Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin,afiyet olsunHerkese günaydınçavdar ekmekli sandvicimi yiyorum
![]()
Canım böyle bolgesel zayıflama için bir cihaz titreşim vs ordaki dolaşımı hizlandiriyorAndulasyon nedir ilk defa duydum![]()
Teşekkür ederimGunaydin,afiyet olsun![]()
1 Mart çarşamba
kahvaltı
2 dilim ekmek
Biraz zeytin Biraz tulum peyniri
Ara
Türk kahvesi yarım dilim kek
Akşam
2 Büyük kaşık et yemeği
2 dilim su boregi
Afiyet olsun kizlarGünaydın kizlarsabah yeşil çayımı içtim, şimdi de sütlü kahve içiyorum öğlen 1 gibi kahvaltı yapacağım
![]()
Apaya benzer yazdıkların , muhteşem ama ferro sanol kullanıyorum günde iki defa, içim kıyılıyor, gözüm bişeyler arıyor yemek için.Abla önce mideyi kucultelim
Yemek ile ve yemekten sonra en az 1 2 saat su tüketimi yapmayalım yemekte ayran varsa yada başka içecek 1 barda üstüne cikmayalim
Yemekten önce mutlaka 2 bardak su tüketimi yapalım.
Soda kullaniyorsan mutlaka aç karına içelim.
Tabagimizi küçük tabak tercih edelim.
Ana yemek çorba öncesi büyük bir kase salata tercih edelim ana yemek ve çorbayı salatadan sonra tüketelim.
Her açık hissettigimizde mutlaka bir bardak su içelim ve eğer 40 ile 45 dakika sonra hala açlık hissediyorsan yemek yemeği o zaman düşünelim ne dersin başlangıç olarak ufak ufak bunları uygulayabilir misin
Ferro sanol kullandım gingo diye bir üst modeli var onu kullandım yıllarca çok fena yapıyor insanı ikisi de kesinlikleApaya benzer yazdıkların , muhteşem ama ferro sanol kullanıyorum günde iki defa, içim kıyılıyor, gözüm bişeyler arıyor yemek için.
Dayanabilirsem 2 öğün yemek istiyorum, evdekiler çok yemek seçer, ben hem onlara hem kendime çok zorlanıyorum. Helede bu yavaş hareketle beni dahada zorlayacak.
Yinede çaba göstereceğim![]()
Çok sağol canım cok ağrıdı hala elimi degdirince sızlıyor ama daha iyiOy canım, ne ağrımıştır, Allah şifa versin![]()
Hadi gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsunHastaneden çıktım, rehabilitasyon merkezindeyim, perşembe günü burdan da çıkacağım inşallah
Bende iyi diyeyim iyi olayım canım bu hafta gözümle başladı sorunlar alerjiyle devam ediyor iki gündür acile gidip iğne oluyorum yetmiyor evde ilaç içiyorum öyle işteCanım yeni görüyorum
Valla iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bitanem
Gözüm daha iyi ama alerji daha çok rahatsız etmeye başladıÇok geçmiş olsun nasıl şuan? ,![]()
Afiyet olsun canimHerkese günaydınçavdar ekmekli sandvicimi yiyorum
![]()
Aleyküm selam canımSelam kızlar
Umarım hemen iyi olur kuzum.Çok sağol canım cok ağrıdı hala elimi degdirince sızlıyor ama daha iyi
Hadi gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun
Bende iyi diyeyim iyi olayım canım bu hafta gözümle başladı sorunlar alerjiyle devam ediyor iki gündür acile gidip iğne oluyorum yetmiyor evde ilaç içiyorum öyle işte
Gözüm daha iyi ama alerji daha çok rahatsız etmeye başladı
Stabil suan. Aldım sayilir ama çok değil. Yarın Tartılacagim. Mart sonu hedef 75 Nisan sonu 70 mayıs sonu 65 Haziran sonu 60 bozacağım. Nasılsın canım?
İnsaallah olur hayirlisiylaStabil suan. Aldım sayilir ama çok değil. Yarın Tartılacagim. Mart sonu hedef 75 Nisan sonu 70 mayıs sonu 65 Haziran sonu 60 bozacağım. Nasılsın canım?
Gecmis olsun canimÇok sağol canım cok ağrıdı hala elimi degdirince sızlıyor ama daha iyi
Hadi gözün aydın canım gelmiş geçmiş olsun
Bende iyi diyeyim iyi olayım canım bu hafta gözümle başladı sorunlar alerjiyle devam ediyor iki gündür acile gidip iğne oluyorum yetmiyor evde ilaç içiyorum öyle işte
Gözüm daha iyi ama alerji daha çok rahatsız etmeye başladı