- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Tamam olur canim bende gec oldugu icin öyle yazdımYarın sabah uzun uzun anlatayım kaptanım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam olur canim bende gec oldugu icin öyle yazdımYarın sabah uzun uzun anlatayım kaptanım![]()
Hoşgeldin canimMerhaba kızlar şuraya 86 kilo bir breeze96 bırakıyorum.Bizim kızların kokusunu aldım da geldim.benim için de yeriniz var mı? Çok özledim buraları çok.
Nerede kalmıştık![]()
Çok geçmiş olsun nasıl şuan? ,Akşam işten gelince lavaboya yıkayayım dedim tam eğildim yerden bişey alacam kapının koluna gözümü çarptım aklım çıktı resmen gözüm şişti morardı görünmez kazası desem ne desem bilemedim
Geçmiş olsun ne alerjisi canım?alerjim çok fena yaa kaç gündür
Selam canım nasılsın?Hayırlı sabahlar kızlar![]()
Geçmiş olsun canım.burada deprem oldu 4.7
Hoşgeldiniz bende çok diyetisyenlere gittim buradaki motivasyonu bulamadim.Depremden sonra toparlayamadik herkes psikolojik olarak dagildi haliyle ṣimdi yavas yavas basladik menu yazan arkadaslar spor yapanlar var ama yariṣma takimlar vb organizasyonlar henüz başlamadi.Umarim aradiginiz motivasyonu ve başlangici burda bulursunuz hep birlikte başaririz inşaallah .benimde 20 kilo fazlam varİyi geceler herkese cuma zayıflama yarışmasında daha önce çok kilolar verdim.kactir bakıyorum bittigini öğrendiğimde çok büyük hayalkırıklığı olmuştu.inanin diyetisyenlere onca para döktüm burada aldığım motivasyon ve verimi alamadım.simdi burayı görünce çok sevindim.uzun bir mesaj olacak ama ben de katılmak istiyorum.kabul ederseniz.Biraz kendimden bahsedeyim 35 yaşında üç çocuklu okulöncesi öğretmeni bir anneyim .boyum 171 kilom ne yazık ki 92 evet şaka gibi ama gerçek daha yeni fakina varıyorum nasıl bu kadar kilo aldim şaşkınım.üç doğumuna da 90 la girmiş biri olarak kendimi bu bedenle kabul edemiyorum.bu kadar kilo almamdaki sebepleri saymam gerekirse şehir değişikliği,eşimle problemlerim, gurbet,üç çocuklu sınırlı ve asosyal bir hayat ve stresle baş etme yönteminin yemek yeme olması.tabi bir de mecburi ücretsiz izinde olmam vs vs. ....
Cuma yarışmalarındaki gibi bir sistem var anladığım kadarıyla...her gün Spor ve yemek listesi paylaşmak ve cuma, pazartesi tartı günleri.
Buraya katılmayı çok istemekle beraber sohbette aktif olmayacağımi ve başkalarının diyet listelerini kontrol edip yorum yapamayacağımı baştan belirtmek isterim.çunku dokuz yaşında bir hiperaktivitesi olan bir oğlum 3.5 yaşında ve 1.5 yaşlarındaki kizlarimdan dolayı çok uzun süre forumda vakit gecirme imkanım Yok maalesef beni bu şekilde hoşgörünuzle kabul edebilirseniz çok sevinirim.yemek listesi spor ve tarti günleri vs paylaşma konusunda titiz davranmakla birlikte onlari bile gece çocuklar uyuduktan sonra paylasabilirim.bu arada yazmayı unutmuşum hedefim 72 yani verilecek 20 kilom var
Kabul ederseniz ben yarından itibaren başlamak isterim şimdiden teşekkür ederim
Hoşgeldin canım nasılsın?Merhaba kızlar şuraya 86 kilo bir breeze96 bırakıyorum.Bizim kızların kokusunu aldım da geldim.benim için de yeriniz var mı? Çok özledim buraları çok.
Nerede kalmıştık![]()
Kız hoş geldin, nerelerdeydin senMerhaba kızlar şuraya 86 kilo bir breeze96 bırakıyorum.Bizim kızların kokusunu aldım da geldim.benim için de yeriniz var mı? Çok özledim buraları çok.
Nerede kalmıştık![]()
Canım hoş geldin, ben de diyetisyenlere gittim ama buranın motivasyonu başka yani...inşallah vereceğiz kiloları depremden dolayı biraz pasif burası da yavaş yavas canlaniyorİyi geceler herkese cuma zayıflama yarışmasında daha önce çok kilolar verdim.kactir bakıyorum bittigini öğrendiğimde çok büyük hayalkırıklığı olmuştu.inanin diyetisyenlere onca para döktüm burada aldığım motivasyon ve verimi alamadım.simdi burayı görünce çok sevindim.uzun bir mesaj olacak ama ben de katılmak istiyorum.kabul ederseniz.Biraz kendimden bahsedeyim 35 yaşında üç çocuklu okulöncesi öğretmeni bir anneyim .boyum 171 kilom ne yazık ki 92 evet şaka gibi ama gerçek daha yeni fakina varıyorum nasıl bu kadar kilo aldim şaşkınım.üç doğumuna da 90 la girmiş biri olarak kendimi bu bedenle kabul edemiyorum.bu kadar kilo almamdaki sebepleri saymam gerekirse şehir değişikliği,eşimle problemlerim, gurbet,üç çocuklu sınırlı ve asosyal bir hayat ve stresle baş etme yönteminin yemek yeme olması.tabi bir de mecburi ücretsiz izinde olmam vs vs. ....
