Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hoşgeldin Deryacııım

Hosgeldin Derya,ben de dun katildim,umarim kisa surede istedigimiz kilolari veririz.

Bu sefer iyiyim inşallah pes etmek yok ne kadar zor olsa da umudum var gibi kendimden
Benim ilk kizim besinci tup bebek denemesiyle oldu,agustosta uc yasina girecek, kizim iki yasindayken surpriz bir sekilde hamile oldugumu ogrendim,bebegim uc aylik.Hic umudunu kaybetme, benim yunurta rezervim azdi,en zor gruptaydim,benim olduysa herkesin olur.Kilo vermekte yunurtaliklar icin cok iyi,insallah en yakin zamanda guzel haberler alirsin

Kızlar kızım 2 yaşında 85 kg ile doğuma girmiş ve doğum kilolarını yeni verebilmiş biri olarak söylüyorum yemeyin tatlı hamur işi vs süt yapmaz anneyi yağlandırır.ben emzirirken diyetisyenden emziren annelere yönelik diyet listesi almıştım ve listemde bolca yeşil sebzeler,yeşillikler,su,protein vardı.
Yani kaliteli beslenmek altın kural. İçebildiğiniz kadar su için tatlı vs yedirmeye çalışanlara kulağınızı tıkayın çocuğa hiçbir faydası yok süt de yapmıyor. Bestlak damla kullanmıştım bir de emziren anneye özel aktardan alabildiğiniz bi çay vardı rezene kimyon mu bişiler vardı içinde hem gaz hem süt problemine yönelik bunları hatrlıyorum. Üzülmeyin kaç kg da olursanız olun kararlı olunca gidecek o kilolar siz yeter ki isteyin biz desteğiz size burada doğum yapınca ödem de uzun zamanda atılıyor hiç moral bozmayın bir canlı dünyaya getirdiniz vücudunuz tekrar eskiye dönmek için sadece biraz desteğinize ihtiyaç var biz kadınlar çok güçlüyüz hallederiz birlikte

Afiyet olsun bu harika menüye etiket de yaz canım.

Hayırlı sabahlar kızlar

Öğleden sonra yolculuğumuz başlayıp nasip olursa yaklaşık 14 saat sürecek
Yarın internetim olmaz
Bugünkü kilomu yarın tartıldım sayın

Cuma 81,300
Bugün 81,500
+ 200 gr

Dün kız isteme ve nişanımız vardı, evde istendi sonra salona geçildi
Evde 14 çeşit yiyecek vardı, 1 lokma yemedim
Salondaki çeşitleri sayamam bile, onlardan da yemedim, çok az bişey atıştırdım
Artı gelmesi içtiklerimin benden ayrılmamasından dolayı
Kendinize ve bedenlerinize iyi bakın

Afiyet olsun canım Çalıştığın süre boyunca beslenme düzenini bir düzene oturtmak zorundasın. Karbonhidrata mahkum etmek zorundasın bu şekilde kendini. Salatalarıni proteinle güçlendirirsen acıkma ihtimali ortadan kalkar gibi. Beyin fırtınası yapalım bir çözüm bulalım buna.

Hayırlı yolculuklar canım. Merasiminiz hayırlı olsun. Gençlere mutluluklar dilerim.
Türkiye tatilin de sağlıklı , huzurlu sıkıntısız sürsün. Tartı bildirimini not ettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…