- 3 Nisan 2023
- 957
- 3.076
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Duraklama devrine girdik resmen. +200 gr kaldı onu da bugün eritirsem yarına sabit girdim diye sevineceğim.Evet canım ben de öyle bir şey okudum. Vücut kendini korumaya alıyormuş benim de regl falan birleşince kilo veremedim hele bu haftayı da böyle geçirdim bakalımama pes etmiyorum sağlıklı öğünler hazırlamaya devam
![]()
Afiyet olsun canım. İki yumurta da benden gelsin2 haşlanmış yumurta ve küçük bir muz yedim. Süt yolda alırım
Günaydın canım.Günaydın hayırlı sabahlar arkadaşlar
YımırtaAyy kızlar tıkandım resmen akşama ne pişiriyosunuz![]()
Yarın bomba bir tartıyla geliyorsun aramızaMerhabalar hosbuldum arkadaslar
Merhaba elhancim hosbulduk
Ben sofremi kaybwttim yineneyseki basta baslayip cözdüm problemi
![]()
Afiyet olsun kukişim.7 haziran
Kahvaltı
1 simit 1 ayran
Ara türk kahvesi
Akşam
1 tabak bezelye
1 kase yoğurt
1 büyük dilim kavun
Su 2.5 lt
Adım 6000i geciktir
Eki Görüntüle 3258540
Elhan @fesang
Hadi inşallah haftaya daha iyi olacağızDuraklama devrine girdik resmen. +200 gr kaldı onu da bugün eritirsem yarına sabit girdim diye sevineceğim.Bu beni yavaşlatır mı
![]()
Hoş geldin öğretmenim.Hoş buldum
Buraya katılmak isteğim de birbirimize hem motivasyon veririz hem de bir şeyler zorunlu olunca yaparım diye umuyorum. Menü olarak da bulursam eski diyet listelerimi uygularım, ya da far secret diye bir uygulama var oradaki listeleri uygularım diye düşünüyorum.
Şimdiden tanıştığımıza memnun oldum
Formu buraya bırakıyoruz herhalde?
ADINIZ: Nimoo
YAŞINIZ: 30
BOYUNUZ: 1.60
KİLONUZ: 60.30 (bu sabah tartıldım)
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 0
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Evlilik Yaradı diyelim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı Yaşamak / Cilt Problemleri ve en önemlisi çocuk düşünüyorum bu nedenle eski kiloma gelip öyle hamile kalma istiyorum nasip olursa tabi
-
Haftaya her şey daha güzel olacak canım.Hadi inşallah haftaya daha iyi olacağız![]()
Ayyy maşallah çok tatlısınız sizzzzz
Yok canım rahimde kist vardı küçülüp kaybolmuş. Ameliyata gerek kalmadan kurtuldu çok şükür.Bugün fırsat bulursan biraz uyumaya çalış olmazsa.
Önemli bişeyi yok demi .
Yerim ben seni menekşemBen de kabul etmiyorummmmdaha önce başardım yine başaracağım.. kaçamaklar olsa da ertesi gün kaldığım yerden devam ederim. Sonuçta bu bir süreç inişler çıkışlar olabilir..
pes etmezsek birlikte başarırız bu grup bunun icin var.. hadiii toparlanın kızlarrrr
![]()
Aynen öyle sosyalleşirken de diyeti öğrenmemiz lazım kendimizi kontrol etmeliyiz maalesef ben bunu daha tam öğrenemedimMaalesef toplanmalar buluşmalar genelde kaçamaklı geçiyor. Hele ev oturmalarinda sağlıklı az karbonlu seçenek az oluyor.. Bu akşam benim de günüm var..en az hasarla atlatmaya çalışacağım
![]()
Fırında tavuk , bulgur pilavı ve semizotlu cacıkAyy kızlar tıkandım resmen akşama ne pişiriyosunuz![]()
Çok geçmiş olsun canımYok canım rahimde kist vardı küçülüp kaybolmuş. Ameliyata gerek kalmadan kurtuldu çok şükür.
Ayyy bu minnoşlar çok güzel