Tatlım dediğin muz ayrı olabilir. Benim gördüğüm bayağı bizim bildiğimiz yumuşacık bir muzdu. Uzunlamasına ikiye böldüler. Sonra uzunca kalın bir yaprağın içine koyup servis ettiler. Tatlıya benzer bir şey oldu. Denerim diye düşündüm üzerine tarçın döküp ama unuttum gitti. Bir gün denerim yine deo muzun cinsi farklı. sert olduğu için zaten çiğ yiyemiyorsun. mavi muz
Harikasın
Muhtesemmmm
Onuda sıgdır bir yere olmasa senin için de sürpriz olur eve gelip tartıldığındaElhan canom yaaa tartı yokmuş kuzenimdede yokmuş ay rezil olasıcaa hadi köye neysede kuzenim hiçmi merak edip almaz yaaa ay napcam ben ay ciddi ciddi sinirlerim bozuldu kendimde getiremiyorum bavula bi gram yer kalması dügün elbiseler ayakkabılar anca sıgdırdım
Spor da menü de süperSabah 10.30
1 haşlama yumurta
3 köz yeşil biber
2 küp peynir
Domates salatalık
Şekersiz çay
2 dilim t.b ekmeği
Ara 13.00
2 ceviz
1 küçük muz
2 kepekli galeta
Ara 15.30
Sade türk kahvesi
4 tuzsuz fıstık
Akşam 19.30 (dışarıdaydık eve gec geldik)
5 y.k taze fasülte
3 y.k pilav
1 kepçe mercimek çorbası
Çoban salatası
2 litre su içildi akşama kadar 2.5 litre olur
7116 adım atıldı geceye kadar 10000 adıma tamamlıycam
suspushanimcim Elhan
Menü de spor da güzel bence , normal haftasonu kosturmacasi ben de dünden beri yeni giriyorum. Kolay gelsin. Bugun daha güzel olacak .suspushanimcim kaptancim özür dilerim bakamadım pek dün . Annemlere gittik yemeğe. Sonra gel çocukları yıka yedir yatır derken uyumuşum bende
12.00 : 1 haşlanmış yumurta
Yeşillik (roka ,marul )
1 salatalık
14.00 :Bir su bardağı soguk süt ,1 çay kaşığı tarçın , 1 çay kaşığı türk kahvesi ve 3 hurma .
16.30:
Az pirinç pilavı
Kuru fasulye kıymalı.
Acı tursu
Bir dilim ekmek
4 litre su
Spor yapamadım halsizdim biraz ama yaklaşık 3 saat ev temizliği yaptım süpürme silme toz ,tuvalet banyo mutfak buzdolabı dolaplar bayağı aktiftim yani5000 adımım var bir de. Bugün daha dikkat edecek amasporuma insallab
Hosgeldiniz.
Hay maşallah, aslansiniz beaaaaa
Sen telafi edersin Minnos yürekli kaptanicem ,üzülme17 Haziran
11.00 İki haşlanmış yumurta, marul , salatalık, iki çeri
16.00 Bir pişi , bir kaşık yumurta , patates piyazi , iki kaşık köz patlıcan, iki çeşit peynir , bir dilim coco star pasta , bir kaşık kısır
Yarın telafi edilecek hatta cumaya kadar telafi edilecek kaptanım özür dilerim.
suspushanimcim
İki litre su
Adım Akşam saatleri yağmur vardı çıkamadım gün içinde yürüme imkanım olmadı.
Ben yaptım biraz çok eglenceli.Bunasıl iyimi canım görüyordum hep ama
Benim canım beni etiketleceksin. Menü süper peki spor yok mu ?Sabah sirkeli bir bardak su iki dilim karpuz
Ara haşlanmış iki kabak
Ara 5/6 ceviz
İkindi bir kepçe bulgur pilav bir kepçe fasulye biraz haşlanmış tavuk
Akşam yeşil çay inşallah
Elhan
Kaptan kimdi ya ismini unuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?