Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

o muzun cinsi farklı. sert olduğu için zaten çiğ yiyemiyorsun. mavi muz
Tatlım dediğin muz ayrı olabilir. Benim gördüğüm bayağı bizim bildiğimiz yumuşacık bir muzdu. Uzunlamasına ikiye böldüler. Sonra uzunca kalın bir yaprağın içine koyup servis ettiler. Tatlıya benzer bir şey oldu. Denerim diye düşündüm üzerine tarçın döküp ama unuttum gitti. Bir gün denerim yine de

Onuda sıgdır bir yere olmasa senin için de sürpriz olur eve gelip tartıldığında

Spor da menü de süper

Menü de spor da güzel bence , normal haftasonu kosturmacasi ben de dünden beri yeni giriyorum. Kolay gelsin. Bugun daha güzel olacak .

Sen telafi edersin Minnos yürekli kaptanicem ,üzülme

s i d e l y a
FitVenus
Mina45
S Suskunkardelen
Lavinia_98
ilimtalepedenanne
Kinoalihatun
MAKE UP_

Kızlar dünkü menülerinizi atmismiydiniz, etiketlerde göremedim. Geçmişe de bakamadim.
Zeytur
@Elhan
Busra196

Hadi bakalim kizlar yarın tartı günü. Bugünkü de sporlu enden geldigince dikkatli atlatiyoruz. Bol suyu ihmal etmiyoruz.

Bugünkü sporumuz pilatesten, ilk baslayanlar seviyesi için ama herkes yapabilir. Pilates hiç yapmayanlar bence bi şansı verin , bugun bi ilki deneyin.

Benim canım beni etiketleceksin. Menü süper peki spor yok mu ?

Günaydınlarrr.. Haftasonu çook yoğun bir şekilde geçiyor cuma ve ctsi malesef diyete uyum saglayamadım.. Bugün tekrar sahalardayım Bir de cuma günü regl olmaya başladım.. Bayagı şişkinim ve canım her şeyden istiyor Umarım artılamamısımdır yarını endişeli bir şekilde bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…