• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

25 Şubat 2023

sabah 10.30
sucuklu omlet, 1/2 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1/2 parça reçelin meyvesi (kayısı), 1 küçük dilim ekşimaya siyez ekmeği, az söğüş salata

öğlen 14.00
1 kase sulu köfte, 2 yk zyağlı taze bakla, 1 dilim portakal

ara 17.00
biraz leblebi, 1 küçük kurutulmuş cennethurması

akşam 18.30
tavuk but, basmati pilavı, cevizli yoğurtlu kereviz salatası, jalepino

şekerim düşerse arada kefir içerim.

az sonra yeşil çay ya da çay içerim. yatana kadar 2 lt ye yakın su
Afiyet olsun canım ❤️

Benim menüm de çok düzgün değil ama bir yerden başlamak gerek canım zamanla daha iyi olacak
uzun zamandır çok bozuk besleniyorum. hele bu son 2-3 haftadır yediğim çikolata ve hamur işinin hatti hesabı yok. hipoyu alt üst etti farkındayım. bir iki günde düzeltmek mümkün değil. akşam üzeri kötü oldum. aslında akşam yemeğine kadar birşey yemeyecektim ama mecbur leblebi falan yedim.
pes etmeyeceğim ama mümkün olduğunca düzelteceğim. küçük hedeflerim olacak haftalık.

uzun zamandır çok bozuk besleniyorum. hele bu son 2-3 haftadır yediğim çikolata ve hamur işinin hatti hesabı yok. hipoyu alt üst etti farkındayım. bir iki günde düzeltmek mümkün değil. akşam üzeri kötü oldum. aslında akşam yemeğine kadar birşey yemeyecektim ama mecbur leblebi falan yedim.
pes etmeyeceğim ama mümkün olduğunca düzelteceğim. küçük hedeflerim olacak haftalık.
İnsaallah duzelir yeme olayin

Canım leblebi misssler gibi 😍

Back