• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok geçmiş olsun canım, hasta ziyareti aslında dediğin gibi olmasa ya da çok kısa olsa daha iyi, hastayı çok yoruyor...ben sezaryen olduktan sonra da çok gelen olmuştu inan çok kötü ya insan hiç rahat olamıyor

Canım çok geçmiş olsun, gerçekten yüksekmiş bina...ailen hangi şehirde en azından çocuklarla gidebilecegin başka bir yer var mı
Aynı durumu kızım 3 defa yaşadı, hep sezeryanla doğum yaptı, hastaneden çıktığı günden beri eve kalabalık misafir geldi, ne yatıp dinlenebildi ne bebeğe düzgün bakabildi 😔

Yaa masallah ne güzel bisiklet bile sürmeye baslamissin ama bencede kizlarin dedigi gbi caninin kiymetini bil yavastan al misafiri bosver uzan ayaklarni uzat ayip oldugunu düsünen gelmesin. Valla millete ayip olcak düsüncesinden cikmaliyiz bugun variz yarin yok..
Sağolsun bir akraba düşünceli davranmış gelmemiş, benim sadece bacaklar deyil göğüs altından aşağısı felç oldu, haliyle wc de sorun 😔
Biraz his geldi ama yine de eskisi gibi deyil, hissettiğim an wc ye gitmeliyim, yoksa kaçırabiliyorum 😔. Aslında ne kadar farklı ve yaşamayanın bilemeyeceği sıkıntılar varmış.

Maşallah artık yurumen cokkk güzel canım🥰🥰
Çok haklısın hastaya ziyaret olayini malesef abartiyoruz. Heleki senin durumunda birinin yanında uzun süreli durmak çok saçma. Sonuçta o bacaklarının dinlenmesi lazım. Sen kim gelirse gelsin ayaklarını uzat yükseğe kaldır sağlığına bak canim.

Hastaneden çıktın mi şimdi nasilsin
Hastanede tam 1 ay kaldım, rehabilitasyon merkezindeyim, geleli 2 hafta oldu, 1 haftam kaldı, çıktıktan sonra da terapi merkezine gideceğim haftada 3 gün, ne kadar süre devam eder bilmiyorum, hamdolsun Rabbime kısa sürede ayağa kalktım 🙂

Ah canım,çok zor , Allah yar ve yardimcimiz olsun🤲
Elif 84 ten 69 a ne kadar sürede indin?buraya ilk katildiginda kac kiloydun?gerçekten azmine bayiliyorum ve gıpta ediyorum demekki yapilabilir diyorum kendime yani imkansiz değil. Birde agir sporlar mi yapiyorsun hergun 10 bin adim attigini biliyorum ama sporlar8na dikkat etmedim sanirim ip atliyordun degil mi
Sen de basarabilirsin.💪
Ahh nerde inşallah diyelim.🙏🙏🙏 Mart sonu hedef 75 🤺🤺🤺 kaptanım olur mu sence?
Canim cordisim🌺🌺

Balpeteğim sen iyileş önce beraber vereceğiz.afiyet şifa olsun😍😘
Öncelik iyileşmek zaten ama kilo alınca dizlere binen yük çoğalıyor, bi plan yapmalıyım eve çıkınca, burda pek uygulayamıyorum

Yahu ne güzel apa grubuna başvuru yaptım ve kabul edildiydim, hastalanınca iptal etmek zorunda kaldım 😔

Bugün banyoyu detaylı temizleyim dedim:temizlik:.Domestos aşkım mahvetti beni.maske takmamisim.duvar fayanslarini bir güzel köpürttüm.dolaplar lavabo tuvalet.bol domestos:KK53:. kapının arkasını da sileyim diye kapıyı kapattım.girdim duşa kabine.ama nasıl güzel böyle köpük köpük domestos.evde de yalnızım. Önce gözlerim yanmaya başladı.kisa sürede bir öksürük ama nasıl böyle nefes alamıyorum:olamaz:. gözlerim kararmaya başladı.karsi oda penceresine zor geldim.hala boğazımda kokuyor gibi(12 de oldu bu olay) ciğerim ağrıyor gibi psikolojik de olabilir.:sus:
Ne çektiğini biliyorsun artık, daha dikkatli ol, aklında olsun hemen temiz havaya çık ve biraz yoğurt ye.

Benim elti de beraber otururken bana hırs yaptı, güya banyo hiç temizlenmiyormuş, çok kirlenmiş, domestoz ve bir ilacı karıştırıp temizlemeye kalktı, burda banyolar minicik, senin gibi oldu, öksürmekten ciğerleri söküldü, yine peşinde ben dolandım aman düzelsin diye 😔
Oysa her banyo yapacağım zaman temizlik ilaçlarını getirip banyonun önüne koyardı yıkanıp çıkmak yok, temizleyip çık diye, o zamanlar ben haftada 1 kendisi hergün yıkanırdı 😔

Back