• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba kızlar hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz günler ağır hayaller yorgun ümitler kırık ancak hayat devam ediyor ve yaşamak ve bedenimizi sağlığımıza iyi bakmak zorundayız.Bu yüzden iyice saldığım diyet işini ve abarttıgim yemek işini artık bir düzene oturtmaya karar verdim. Burası ne zaman eskisi gibi aktif olur bilmiyorum ama ben her gün menümü yazıp pazartesi ve cuma günü kilomu bildirecem bence sizlerde başlayın hep beraber toparlanmak daha kolay olur çünkü birine faydalı olmak için önce kendimiz iyi olmalıyız ne dersiniz?

Bugünkü menüm
Sabah 11.00
İki yumurtadan pastırmalı yumurta
Dört dilim ekmek
İki tane zeytin
Bir dilim peynir
Bir çatal vişne reçeli
İki fincan şekersiz çay

Ara 15.00
Bir armut
Bir portakal
Bir mandalina
Dört tane pirinç ve mısır patlağı

Aksam 18.00
Bir tabak tavuk sote
Bir kase mısır ekmekli yoğurt

Su 2 litre spor 30 dakika yürüyüş

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

İyiyim, geçen hafta desteği bıraktım, yalnız yürüyorum, hafta sonları eve gidiyorum.
Bugün bisiklete binerken sağ dizim büküldü, bisikletin önüne çöktüm 😔.
Yan tarafta bisiklet süren kadın yardım etti de kalktım. Umarım dosyama işlemezler, artık eve çıkmak istiyorum.
Yarın programlar yoğun, inşallah bi aksilik daha yaşamam.

Aslında eve çıksam akıllı durmam, bu hafta biraz yoruldum ama burda da sıkıldım.

Bir de biz hasta ziyaretine önem veriyoruz, olması gerekense anlayış göstermekmiş, bir misafirim geldi, sağolsunlar tüm işi onlar yaptı ama misafir var diye ayaklarımı yukarı kaldırıp oturamadım yada uzanamadım, ayaklarım, bacaklarım hem şişti hem ağrıdı, sırtım, belim ağrıdı. Onlar gider gitmez ayakları yükseğe koyup oturdum ama ağrıyı da çektim 😔
Ah be kuzum iyi olmana sevindim ana hala kendini düşünmemeye hem şaşırdım hem üzüldüm bi şeyi anlaman lazım sağlıktan ve senden önemli bir şey yok.

Bugünkü menüm
Sabah 11.00
Dört dilim ekmek
İki tane zeytin
Bir dilim peynir
Bir çatal vişne reçeli
İki fincan şekersiz çay

Ara 15.00
Bir armut
Bir portakal
Bir mandalina

Aksam 18.00
Bir tabak tavuk sote

Afiyet olsun canim ❤

Ben kendimi değil ama seni seviyorum.❤️❤️❤️ Sırf sevmediğim birini seviyon diye gıcık oldum ama iyi kızsın ❤️😘❤️😘
kim kız o sevmediğin ?🤭
Merhaba kızlar hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz günler ağır hayaller yorgun ümitler kırık ancak hayat devam ediyor ve yaşamak ve bedenimizi sağlığımıza iyi bakmak zorundayız.Bu yüzden iyice saldığım diyet işini ve abarttıgim yemek işini artık bir düzene oturtmaya karar verdim. Burası ne zaman eskisi gibi aktif olur bilmiyorum ama ben her gün menümü yazıp pazartesi ve cuma günü kilomu bildirecem bence sizlerde başlayın hep beraber toparlanmak daha kolay olur çünkü birine faydalı olmak için önce kendimiz iyi olmalıyız ne dersiniz?
evet canım ben de menü yazıyorum. henüz çok düzgün değil ama olacak

Hoşgeldin 😍

Bugünkü menüm
Sabah 11.00
Dört dilim ekmek
İki tane zeytin
Bir dilim peynir
Bir çatal vişne reçeli
İki fincan şekersiz çay

Ara 15.00
Bir armut
Bir portakal
Bir mandalina

Aksam 18.00
Bir tabak tavuk sote

Afiyet olsun canım 😍

25 Şubat 2023

sabah 10.30
sucuklu omlet, 1/2 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1/2 parça reçelin meyvesi (kayısı), 1 küçük dilim ekşimaya siyez ekmeği, az söğüş salata

öğlen 14.00
1 kase sulu köfte, 2 yk zyağlı taze bakla, 1 dilim portakal

ara 17.00
biraz leblebi, 1 küçük kurutulmuş cennethurması

akşam 18.30
tavuk but, basmati pilavı, cevizli yoğurtlu kereviz salatası, jalepino

şekerim düşerse arada kefir içerim.

az sonra yeşil çay ya da çay içerim. yatana kadar 2 lt ye yakın su

25 Şubat 2023

sabah 10.30
sucuklu omlet, 1/2 kk peynir, 3 yeşil zeytin, 1/2 parça reçelin meyvesi (kayısı), 1 küçük dilim ekşimaya siyez ekmeği, az söğüş salata

öğlen 14.00
1 kase sulu köfte, 2 yk zyağlı taze bakla, 1 dilim portakal

ara 17.00
biraz leblebi, 1 küçük kurutulmuş cennethurması

akşam 18.30
tavuk but, basmati pilavı, cevizli yoğurtlu kereviz salatası, jalepino

şekerim düşerse arada kefir içerim.

az sonra yeşil çay ya da çay içerim. yatana kadar 2 lt ye yakın su
Afiyet olsun canim ❤

Back