Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet olsun canım. Cok güzel bir menü. Perşembe, cuma adım zorunlu değil

8 Haziran menüm
Sabah 1 yumurta 2 parmak peynir 5 zeytin söğüş yeşillik 1yk süzme yoğurt 1tk marmelat 1 dilim tbe
Ara 10 badem
Öğle 3 yk pilav tavuk döner ayran
Ara 2 ceviz 10 çilek
Akşam 1 sk Rus salatası 2 sk mantarlı Salata 1 kalem börek 1 kahve
2 ye yakın su

Aksam gün vardi çok şükür az kaçamakla atlattim. Ama menu harikaydi baklava etimek tatlisi vs vs.. hic dokunmadigim için kendimi tebrik ediyorum
Elhan fesang

Diğer cısları yememişsin zaten onları yedikten ne oldu hep şiştik tatlarınıda biliyoruz zaten

Canım ben senin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum sanırım zaten sen de yazmıştın bir ara. Kendini atıştırmaya çalışıyorsun güçlendireceksin okey ama lütfen örnek akşam menüsüne protein ve sebze koy. Onları da doyana kadar ye hiç sorun değil 15.30 erken zaten. Bu saati 17 ye getirirsen ve akşam menüsünü protein ve sebze yaparsan harika olur başlangıç için daha iyi olır

beeen deee
Etiketlere bakabildiğim kadar baktım herkese afiyet olsun. Bugün daha iyiyim ve sorunu anladım sanırım kullandığım ödem hapı bende yan etki yaptı. Dün akşam içmedim bugün iyi hissediyorum
Geçmiş olsun canım

Kızlar bugün hep dışarıdaydım. Arkadaşlarla dolaştık mağazalara girdik ben iki pantolon denedim ikisinin modelini de çoktandır istiyordum amaaaaa öyle duba gibi oldum ki anlatamam size tavsiyem arada mağazalara gidip kıyafet deneyin vallahi diyete dört elle değil tüm varlığınızla sarılırsınız

Eveeet

Ben de bugünü bitirdim.

Sabah: omlet, çeyrek avokado, domates , salatalık, küçük parça gözleme yemiştim

Öğle yemeği atladım ama arada atıştırdım:
400 ml Proteinli süt
10 badem
10 fındık
Minik parça çikolata
3 ymk kaşığı yukaf

Böyle ortaya karışık bi şeyler oldu, sürekli acıktım atıştırarak bastırdım midem zamanla az yemeye aşılır inşallah

Akşam yemeği:
Yağsız salata (marul, domates, kuramızı ve yeşil biber)
90 gr tavada pişirilmiş tavuk göğüsü
1 bardak ayran

Adım olarak da sadece 3.149 adım malesef ki.

Ben evdeki eski pantolonlarıma sığmayınca yaşıyorum o hissi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…