valla ben de ite kaka gidiyorum. tam diyet modunda değilim. mükemmel değil. 100 gram gitse kârdır diye menü yazıyorum. canım nasıl karbonhidrat istiyor anlatamam. hipo zorluyor. bugün nasıl halsizdim nasıl modum düşüktü anlatamamO kadar uzun bir yazi yazmistim ki icimi döktum dertlendim biraz tam sonunda sildim yanlislikla nasil oldu anlvalla ben deamadim tekrar yazamam ama özeti şuydu kendimi taniyamiyorum hiç iradesiz disiplinsiz bir insan olmadim sagligim icin kilo vermem şart ama neden neden hep başa dönuyorumgündemimizde kilo vermek basit gibi gözrünebilir derdini seveyim bu mu sîkıntin diyebilirsiniz Allaha sükür tabiki baska dertlerle mukayese edilmez ama bir turlu irademe sahip çikamamam ve her baslangicin bir bitişin arefesi olmasi beni çok mutsuz ediyor. E Elif Tolga Hedef60kgolmak 60kiloyum sizler ne durumdasiniz kizlar
menü yazmaya başla canım. biz de yazıyoruz çok mükemmel değiliz ama yazıyoruz. yoksa durum fenaKizlar bayadir gelmedim ya nasilsiniz menü yazanlar var sanirm bende baslamaliym biyerdn regl oldum onunla birlikte tatli krizlerm var
Hayirli olsn canim yeni nickinBen toprak kokusu
Bende gecen sene böyle bir kisirdonguye girmistm o yüzden anliyorm seni vermek istiyor basliyor ve sürekli bozuyordm tam olark kafada bitirmek gerekiyor sanirim bilemiyorm canim diyetisyen vs düsündünmü hicO kadar uzun bir yazi yazmistim ki icimi döktum dertlendim biraz tam sonunda sildim yanlislikla nasil oldu anlamadim tekrar yazamam ama özeti şuydu kendimi taniyamiyorum hiç iradesiz disiplinsiz bir insan olmadim sagligim icin kilo vermem şart ama neden neden hep başa dönuyorumgündemimizde kilo vermek basit gibi gözrünebilir derdini seveyim bu mu sîkıntin diyebilirsiniz Allaha sükür tabiki baska dertlerle mukayese edilmez ama bir turlu irademe sahip çikamamam ve her baslangicin bir bitişin arefesi olmasi beni çok mutsuz ediyor. E Elif Tolga Hedef60kgolmak 60kiloyum sizler ne durumdasiniz kizlar
Afiyet olsun canim ❤sabah 11.30
1,5 hurma, 2 ceviz
12.15
1 yumurta, peynir, zeytin, söğüş salata, şekersiz marmelat, 2 dilim siyez ekmeği
aralarda
25-30 gram çikolata, 1 karabuğday patlağı, 5-6 kaju, 7 badem, 3 yk yoğurt
akşam 18.45
etli patates yemeği, 2 dilim siyez ekmeği, turşu
yatana kadar 1,5 lt su
Sagol canımHayirli olsn canim yeni nickin
Bende gecen sene böyle bir kisirdonguye girmistm o yüzden anliyorm seni vermek istiyor basliyor ve sürekli bozuyordm tam olark kafada bitirmek gerekiyor sanirim bilemiyorm canim diyetisyen vs düsündünmü hic
4 gündür bozdum diyeti biraz bile isteye benim ki vücut kilo vermek istemiyor daha doğrusu kitleme yaşıyorum bu durumda daha önceki diyetimde yapmıştım 1 hafta relax artili bir beslenme yapıp ondan sonraki ay 7 kilo vermiştim o yüzden 4 gündür yiyorum mide küçülmüs rahatsız etti ama 1 haftadır düzenli çalışmayan bağırsaklar düzene girdi şükür artım var 1.5 kg gibi ama bunu isteyerek yaptığım için şuan takılmiyorum 2 ay bitti diyette bende dün tam 15 kg vermişim bu yüzden bu ters taklaya ihtiyaç duydu vücudum o yüzden şoklama yapıyorum şimdilik bende durum bu canimO kadar uzun bir yazi yazmistim ki icimi döktum dertlendim biraz tam sonunda sildim yanlislikla nasil oldu anlamadim tekrar yazamam ama özeti şuydu kendimi taniyamiyorum hiç iradesiz disiplinsiz bir insan olmadim sagligim icin kilo vermem şart ama neden neden hep başa dönuyorumgündemimizde kilo vermek basit gibi gözrünebilir derdini seveyim bu mu sîkıntin diyebilirsiniz Allaha sükür tabiki baska dertlerle mukayese edilmez ama bir turlu irademe sahip çikamamam ve her baslangicin bir bitişin arefesi olmasi beni çok mutsuz ediyor. E Elif Tolga Hedef60kgolmak 60kiloyum sizler ne durumdasiniz kizlar
