• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hayirli günleriniz olsun💐

Günaydın hayırlı sabahlar.
Bugün okullar açılıyor. Normal rutinlere dönüyoruz. Rabbim rutinimizden alikoymasin 🤲😭

Canım benim. Dün gece sürekli deprem kabusları gördüm. Bı süredir küçük ev içinde hareketli olduğu için sarsıntıları fiziksel olarak hissetmedim. Ama eşim sağdan sola dönse deprem oluyor diye yataktan firliyorum. Annemlerin yanındaki binaya ağır hasarlı raporu verilmiş 😔 Hemen bitişik bina. Yapabildigin kadar rutinlerine dönmeye çalış. Rutin dinginlik verir. Bakış acini değiştirir❤️
Her zaman yaz. İnsanlar rutine döndü diye düşünme. Her zaman seninleyiz ❤️😘
Rabbim yardımcımız olsun.
Yok canım, ben rutine dönelim de biraz kendimi iyi hissederim diye yazdım. Kafam dağılsin.
Günaydın durumlar nasıl şimdi düzelme varmı azda olsa.
Üzüldüm umarım kendine gelir bir an önce.
Aynı Evin içinde konuşmuyorum hiç bı şekilde muhattap olmuyorum.

Yarın dişe gidecem herhalde gene arayacaklar saat verecekler,çok eskiden çekilen 20'lik diş üstten kapanmamış dr öyle demişti,arka taraflardan doku alıp orayı kapatacaklarmış gene yiyecem iğneleri.2 hafta fülan dedi dr kapanır inşallah sünizlere zarar veriyormuş yoksa.
Geçmiş olsun çabucak iyileş inşallah 💙

Yarın dişe gidecem herhalde gene arayacaklar saat verecekler,çok eskiden çekilen 20'lik diş üstten kapanmamış dr öyle demişti,arka taraflardan doku alıp orayı kapatacaklarmış gene yiyecem iğneleri.2 hafta fülan dedi dr kapanır inşallah sünizlere zarar veriyormuş yoksa.
Geçmiş olsun canım
Ne çektiniz dişten yahu 😖

Hayirli günleriniz olsun💐

Rabbim yardımcımız olsun.
Yok canım, ben rutine dönelim de biraz kendimi iyi hissederim diye yazdım. Kafam dağılsin.

Aynı Evin içinde konuşmuyorum hiç bı şekilde muhattap olmuyorum.
Evdemisiniz şimdi tehlkileli olmasın anteptemiydin sende.

Evdemisiniz şimdi tehlkileli olmasın anteptemiydin sende.
Evet canım evdeyiz bı hafta oldu eve geceli.
Yani sürekli sallaniyoruz. 4. 5. Gibi artcilar oluyor. Sürekli başım donuyor midem bulantısı oluyor bende.
Mecburen evdeyiz, köy evimiz yok yada tek katlı bı yerim olsa hemen gecerim. Gece uyuyamıyorum. Her uyudugumda sürekli deprem oluyor kaciyoruz. Kabus gibi bişey.

Evet Antep deyim canım.

Yani sürekli sallaniyoruz. 4. 5. Gibi artcilar oluyor. Sürekli başım donuyor midem bulantısı oluyor bende.
Mecburen evdeyiz, köy evimiz yok yada tek katlı bı yerim olsa hemen gecerim. Gece uyuyamıyorum. Her uyudugumda sürekli deprem oluyor kaciyoruz. Kabus gibi bişey.

Evet Antep deyim canım.
Anlıyorum seni canım.ben bile uyuyamıyorum.rabbim gönül ferahlığı versin.korusun hepinizi🙏

Evet Antep deyim canım.
Oradan uzaklaşma imkanınız varmı hiç,en azından daha garantili olur.
Başka şehire gitme durumunuz olsa keşke,çok iyi anlıyorum seni kolay değil elbette yşananlar

Anlıyorum seni canım.ben bile uyuyamıyorum.rabbim gönül ferahlığı versin.korusun hepinizi🙏
Amin canım Amin
Oradan uzaklaşma imkanınız varmı hiç,en azından daha garantili olur.
Başka şehire gitme durumunuz olsa keşke,çok iyi anlıyorum seni kolay değil elbette yşananlar
Maalesef ki yok. En fazla arabada durabiliriz o da çocuklarla çok zor oluyor nereye kadar.

Back