Cuma yarışmalarındaki gibi bir sistem var anladığım kadarıyla...her gün Spor ve yemek listesi paylaşmak ve cuma, pazartesi tartı günleri.
Buraya katılmayı çok istemekle beraber sohbette aktif olmayacağımi ve başkalarının diyet listelerini kontrol edip yorum yapamayacağımı baştan belirtmek isterim.çunku dokuz yaşında bir hiperaktivitesi olan bir oğlum 3.5 yaşında ve 1.5 yaşlarındaki kizlarimdan dolayı çok uzun süre forumda vakit gecirme imkanım Yok maalesef beni bu şekilde hoşgörünuzle kabul edebilirseniz çok sevinirim.yemek listesi spor ve tarti günleri vs paylaşma konusunda titiz davranmakla birlikte onlari bile gece çocuklar uyuduktan sonra paylasabilirim.bu arada yazmayı unutmuşum hedefim 72 yani verilecek 20 kilom var
HosgeldinMerhaba kızlar şuraya 86 kilo bir breeze96 bırakıyorum.Bizim kızların kokusunu aldım da geldim.benim için de yeriniz var mı? Çok özledim buraları çok.
Nerede kalmıştık![]()
Merhabs hosgeldin insallah aradign movstsyonu burda bulursun ve güzel kilolar verirsin canim gercekten diyetiysenlerden daha iyi biyerİyi geceler herkese cuma zayıflama yarışmasında daha önce çok kilolar verdim.kactir bakıyorum bittigini öğrendiğimde çok büyük hayalkırıklığı olmuştu.inanin diyetisyenlere onca para döktüm burada aldığım motivasyon ve verimi alamadım.simdi burayı görünce çok sevindim.uzun bir mesaj olacak ama ben de katılmak istiyorum.kabul ederseniz.Biraz kendimden bahsedeyim 35 yaşında üç çocuklu okulöncesi öğretmeni bir anneyim .boyum 171 kilom ne yazık ki 92 evet şaka gibi ama gerçek daha yeni fakina varıyorum nasıl bu kadar kilo aldim şaşkınım.üç doğumuna da 90 la girmiş biri olarak kendimi bu bedenle kabul edemiyorum.bu kadar kilo almamdaki sebepleri saymam gerekirse şehir değişikliği,eşimle problemlerim, gurbet,üç çocuklu sınırlı ve asosyal bir hayat ve stresle baş etme yönteminin yemek yeme olması.tabi bir de mecburi ücretsiz izinde olmam vs vs. ....
Hosgeldin cuma yarismalarindan sonra burda devam ettik ama deprem nedeniyle kisa bir ara verdik yeniden toparlanmaya çalışıyoruz sende menu ve sporlarini paylasmaya basla birlikte hedefine ulaşırız inşallahİyi geceler herkese cuma zayıflama yarışmasında daha önce çok kilolar verdim.kactir bakıyorum bittigini öğrendiğimde çok büyük hayalkırıklığı olmuştu.inanin diyetisyenlere onca para döktüm burada aldığım motivasyon ve verimi alamadım.simdi burayı görünce çok sevindim.uzun bir mesaj olacak ama ben de katılmak istiyorum.kabul ederseniz.Biraz kendimden bahsedeyim 35 yaşında üç çocuklu okulöncesi öğretmeni bir anneyim .boyum 171 kilom ne yazık ki 92 evet şaka gibi ama gerçek daha yeni fakina varıyorum nasıl bu kadar kilo aldim şaşkınım.üç doğumuna da 90 la girmiş biri olarak kendimi bu bedenle kabul edemiyorum.bu kadar kilo almamdaki sebepleri saymam gerekirse şehir değişikliği,eşimle problemlerim, gurbet,üç çocuklu sınırlı ve asosyal bir hayat ve stresle baş etme yönteminin yemek yeme olması.tabi bir de mecburi ücretsiz izinde olmam vs vs. ....
Günaydın canım ❤Günaydın kizlarrgüzel bir gün olur inşallah
![]()
Günaydın fesangim ❤Günaydın herkeseburayı çok özledim
Günaydın canim ❤Günaydın kızlar ❤
Günaydın canim ❤Günaydın kizlar, bugün kacamaksiz goturmeyi düşünüyorum![]()
Günaydın canim ❤günaydin kizlar güzel birgün olsun insallah![]()