 2 dilim peynir 5 zeytin 1 tk cikolata yesillik
ara 10 badem
ogle 6 izgara kofte köz salata 1 lavas 1 sb ayran
ara 2 kayısı 5 çilek 1 dilim karpuz
3 e yakin su
Cumartesi
Saba h 2 hindi füme 2 yumurta yeşillik 1 dilim tbe
Öğle 3 yk pilav tavuk döner salata 1 sb ayran
Ara 2 hurma
Akşam avuç içi kadar lavaş ızgara tavuk salata cacık
Ara 1 top dondurma
2 5 litre su
Elhan Elhan
Afiyet olsun canım ❤️ Hayırlısıyla sınav görevlerin bitti. Geçmiş olsun. Değerlendirmeyi unutma , ücretin geç yatmasin. :KK68:

Elhan Elhan ablamm tartı bulamadım 20 günlük iznim olsun evime donunce tekrardan başlarım sadece formumu korurum 💜
Tamam bitanem. Sağ salim bekleriz. Hazırlık bölümüne istersen yazabilirim. Menü bildirimlerin olunca önüne geleni yemekten vazgeçersin caydırıcı olur. Nasıl arzu edersen 🥰❤️

Back