• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kilom 97.6 Kg

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

20230303_071235.webp

ben de :110:bakalım kaç çıkacağım :işsiz:
Kaç kilosun canım
Canım fulyam Allah razı olsun canım
Gerçekten çok zor günler anlar yaşandık Rabbim kimseye yaşatmasin deprem den beri dışardayiz hala evime giremedim başka başka yerlerde kalıyoruz.13 Mart'ta okullar başlayacak gireceğiz inşallah eve
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Canım çok duygulandım hatırlayıp endişelendigin için Rabbim razı olsun canımsın
Seni gördüğüme çok sevindim canım şükür iyisiniz Allah bir daha yaşatmasın böyle felaketleri inşallah
Canım yeni gördüm geçmiş olsun 😔

Bakalım bu hafta hangimiz daha çok kilo verecek:KK8:

Yiyemeyecegim bir daha diye yemediğim şey kalmadı poldelyam eti karam a bile veda ettim ama çok yedim şimdi verme zamanı bırakırsak 90 da oluruz 100 de.Hatta ağır yaşamlardakiler gibi oluruz.Basliyoruz.Rabbim muaffak etsin😘

Tamam kaptanım.😍
Çok sağol canım

Merhabalar günler sonra girmek aklıma yeni geldi, çocuklarımı depremin ilk günü ailemle gönderip 6 gün çalıştım zaten gidecek yerimizde yoktu hastanede kaldım sonra bi 6 gün boşluk oldu çocuklarımın yanına geldim eşim hala Elbistan'da çalışmaya devam ediyor bende bir süre daha kalıp tekrar nöbete gideceğim, tayin hakkı verdiler istedim ama çikarmı çikmaz mi bilmiyoruz bekleyip göreceğiz, merak edip soran yazan arkdaşlar olmuş herkese teşekkür ederim bir daha buralara girerbilirmiyim ne zaman gırerım hiç bilmiyorum hakkınızı helal edin Hoşça kalın dualarınız da unutmayın
Allah yar ve yardımcınız olsun canım

Hayırlı cumalar canim❤

Günaydın canim hayirli cumalar ❤

Eksin cok guzel tebrik ederim canim 🥰
Teşekkür ederim canım ❤️
Merhaba kizlar
2 mart perşembe menum
Kahvaltı
Yok

Öğlen
1 avuç kaju findik üzüm kuruyemis
1 paket Altınbaşak diyet bisküvi

Akşam
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe mercimekli bulgur pilavı
1 porsiyon tavuk tava
Afiyet olsun🌷
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.9. takımdan deniz ben @Jasminium84 UcanSupurge UcanSupurge @Fit mutlu anne @Ucmelekannesi ve birçok arkadaşımı burda görünce geldim. epeydir yoktum. üyeliğimi iptal etmiştim. yeni üyelikle geldim. beni de aramıza alır mısınız☺️
Hoş geldiniz🌷
Kızlar biyopsim olmadı. sigorta şirketi problem çıkarttı.(sağlık sigortası) Dr kan sonuçlarına göre %95 çölyak dedi.biyopsiyi yapmam şart diyor Dr. Başka bir yerde yaptırsam zanten cöyaksam ne gerek var diyorum.bilmiyorum.(korkuyorum birazda)
Neyse daha kahvaltı yapmadım birazdan tartılıp yarışlara katılmak istiyorum.
Sonradan da çölyak olabiliyor mu insan😔 geçmiş olsun, bir an önce halleddrsin test işlerini inşallah
Kendimi tanıtayım tartı fotomla☺️
Ben deniz. 38 yaşındayım. öğretmenim. 3 yaş ve 4.5 aylık 2 çocuğum var. Artık doğumla ve öncesinde de bir miktar gelen kiloları gönderip ideal kiloma ulaşmak istiyorum inşallah. ülke gündemi beni de çok yıprattı o nedenle odağımı değirmenin iyi geleceğini düşündüm. Herkese selamlar 🥰
Hoş geldiniz🌷
Kilo bildirimi
Geçen hafta 69.2
Bugün 69.9
Fark:+700 Gr
Bilerek aldığım bir kilo oldu açıkçası 5 gün abartılı beslenip artı 2.5 aldım 2 gündür dikkat ederek geri döndüm amacım vücudu soklamadik bozmadan diyet yaptığım için ve 2 ayda 15 kilo verdigim için vücut kitleme yapmaya başladı bakalım bu hafta nasıl olacak kitlenme problemi cozulcek mi
Hemen halledecegine eminim 🤗

