• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Herkese günaydın 💕 çavdar ekmekli sandvicimi yiyorum🤩
Afiyet olsun ablacım🤗
Canım böyle bolgesel zayıflama için bir cihaz titreşim vs ordaki dolaşımı hizlandiriyor
Aynı cihaz mi emin değilim ama oğlumun okulundan bir hoca, diyetisyende o cihaz sebebiyle hastalandı.İltihapli romatizma mi ne dediler.Aslinda daha ileri yaşta çıkacak olanı yani vücutta var olanı ortaya çıkarmış.Bbı araştırmak lazım
Apaya benzer yazdıkların , muhteşem ama ferro sanol kullanıyorum günde iki defa, içim kıyılıyor, gözüm bişeyler arıyor yemek için.
Dayanabilirsem 2 öğün yemek istiyorum, evdekiler çok yemek seçer, ben hem onlara hem kendime çok zorlanıyorum. Helede bu yavaş hareketle beni dahada zorlayacak.
Yinede çaba göstereceğim 🥰🥰🥰
Ah komşu olsak da ben diyet öğünleri getirsem sana🤗
merhaba kızlar. bugün çikolata, börek, simit, makarna yedim :KK57::KK57::KK57:
Yemişsin artık girene yapacak bir şey yok ama yatmadan yarım saat spor yapmazsan telafisi zor olabilir🙈nabız hızlandıran bir spor hem yediğini biraz yakar hem de bir daha tövbe dedirtenilir🤭
Karabatak orası ya😅

Merhabalar günler sonra girmek aklıma yeni geldi, çocuklarımı depremin ilk günü ailemle gönderip 6 gün çalıştım zaten gidecek yerimizde yoktu hastanede kaldım sonra bi 6 gün boşluk oldu çocuklarımın yanına geldim eşim hala Elbistan'da çalışmaya devam ediyor bende bir süre daha kalıp tekrar nöbete gideceğim, tayin hakkı verdiler istedim ama çikarmı çikmaz mi bilmiyoruz bekleyip göreceğiz, merak edip soran yazan arkdaşlar olmuş herkese teşekkür ederim bir daha buralara girerbilirmiyim ne zaman gırerım hiç bilmiyorum hakkınızı helal edin Hoşça kalın dualarınız da unutmayın

Merhabalar günler sonra girmek aklıma yeni geldi, çocuklarımı depremin ilk günü ailemle gönderip 6 gün çalıştım zaten gidecek yerimizde yoktu hastanede kaldım sonra bi 6 gün boşluk oldu çocuklarımın yanına geldim eşim hala Elbistan'da çalışmaya devam ediyor bende bir süre daha kalıp tekrar nöbete gideceğim, tayin hakkı verdiler istedim ama çikarmı çikmaz mi bilmiyoruz bekleyip göreceğiz, merak edip soran yazan arkdaşlar olmuş herkese teşekkür ederim bir daha buralara girerbilirmiyim ne zaman gırerım hiç bilmiyorum hakkınızı helal edin Hoşça kalın dualarınız da unutmayın
Allah yardımcınız olsun canim zor bir süreç her zaman dualarimizdasiniz 🤲🤲

Stabil suan. Aldım sayilir ama çok değil. Yarın Tartılacagim. Mart sonu hedef 75 Nisan sonu 70 mayıs sonu 65 Haziran sonu 60 bozacağım. Nasılsın canım?
🙏

merhaba kızlar. bugün çikolata, börek, simit, makarna yedim :KK57::KK57::KK57:
Afiyet olsun 😂

yarın herkes başlıyor mu?
Ben evet 😍

Canım Allah yardımcınız olsun, görüşürüz 🙏

eskilerden Antepia27 Antepia27 de Gaziantepdeydi. onu da merak ediyorum :KK43:

Canım fulyam Allah razı olsun canım
Gerçekten çok zor günler anlar yaşandık Rabbim kimseye yaşatmasin deprem den beri dışardayiz hala evime giremedim başka başka yerlerde kalıyoruz.13 Mart'ta okullar başlayacak gireceğiz inşallah eve
Rabbim herkesin yardımcısı olsun
Canım çok duygulandım hatırlayıp endişelendigin için Rabbim razı olsun canımsın

Back