• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hamdolsun daha iyiyim canım. Kayinim gile geldim 4 gün oldu. Burda sarsıntı az hissediliyor. Biraz daha iyiyim. Teşekkür ederim.❤️

İki güne eve geçeceğim çadır sipariş verdim, orda kalicam inşallah.

Sen nasılsın canim
Oy canım benim, Rabbim yardımcınız olsun 🤲🏼

gece açlığı çok iyi ama hipo izin vermez bana. kan şekerim düşüyor. yoksa çok iyi olurdu canım. aslında karboyu azaltsam ve şu iştahım kesilse veririm.

saman nezlesi var. ayrıca burnum, gözlerim ve damağım deli gibi kaşınıyor. hele de gözler 🤦‍♀️ ilaç biraz baskıladı.
İştah bendede çok açık
Eve çıkınca bi düzen oluşturmam lazım, nasıl yapacaksam

Allah şifa versin 🤲🏼

E Elif Tolga var takimda yaklaṣik 2 ay şekersiz beslendi emin degilim ama meyve bile yemedi 2 ayda 15 kilo verdi melek .Ona sorabilirsin şekersiz keto beslenmeyi (keto konudunda emin degilim)
@Breeze96 keto beslenmedim 40 gun meyve dahil olmak üzere şekerli gıda tüketmedim ama ben bunu biraz kendime uyarladim pilav patates gibi şeker bulunan besinlerden yedim diyet beslenme sağlıkli yaşam adına ne dersek ister Karatay ister Dukan ister if ister keto diyeti yapalım farketmez bence kendi beslenme düzeninize göre mutlaka uyarlamak gerekiyor sonra sıkılıyor bikiyor yada olmuyor diyip bırakıyoruz bu benim fikrim sürdürülebilir olması çok önemli bence ilk diyetiniz değilmiş bundan dolayı vücudunuzu tanıyor ne size yarar ne size zarar verir biliyorsunuzdur yine de sormak istediğiniz bir şey olursa buradayım.

İştah bendede çok açık
Eve çıkınca bi düzen oluşturmam lazım, nasıl yapacaksam

Allah şifa versin 🤲🏼
Abla önce mideyi kucultelim
Yemek ile ve yemekten sonra en az 1 2 saat su tüketimi yapmayalım yemekte ayran varsa yada başka içecek 1 barda üstüne cikmayalim
Yemekten önce mutlaka 2 bardak su tüketimi yapalım.
Soda kullaniyorsan mutlaka aç karına içelim.
Tabagimizi küçük tabak tercih edelim.
Ana yemek çorba öncesi büyük bir kase salata tercih edelim ana yemek ve çorbayı salatadan sonra tüketelim.
Her açık hissettigimizde mutlaka bir bardak su içelim ve eğer 40 ile 45 dakika sonra hala açlık hissediyorsan yemek yemeği o zaman düşünelim ne dersin başlangıç olarak ufak ufak bunları uygulayabilir misin

günaydın kızlar :KK200:

sizi böyle gördükçe bana öyle iyi geliyor ki, iyileştiriyorsunuz resmen beni :nazar::KK60:

buraların canlanmasına çok seviniyorum, Bahar da geliyor inşallah, Allahım ruhumuzda da çiçekler açtırsın :dua::KK200:
Canim benim sen hep iyi ol😘

Back