Amin canım, kaybettik maalesef, yaşamak için direndi, başaramadı 😔
Yaa😔 minik olduğu için mi sen beslemistin?Kaç tane yavrusu olmuştu?Çok üzüldüm 😔
İkili rakip mi olalım kızlar Zipzip- Zipzip-
Kilosu yakın olanları ya da vki yakın olanları eşlemek güzel olur sanki
Merhaba kızlar sabah tartıldım ama buraya bir türlü giremedim cunkuuibe acile gidip alerji iğnesi oldum immunoloji ve alerji doktoruna randevu aldım çarşamba günü gidemem bakalım neden oldu böyle
Önemli bir şey değildir inşallah, çok geçmiş olsun 🌷

Kızlar biyopsim olmadı. sigorta şirketi problem çıkarttı.(sağlık sigortası) Dr kan sonuçlarına göre %95 çölyak dedi.biyopsiyi yapmam şart diyor Dr. Başka bir yerde yaptırsam zanten cöyaksam ne gerek var diyorum.bilmiyorum.(korkuyorum birazda)
Neyse daha kahvaltı yapmadım birazdan tartılıp yarışlara katılmak istiyorum.
Geçmiş olsun canım 🤲🏼

Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istiyorum.9. takımdan deniz ben @Jasminium84 UcanSupurge UcanSupurge @Fit mutlu anne @Ucmelekannesi ve birçok arkadaşımı burda görünce geldim. epeydir yoktum. üyeliğimi iptal etmiştim. yeni üyelikle geldim. beni de aramıza alır mısınız☺️

Kendimi tanıtayım tartı fotomla☺️
Ben deniz. 38 yaşındayım. öğretmenim. 3 yaş ve 4.5 aylık 2 çocuğum var. Artık doğumla ve öncesinde de bir miktar gelen kiloları gönderip ideal kiloma ulaşmak istiyorum inşallah. ülke gündemi beni de çok yıprattı o nedenle odağımı değirmenin iyi geleceğini düşündüm. Herkese selamlar 🥰
Özlemişiz canım nasılsın minikler nasılküçük de epey büyümüş ve çok kilo almamışsın 🧿 sağlıcakla kurtul inşallah kilolardan

Allah razı olsun canlarım ❤️
Çok şükür akrabalarımda kayıp yok evimizde az hasarlı raporu aldı çalıştığım okul orta hasarlı çıktı
Bakalım daha bir düzene giremedik
Bundan geçmiş olsun inşallah
Rabbim sizlere göstermesin inşallah
Rabbime emanet olun 🤲🏼

Yaa😔 minik olduğu için mi sen beslemistin?Kaç tane yavrusu olmuştu?Çok üzüldüm 😔

Kilosu yakın olanları ya da vki yakın olanları eşlemek güzel olur sanki

Önemli bir şey değildir inşallah, çok geçmiş olsun 🌷
6 yavrusu oldu, 3 tanesi öldü, bu 4. Ölmek üzereyken kalp masajı ve ağzına üfleyerek hayata tutundu ama anneyi tutamadı, veteriner öyleyse her iki saatte bir siz besleyin demiş, çok bağırıyordu ve anne diğer iki yavruyu yalayıp temizledi, buna sarılıyordu ama yalamadı, öleceğini anladı demekki 😔

Eline emeğine sağlık kaptanım 😍
Çok geçmiş olsun canım

Kaptanın ektedir

Hoşgeldin 🥰

Basın sağolsun ablam

Aynıyız 🥰

Son kaptanlara haksızlık olmasın 🙄

Çok geçmiş olsun canım hoşgeldin tekrar ❤️
Sağol canım 😍
Aynen kuzum inşallah. 31 Mayıs a kadar ödül dişında kaçamak yapmayız ve 15 kilo eksiliriz çok amin 🙏❤️😘
Aminnn 🙏poldelyam.taytlarım bile dar geliyor😔
İkili rakip mi olalım kızlar Zipzip- Zipzip-
Süper fikir😍
Teşekkür ederim canım ❤️

Afiyet olsun🌷

Hoş geldiniz🌷

Sonradan da çölyak olabiliyor mu insan😔 geçmiş olsun, bir an önce halleddrsin test işlerini inşallah

Hoş geldiniz🌷

Hemen halledecegine eminim 🤗
Maalesef canım.sagol😍

6 yavrusu oldu, 3 tanesi öldü, bu 4. Ölmek üzereyken kalp masajı ve ağzına üfleyerek hayata tutundu ama anneyi tutamadı, veteriner öyleyse her iki saatte bir siz besleyin demiş, çok bağırıyordu ve anne diğer iki yavruyu yalayıp temizledi, buna sarılıyordu ama yalamadı, öleceğini anladı demekki 😔
Değişik bi açıdan bakıcam, senin kendine yük almaman lazım yeni çıktın hastaneden lütfen
Yani kızma ama iyi olmuş.Sürekli dinlenmen gerekirken 2 saatte bir uyanacağın uğraş buluyorsun anlamadım ki

Back