- 8 Ağustos 2008
- 35.406
- 42.858
- 1.123
Hamdolsun iyiym canım. Sen nasılsınHayırlı günler kızlar nasılsınızz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamdolsun iyiym canım. Sen nasılsınHayırlı günler kızlar nasılsınızz![]()
salata veya söğüş
Bu haftaki yoğunluktan marulu çürüttüm dolaptaEn güzeli salata olur. En basiti yeşil biber olur. Olurda oluryeterki çiğ olsun
![]()
Hosbulduk canimHoşgeldin Deryacııım![]()
Insallah canim. Ilk kizimin dogumu dan sonra burda kk destegi sayesinde, hamilelikten oncekinden bile daha fit olmustum. Insallah simdi de beraber fit oluceezHosgeldin Derya,ben de dun katildim,umarim kisa surede istedigimiz kilolari veririz.
Yesillikler cabuk curiyor. Bir iki gun icinde tuketmek en guzeli galiba. Ben de dun maydonozumu attim, curumusBu haftaki yoğunluktan marulu çürüttüm dolaptabirazdan bı el atayım kurtarilacak kalmış mi
yürüyüş planım var olmadı alırım gelirkwn
Bir yanlisim varsa kaptanlar duzeltsin beniÇok sevinirim
Bildirim günü Cuma mı?
Menun harikaHemen dünkü menümü paylaşayım. Gece geçmiş okurken uyuyakalmışım.
Aslında cuma günüyle aynı
Kahvaltı 11
2 yumurta
2 yk lor
5 zeytin
Söğüş
Detoks suyu (yeşil çay,nane, salatalık,zencefil,limon,zencefil,maden suyu)
Ara
Yeşil çay
Chiali keten tohumlu maden suyu
Akşam 19
5 YK bamya yemeği
2 yk süzme yoğurt
Biraz salata
Gece
Ödem çayı
2,5 lt su
6000 adım
@suspushanimcimElhan
@s i d e l y a
@sudansebep
@Mina45
S Suskunkardelen
@Lavinia_98
@ilimtalepedenanne
@Kinoalihatun
@MAKE UP_
Kızlar dünkü menülerinizi atmismiydiniz, etiketlerde göremedim. Geçmişe de bakamadim.
@Zeytur
@Elhan
@anneadayiiii
Hadi bakalim kizlar yarın tartı günü. Bugünkü de sporlu enden geldigince dikkatli atlatiyoruz. Bol suyu ihmal etmiyoruz.
Bugünkü sporumuz pilatesten, ilk baslayanlar seviyesi için ama herkes yapabilir. Pilates hiç yapmayanlar bence bi şansı verin , bugun bi ilki deneyin.
İlk gün cok kaçırmadım bugün kahvaltıda da sadece çorba yedim aslinda hizmet etmekten cok yiyemiyorum iyi oluyor bir yandanHayırlısıyla yatsın gitsinler.![]()
@s i d e l y a
@sudansebep
@Mina45
S Suskunkardelen
@Lavinia_98
@ilimtalepedenanne
@Kinoalihatun
@MAKE UP_
Kızlar dünkü menülerinizi atmismiydiniz, etiketlerde göremedim. Geçmişe de bakamadim.
@Zeytur
@Elhan
@anneadayiiii
Hadi bakalim kizlar yarın tartı günü. Bugünkü de sporlu enden geldigince dikkatli atlatiyoruz. Bol suyu ihmal etmiyoruz.
Bugünkü sporumuz pilatesten, ilk baslayanlar seviyesi için ama herkes yapabilir. Pilates hiç yapmayanlar bence bi şansı verin , bugun bi ilki deneyin.
Evet bu yil gidemiyorumGünaydın kaptanım.![]()
Pazarın sağlıkla mutlulukla geçsin.
Aklıma ne geldiBu yıl seni köye de göturemeyecekler
![]()
En güzeli bahçede ya da saksıda yetiştirip hemen taze taze tüketmek.Taze soğan ve maydonozum var saksılarda.Onceki senelerde roka da emiyordum ama bu sene yaz geç gelince ekmedimYesillikler cabuk curiyor. Bir iki gun icinde tuketmek en guzeli galiba. Ben de dun maydonozumu attim, curumus![]()
Aynen öyle arzu eden pzt siyi de fotografliyorBir yanlisim varsa kaptanlar duzeltsin beni
Yarin yani pazartesi gunu kontrol tartisi var fotografsiz. Yani pazartesi gunu de kilo bildiriyoruz ama sadece yaziyla.
Ama cuma gunu asil tarti gunu nickinin ve tarihin oldugu bir kahidi tartinin ustune koyup tartilip fotograf atiyiruz cuma gunu. Ve ak koyun kara koyun belki oluyore![]()
Evime dönünce yaparımBen yaptım biraz çok eglenceli.
Çoktaaann geldimm hahahah ama izin olcak yapcak bise yok bulamadımOnuda sıgdır bir yere olmasa senin için de sürpriz olur eve gelip tartıldığında
Afiyet olsun canımSelamm
Cookiie kaptanim cok yogun geciyor gunlerim giremedim buraya. Sinav gorevlerim vardi. Menulerimi toplu yazacağım
Cuma
sabah 1 haslamis yumurta 4 krep 2 dilim peynir 5 zeytin 1 tk cikolata yesillik
ara 10 badem
ogle 6 izgara kofte köz salata 1 lavas 1 sb ayran
ara 2 kayısı 5 çilek 1 dilim karpuz
3 e yakin su
Cumartesi
Saba h 2 hindi füme 2 yumurta yeşillik 1 dilim tbe
Öğle 3 yk pilav tavuk döner salata 1 sb ayran
Ara 2 hurma
Akşam avuç içi kadar lavaş ızgara tavuk salata cacık
Ara 1 top dondurma
2 5 litre su
Elhan
Tamam bitanem. Sağ salim bekleriz. Hazırlık bölümüne istersen yazabilirim. Menü bildirimlerin olunca önüne geleni yemekten vazgeçersin caydırıcı olur. Nasıl arzu edersenElhan ablamm tartı bulamadım 20 günlük iznim olsun evime donunce tekrardan başlarım sadece formumu korurum
![]()