Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
başlangıcın hayırlı olsun canımFoto alamadım 82.2 ile başladım. Adet başladı aynı zamanda. Hedef nisanda 75 kilo az biliyorum ama olsun daha erken varirsam rakamı kuculturum
Sağol canımbaşlangıcın hayırlı olsun canım
Benim menüm de çok düzgün değil ama bir yerden başlamak gerek canım zamanla daha iyi olacakkim kız o sevmediğin ?
evet canım ben de menü yazıyorum. henüz çok düzgün değil ama olacak
Afiyet olsun canım25 Şubat 2023
sabah 10.30
sucuklu omlet, 1/2 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1/2 parça reçelin meyvesi (kayısı), 1 küçük dilim ekşimaya siyez ekmeği, az söğüş salata
öğlen 14.00
1 kase sulu köfte, 2 yk zyağlı taze bakla, 1 dilim portakal
ara 17.00
biraz leblebi, 1 küçük kurutulmuş cennethurması
akşam 18.30
tavuk but, basmati pilavı, cevizli yoğurtlu kereviz salatası, jalepino
şekerim düşerse arada kefir içerim.
az sonra yeşil çay ya da çay içerim. yatana kadar 2 lt ye yakın su
Teşekkür ederim kaptanımAfiyet olsun canim ❤
Teşekkür ederim canımHoşgeldin
Afiyet olsun canım![]()
Hayırlı olsun kuzum az çok demeden hedefe doğru devam edelimFoto alamadım 82.2 ile başladım. Adet başladı aynı zamanda. Hedef nisanda 75 kilo az biliyorum ama olsun daha erken varirsam rakamı kuculturum
Ne kadar sanatsal konusmussun kız, cok sag ol ama senin, seni sevmemeni kabul etmiyorumBen kendimi değil ama seni seviyorum.Sırf sevmediğim birini seviyon diye gıcık oldum ama iyi kızsın
![]()
uzun zamandır çok bozuk besleniyorum. hele bu son 2-3 haftadır yediğim çikolata ve hamur işinin hatti hesabı yok. hipoyu alt üst etti farkındayım. bir iki günde düzeltmek mümkün değil. akşam üzeri kötü oldum. aslında akşam yemeğine kadar birşey yemeyecektim ama mecbur leblebi falan yedim.Benim menüm de çok düzgün değil ama bir yerden başlamak gerek canım zamanla daha iyi olacak
İnsaallah duzelir yeme olayinuzun zamandır çok bozuk besleniyorum. hele bu son 2-3 haftadır yediğim çikolata ve hamur işinin hatti hesabı yok. hipoyu alt üst etti farkındayım. bir iki günde düzeltmek mümkün değil. akşam üzeri kötü oldum. aslında akşam yemeğine kadar birşey yemeyecektim ama mecbur leblebi falan yedim.
pes etmeyeceğim ama mümkün olduğunca düzelteceğim. küçük hedeflerim olacak haftalık.
Canım leblebi misssler gibiuzun zamandır çok bozuk besleniyorum. hele bu son 2-3 haftadır yediğim çikolata ve hamur işinin hatti hesabı yok. hipoyu alt üst etti farkındayım. bir iki günde düzeltmek mümkün değil. akşam üzeri kötü oldum. aslında akşam yemeğine kadar birşey yemeyecektim ama mecbur leblebi falan yedim.
pes etmeyeceğim ama mümkün olduğunca düzelteceğim. küçük hedeflerim olacak haftalık.
Canım leblebi misssler gibi![]()
Ne kadar sanatsal konusmussun kız, cok sag ol ama senin, seni sevmemeni kabul etmiyorum![]()
Benim kendimi sevmiyorum.kim kız o sevmediğin ?
evet canım ben de menü yazıyorum. henüz çok düzgün değil ama olacak