- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Geldim kaptanim burdayim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim kaptanim burdayim
Bdvye daldimm:)
Arada ben de bakıyorum akıllara zarar.Bdvye daldimm:)
Yengesi mi vefat etti yoksa?
evetYengesi mi vefat etti yoksa?
Afiyet olsun ablacımHerkese günaydınçavdar ekmekli sandvicimi yiyorum
![]()
Aynı cihaz mi emin değilim ama oğlumun okulundan bir hoca, diyetisyende o cihaz sebebiyle hastalandı.İltihapli romatizma mi ne dediler.Aslinda daha ileri yaşta çıkacak olanı yani vücutta var olanı ortaya çıkarmış.Bbı araştırmak lazımCanım böyle bolgesel zayıflama için bir cihaz titreşim vs ordaki dolaşımı hizlandiriyor
Ah komşu olsak da ben diyet öğünleri getirsem sanaApaya benzer yazdıkların , muhteşem ama ferro sanol kullanıyorum günde iki defa, içim kıyılıyor, gözüm bişeyler arıyor yemek için.
Dayanabilirsem 2 öğün yemek istiyorum, evdekiler çok yemek seçer, ben hem onlara hem kendime çok zorlanıyorum. Helede bu yavaş hareketle beni dahada zorlayacak.
Yinede çaba göstereceğim![]()
Yemişsin artık girene yapacak bir şey yok ama yatmadan yarım saat spor yapmazsan telafisi zor olabilirmerhaba kızlar. bugün çikolata, börek, simit, makarna yedim![]()
Karabatak orası yaBdvye daldimm:)
inşallah canım sağolasınUmarım hemen iyi olur kuzum.![]()
teşekkür ederim kaptanımGecmis olsun canim![]()
Ben başlıyorum canım en azından daha dikkatli olacağımyarın herkes başlıyor mu?
ben deYarın sabah tartılacam bakalım kaç kiloyum
Allah yardımcınız olsun canim zor bir süreç her zaman dualarimizdasinizMerhabalar günler sonra girmek aklıma yeni geldi, çocuklarımı depremin ilk günü ailemle gönderip 6 gün çalıştım zaten gidecek yerimizde yoktu hastanede kaldım sonra bi 6 gün boşluk oldu çocuklarımın yanına geldim eşim hala Elbistan'da çalışmaya devam ediyor bende bir süre daha kalıp tekrar nöbete gideceğim, tayin hakkı verdiler istedim ama çikarmı çikmaz mi bilmiyoruz bekleyip göreceğiz, merak edip soran yazan arkdaşlar olmuş herkese teşekkür ederim bir daha buralara girerbilirmiyim ne zaman gırerım hiç bilmiyorum hakkınızı helal edin Hoşça kalın dualarınız da unutmayın
Stabil suan. Aldım sayilir ama çok değil. Yarın Tartılacagim. Mart sonu hedef 75 Nisan sonu 70 mayıs sonu 65 Haziran sonu 60 bozacağım. Nasılsın canım?
Afiyet olsunmerhaba kızlar. bugün çikolata, börek, simit, makarna yedim![]()
Ben evetyarın herkes başlıyor mu?
Canım Allah yardımcınız olsun, görüşürüzMerhabalar günler sonra girmek aklıma yeni geldi, çocuklarımı depremin ilk günü ailemle gönderip 6 gün çalıştım zaten gidecek yerimizde yoktu hastanede kaldım sonra bi 6 gün boşluk oldu çocuklarımın yanına geldim eşim hala Elbistan'da çalışmaya devam ediyor bende bir süre daha kalıp tekrar nöbete gideceğim, tayin hakkı verdiler istedim ama çikarmı çikmaz mi bilmiyoruz bekleyip göreceğiz, merak edip soran yazan arkdaşlar olmuş herkese teşekkür ederim bir daha buralara girerbilirmiyim ne zaman gırerım hiç bilmiyorum hakkınızı helal edin Hoşça kalın dualarınız da unutmayın