Tekrar geçmiş olsun canım. Ödem hapı mı varmışEtiketlere bakabildiğim kadar baktım herkese afiyet olsun. Bugün daha iyiyim ve sorunu anladım sanırım kullandığım ödem hapı bende yan etki yaptı. Dün akşam içmedim bugün iyi hissediyorum
Teşekkür ederim adacımGeçmiş olsun canım
Ananas sapının bilmem bişeysinden ödem hapı yapmışlar biricikimTekrar geçmiş olsun canım. Ödem hapı mı varmış
Afiyet olsun canım. Cok güzel bir menü. Perşembe, cuma adım zorunlu değilBugün menü
Sabah 10.30
1,5 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
Salatalık ve domates
7 fındık kavrulmmamış
1 kızarmış form ekmek
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam 16.30
Fırında tavuk bud 1 adet
3 yk bulgur pilavı
1 büyük kase semizotlu cacık
2 lt su içildi... Sabah 60 dk eliptik yapıldı.
Günlük adımım bugün az oldu ev temizliği ile uğraştım telefonu üstümde taşımadım akşam bi markete gittim biraz yürüdüm o kadar...Elhan
Eki Görüntüle 3258703
Miden küçüldü tatlım çok yememişsindir. Üzülme hemen.15 bin adım atmazsam bugün asla yakamıcam yediklerimi bittim ben bugün gerçekten bu saatte yediğine inanamıyorum hemde fırın makarna sırf oğlum yanımda diye
Bugün adım yokAkşam soruyon ama kaç adım attın diye
Kıymalı patates mi oİyi akşamlar
Ooo geçmiş olsun canımEtiketlere bakabildiğim kadar baktım herkese afiyet olsun. Bugün daha iyiyim ve sorunu anladım sanırım kullandığım ödem hapı bende yan etki yaptı. Dün akşam içmedim bugün iyi hissediyorum
Oturuyum bariBugün adım yok
Harbi öğretmenler el kaldırın bakayım sayımızı bilek
Zümremm
Diğer cısları yememişsin8 Haziran menüm
Sabah 1 yumurta 2 parmak peynir 5 zeytin söğüş yeşillik 1yk süzme yoğurt 1tk marmelat 1 dilim tbe
Ara 10 badem
Öğle 3 yk pilav tavuk döner ayran
Ara 2 ceviz 10 çilek
Akşam 1 sk Rus salatası 2 sk mantarlı Salata 1 kalem börek 1 kahve
2 ye yakın su
Aksam gün vardi çok şükür az kaçamakla atlattim. Ama menu harikaydi baklava etimek tatlisi vs vs.. hic dokunmadigim için kendimi tebrik ediyorum
Elhan fesang
Evet tadını biliyorum.. Ne kadar güzel olduğunu da biliyorum.. ama zayıfken Ne kadar güzel olduğumu daha iyi biliyorumDiğer cısları yememişsinzaten onları yedikten ne oldu hep şiştik tatlarınıda biliyoruz zaten
Canım ben senin ne yapmaya çalıştığını anlıyorum sanırım zaten sen de yazmıştın bir ara. Kendini atıştırmaya çalışıyorsun08.06.2023
Ac karnına
08.002 bardak su
Türk kahvesi tarçın kakao sütlü soğuk kahve
1 hurmaKahvaltı 09.30 sucuklu kaşarlı yumurta Ara öğün süt dilimi
YeşilçayAkşam15.30 3 tabak bulgur pilavı Adim
Su3000
1.5 litre su
Geçmiş olsun canımEtiketlere bakabildiğim kadar baktım herkese afiyet olsun. Bugün daha iyiyim ve sorunu anladım sanırım kullandığım ödem hapı bende yan etki yaptı. Dün akşam içmedim bugün iyi hissediyorum
Ben evdeki eski pantolonlarıma sığmayınca yaşıyorum o hissiKızlar bugün hep dışarıdaydım. Arkadaşlarla dolaştık mağazalara girdik ben iki pantolon denedimikisinin modelini de çoktandır istiyordum amaaaaa öyle duba gibi oldum ki anlatamam size tavsiyem arada mağazalara gidip kıyafet deneyin vallahi diyete dört elle değil tüm varlığınızla sarılırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?