Gelelim su duruma kilo vermek kolay bir olay değil daha önce de verdim şimdide çok zorlandigim yeter artık diye soylendigim hatta aramızda kalsın sinirden oturup agladigim zaman da oldu ve oluyor...O kadar uzun bir yazi yazmistim ki icimi döktum dertlendim biraz tam sonunda sildim yanlislikla nasil oldu anlamadim tekrar yazamam ama özeti şuydu kendimi taniyamiyorum hiç iradesiz disiplinsiz bir insan olmadim sagligim icin kilo vermem şart ama neden neden hep başa dönuyorumgündemimizde kilo vermek basit gibi gözrünebilir derdini seveyim bu mu sîkıntin diyebilirsiniz Allaha sükür tabiki baska dertlerle mukayese edilmez ama bir turlu irademe sahip çikamamam ve her baslangicin bir bitişin arefesi olmasi beni çok mutsuz ediyor. E Elif Tolga Hedef60kgolmak 60kiloyum sizler ne durumdasiniz kizlar
Afiyet olsun canim ❤Kızlar menü yazayım, kötü de olsa
28.02.23
09.00 1 kurabiye
13.30
2 haşlanmış yumurta, 1 küçük yufka, 2 dilim peynir, 1 çk tahin pekmez
18.30 2 kepçe tarhana çorbası, 3 kaşık patates salatası, yoğurt
19.30 1 hurma,2 tuzlu kurabiye
Şu:2 lt olur
İnşallah ablacım, sabır gerektiren bir yol ama senin maşallahın var bu konudaÇok şükür şimdi iyiyim, daha yolum uzun, inşallah daha iyi olacağım
İlahi sen
Olay çözülmüş ama alintilamis bulundumSuskunkardelene ne olmuş
Canım ben de başlarda çok zorlanmistim ama if yapınca daha iradeli oluyorsun.Hele bizi bitiren akşam yemeleri malum.İfte ben saati öne çekip(4) gece açlığı yapıyorum çok iyi oldu.valla ben de ite kaka gidiyorum. tam diyet modunda değilim. mükemmel değil. 100 gram gitse kârdır diye menü yazıyorum. canım nasıl karbonhidrat istiyor anlatamam. hipo zorluyor. bugün nasıl halsizdim nasıl modum düşüktü anlatamam
Ben de seni etiketlemeye çalışmostim nereye gittin diye,basaramamistim.Mesajini görünce sevindim, birkaç gündür yazmayınca bir seyler olduğunu anlamistim4 gündür bozdum diyeti biraz bile isteye benim ki vücut kilo vermek istemiyor daha doğrusu kitleme yaşıyorum bu durumda daha önceki diyetimde yapmıştım 1 hafta relax artili bir beslenme yapıp ondan sonraki ay 7 kilo vermiştim o yüzden 4 gündür yiyorum mide küçülmüs rahatsız etti ama 1 haftadır düzenli çalışmayan bağırsaklar düzene girdi şükür artım var 1.5 kg gibi ama bunu isteyerek yaptığım için şuan takılmiyorum 2 ay bitti diyette bende dün tam 15 kg vermişim bu yüzden bu ters taklaya ihtiyaç duydu vücudum o yüzden şoklama yapıyorum şimdilik bende durum bu canim
Canım yeni bir ay başladı bugün haydiO kadar uzun bir yazi yazmistim ki icimi döktum dertlendim biraz tam sonunda sildim yanlislikla nasil oldu anlamadim tekrar yazamam ama özeti şuydu kendimi taniyamiyorum hiç iradesiz disiplinsiz bir insan olmadim sagligim icin kilo vermem şart ama neden neden hep başa dönuyorumgündemimizde kilo vermek basit gibi gözrünebilir derdini seveyim bu mu sîkıntin diyebilirsiniz Allaha sükür tabiki baska dertlerle mukayese edilmez ama bir turlu irademe sahip çikamamam ve her baslangicin bir bitişin arefesi olmasi beni çok mutsuz ediyor. E Elif Tolga Hedef60kgolmak 60kiloyum sizler ne durumdasiniz kizlar
Nasılsın canımSagol canım
HosgeldinizMerhaba kızlar şuraya 86 kilo bir breeze96 bırakıyorum.Bizim kızların kokusunu aldım da geldim.benim için de yeriniz var mı? Çok özledim buraları çok.
Nerede kalmıştık
Hoşbuldum canımHosgeldiniz
Nikini hatirliyorum yarisma zamanından musait oldugunda kendini tanitabilir misinHoşbuldum canım
Yarın sabah uzun uzun anlatayım kaptanımNikini hatirliyorum yarisma zamanından musait oldugunda kendini tanitabilir misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?